18 Ekim 2017 Çarşamba

Tavan renkleri

Tavan renkleri

Daha Cesur Tavan Renkleri. Renkli tavan modelleri, bir odanın dekorasyonunu tamamlamanın ve o odaya farklı bir görünüm kazandırmanın en güzel yöntemlerinden biridir. Tavan resimleri kategorimizden beğendiğiniz tavan dekorasyon çalışmasına bizimle sorunsuz ve mükemmel bir şekilde sahip olabilirsiniz. Sadelikten hoşlanan ve az eşya ile çok görsel bir dekorasyon oluşturmayı hedefleyen başarılı bir tasarım çalışması olmuş.


Tavan renkleri

Gergi Tavan Renkleri tavanın şekline ve müşterinin zevkleri, odanın mevcut renkleri ile orantılıdır. RGB ve CMYK nün tüm renkleri kullanılabilir. Tek renk olabileceği gibi birden fazla renk karışımı uygulama yapılabilir. Renk seçerken zemin rengi , duvar rengi ve tabii ki eşyalarınızın rengi hepsi birden değerlendirilmelidir.


Koyu renkler tavanı daha basık gösterecektir. Bu yüzden alçak tavanlı evlerde ahşap kaplama yapılacaksa örneğin açık renk çam ağacı tavsiye edilir. Gündüzleri bu etkiyi yeterince hissedersiniz ancak hava karardığında renkli tavan odayı basıklaştırabilir ya da renk kendini yeterince göstermez. Bu durumda LED tavan aydınlatmaları ile renkli tavanı olduğundan bile gösterişli bir hale getirmek mümkün.


Tavan kaplamaları çeşitli desen ve renk çeşitleri ile evinizi bambaşka bir yere dönüştürüyor. Ahşap desenli ve taş desenli tavan panelleri uygun fiyatlar ile Koçtaş ve koctas. Tavan boyaması yaparken iç cephe rulosu ve iç cephe fırçası kullanmak gerekmektedir. Ayrıca boyanacak olan bölgeyi, kullanılacak boyanın özelliğine göre istenilen şekilde temizlemek, yapılan çalışmanın mükemmel görünmesi için gereklidir.


TÜRKİYE’NİN İLK TAVAN BOYASI. RENKLER DÜNYASINA HOŞGELDİNİZ. Sıkıcı ve klasik renkler yerine eğlenceli ve modern renkleri kullanmanız enerjinizin artmasına yardımcı olacaktır. Dyo Dış Cephe Renk Kartelası.


Yine küçük olan alanlarda fayanslar beyaz ise tavanlarda yapılacak olan uygulamanın da aynı renk ya da açık renklerden seçilmesi daha uygun olur. Gerrmax gergi tavan sistemleri ile tüm yaşam alanlarınızda muhteşem tasarımları yaratmak artık çok kolay. Gergi tavan kumaş renk kartela mızı indirebilir ve inceleyebilirsiniz. Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında kullanabileceğiniz germe tavan kumaşlarımız ile harika dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Evin duvarları birçok değişik renge boyanabilse de ferahlık açısından tavan boyaları hep beyaz olur.


Odaların daha yüksek görünmesini ve geceleri ışığın daha iyi yansımasını sağlayan beyaz tavanlarla ilgili dikkat çeken bir nokta da pürüzsüz görünümdür. Gerçek kapama düzeyi, yüzeyin koşullarına bağlıdır. Güçlü bir renk değişikliği yapılıyorsa daha fazla kat gerekebilir. Boyamak istediğiniz yüzeyin yüksekliğini ve uzunluğunu ölçün (metre cinsinden).


Farklı ve modern asma tavan modelleri ile mekanları daha şık ve kullanışlı hale getirmek mümkün olacaktır. Renk , malzeme, boyut ve şekil açısından çok özgür tasarımlara ulaşılabilir, her mekana özel olacak şekilde farklı bir asma tavan uygulaması gerçekleştirilebilir. Duvarlar göze çarpan renk ve süslemelere sahiptir, ancak tavan boyası sizin ve sevdikleriniz için evinizin karakterini ve rahatlığını belirlemektedir. Tavan boyamak duvar boyamaya göre daha zordur, ancak ihtiyatlı bir bakım ve ihtiyatlı bir dokunuş bu projeyi sizin için iyi bir değer haline getirecektir. Tavan panelleri alüminyum veya galvanize çelik olarak üretim bandından çıkmaktadır.


Paneller belirli ölçülerde ve istenilen renklerde polyester fırın boyalı olarak üretilebilmektedir. Ahşap görünümlü, metal görünümlü, siyah renk , beyaz renk ve gri renkli petek panellerimiz en çok tercih edilen renklerdir. Evimizin tavanı duvarlarla aynı renk mi olmalı sorusunu Maison Française Dergisi Yayın Yönetmeni Yasemin Aksoy Okçugil görüntülü yanıtlıyor. Gergi Tavan Modelleri Resimleri Görselleri arasından istediğiniz resimi seçip uygulama yaptırabilirsiniz.


Metal asma tavan sistemlerinin renklerini aşağıdaki resimden görebilirsiniz. Metal alüminyum olan paneller toz boya ile boyanmaktadır. Metal Asma Tavan Sistemleri, iç mekanlarda karşılaşılabilecek pek çok şantiye sorununa kesin çözüm getirmek amacıyla tasarlanmış ve geliştirilmiştir.


Alçıpan asma tavan uygulanması, tavana saten alçı uygulaması,zımparası ve boyanması, led aydınlatma ve led spot aydınlatma için gereken elektrik tesisatının çekilmesi ve bütün malzemeler işçilik dahil ,yani anahtar teslim tertemiz bir şekilde dekorasyon uygulamamızı sizi uğraştırmadan kusursuz bir işçilikle teslim. Renkleri , düz, geometrik ve farklı desenleri, şaşırtıcı ışıklandırmaları ile bir odanın dekorasyonu konusunda katkı sağlamaktadır. Odanın şekli, genel dekorasyonu, odada kullanılan aksesuarlar ve tavanın yüksekliği alçıpan asma tavan modelleri konusunda önemli olan faktördür. Kuru ya da ıslak her duvara uygulanabilirken, ergonomikliği ile de oval ve tavan gibi yüzeylere uygulanabilir. Ayrıca fiber duvar paneli, alev yürümez özelliğine sahiptir, gönül rahatlığı ile kullanılabilir.


UV ışınlarına karşı dayanıklıdır, renklerde. Estetiktir, plastik lambiri birçok renk ve desen seçeneği ile tavan ve duvarlarınızda estetik bir görünüm sağlar. Neme ve Suya dayanıklıdır, plastik malzeme olması sebebi ile bünyesinde nem ve su bulundurmaz, sudan etkilenmez. Banyo , wc, teras, balkon tavanları gibi yerler için uygun çözümdür. Lamel asma tavanlara büro ve iş yerlerinde, alışveriş mağazalarında, spor salonlarında vb yerlerde rastlamak mümkündür.


Lamel tavan sistemleri renk seçenekleri ile akustik ve dekoratif amaçlı, paslanma yapmadığı için de ıslak hacimlerde tercih edilen asma tavan çeşididir. Tavan , avize göbekleri, kartonpiyerler ve dış süslemeler gibi daha pek çok alanda, strafor modelleri kullanabilmek mümkün oluyor. Ev için asma tavan modelleri,Ofis için Led Asma tavan modelleri ,mağaza için Led ışıklı tavan ,şahane tavan modelleri,Hazır tavan ,güzel modeller,kartonpiyer tavan ,alçı tavan , resimleri ,örnekleri,çeşitleri,detayları,firmaları.


Duvar renkleri her mekanda ruh halinizi etkileyen en önemli unsurlardan biridir. Sizler için binlerce farklı duvar renkleri üzerinde çalışıyor, ton-ton renk - renk zevkinize göre rahatlıkla seçim yapmanızı diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar