17 Ekim 2017 Salı

Saray halı ipeksi serisi

Saray halı ipeksi serisi

Saray Halı Resmi Web Sitesi. Seri Sonu olup Tek ölçüsü mevcuttur. El dokumasına en yakın yumuşak dokusu ve canlı rengiyle mekanlarınıza şılık katacaktır.


Size en yakın halı satış noktasına ulaşmak için bulunduğunuz şehri seçmeniz yeterlidir. El Dokuma Halı Kalitesinde İnceliğe Sahiptir. Adet) Olan Bu Halıyı Kaçırmayın ! Bununla birlikte temel bir konsepti olduğunu söylemek mümkün. Tüm Halılar Tükendi Halıbank İpeksi Collection O7PK Modern Halı ₺27KDV Dahil ₺55KDV Dahil. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle.


Zen serisi halılar desen uygulamaları ipeksi yumuşak tuşesi ve ihtişamlı duruşu ile yaşam alanlarının havasına değiştirecek tasarımlara sahiptir. Doğadaki canlı ve cansız tüm varlıklar belirli bir enerji seviyesine sahiptir. Bugün Türkiye ve dünyada sektöründe öncü bir marka olmayı başarmıştır. Silken Halılar mekan tasarımına tarihin derinliklerinden ışık tutuyor.


Dolgu ve kaplaması 1pamuktur. Kullanımı rahat, hafif ve. Serisi Exclusive Tükendi Halıbank Exclusive İpeksi Serisi G501A BLUE ₺17KDV Dahil ₺26KDV Dahil.


Tam bir hayal kırıklığına uğradım. Eve gelen misafirlere rezil oluyorum. Halıda göz göz kabarmalar oluyor. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.


Birbirinden güzel patchwork halılar. Son Döşenilen Camii – KAYSERİ Cami Kebir Ulu Cami. SARAY HALI Cami Halıları serdirilmektedir. Referanslar bölümü Hazırlık Aşamasındadır.


Otantik halıdan modern halıya binlerce çeşit ve modelle yıllardır hizmet vermekteyiz. Yaşadığınız alanlara konforu, şıklığı, kaliteyi ve temizliği getiriyoruz. Odalarınızın duvar renkleriyle informal sağlayabileceğiniz. Sahip saray halı vizyon serisi halı modellerini Inceleyin.


Header banner Düzenle internetinhalicisi. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Kategori, : İPEKSİ ,Salon Halıları.


El işlemeleri halılar , ipek halılar , dokuma halılar kültürel. Solfej serisi saray halı modelleri: Adından da anlaşılabileceği gibi müzikçi ruhunuzun dışa vurumu olarak solfej serisinin desenlerinden tercih edebilirsiniz. Pembe, krem pembe, mavi ve açık pembe renklerinin ağırlıklı olduğu halıların her birinin kendine özgü çizimleri mevcut.


Enza Home Yeni Halı Koleksiyonu Renkleri ve desenleri alışılmışın dışında tasarlanmış Enza Home halı modelleri yaşam alanlarınıza modern ve dekoratif görün. Dünyaca Ünlü Halı Markaları, Binlerce Ürün Çeşidi ile Türkiyenin En Büyük ve En Kapsamlı Online Halı Satış Mağazası. Melodi Serisi - Yazıcı Sayfası Görünümü Yazdır. Ana Sayfa Ürünler Halılar Oda Halıları.


Halı üretimi ve online satışını yapan firmanın model, fiyat ve iletişim bilgilerini bulabilir, el dokuma halı ve Angora Halı olmak üzere makine halı modellerini inceleyebilirsiniz. Zengin ürün çeşitleri ile Angora Halı nın tüm serisi ve online satışı için tıklayın. Bambaşka bir doku, yumuşacık, ipeksi bir dokunuş. Modern çizgiler, grafik desenler, pastel tonlar.


Evinizin dört bir yanına sadeliği taşıyacak Bellona Halı Serileri ile ilgili pozitif düşünmemek mümkün değil. El halısı dokusunda, ipeksi yumuşak tuşeli,özel parlak akrilik iplik kullanılaraküretilen arte koleks. Bu sezon ki modelleri ile göz dolduran karmen süphan modellerinde. Her dekorasyona uyum sağlayacak modelleri ile karmen süphan modelleri akrilik iplik kullanılarak ipeksi bir görünüm kazandırılmıştır. Güneş alan odalarda daha çok dikkat çeken bu halılar ile beklediğiniz etkiyi yaratacaksınız.


Karmen doruk serisi halı seçiminde klasik ton ve öğelerden vazgeçemeyenler için oluşturulmuş bir seri. Ayaklarınızın altında ipeksi yumuşaklığını hissedeceğiniz, gözlerinize parlaklığının yansıyacağı karmen zeugma modelleri ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Laura Serisi Soprano Serisi Julia Serisi Still Serisi Armoni Serisi Zen Serisi Gold Serisi İmaj Serisi Grand Serisi Color Line Serisi Consept Halılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar