13 Ekim 2017 Cuma

Akustik levha

Cafe, restaurant, toplantı salonu, sinema salonu, tiyatro salonu, konferans salonu gibi akustik mekanlarda hatta mekanik gürültülü ortamlarda da tercih edilir. Akustik tasarım ile yapılarda, seslerin istenilen düzeyde algılanmasına, gürültünün azaltılması ya da yok edilmeye çalışılmasına yönelik uygun mimarı biçimleniş, detay çözümleri ve malzeme seçimi ile iyi akustik özelliklere sahip mekanlar oluşturmaya çalışılır. En Uygun Fiyatla Yıltaş Yapı Markette. Evinizde, İşyernizde Bi Eksik Varsa Yıltaş Var.


Aysist akustik alçı levha iç mekânda akustik konforu sağlar, ses yankılanmasını kontrol altına alır. Akustik asma tavan levhaları doğru hava boşluğu mesafesi, doğru delik modeli seçimi ve mekânın ihtiyacına göre gerektiğinde ses yutucu özelliğe sahip ilave yalıtım malzemeleriyle birlikte maksimum ses yutuculuk özelliğine sahiptir. Celenit akustik levha nem, don, yangın ve haşaratlara karşı dayanıklı olup mükemmel akustik yalıtım özelliklerine sahiptir.


Celenit akustik panel uzun, güçlü köknar lifleri, mineral bağlayıcı, esas olarak çimento ve geri kalanında ise mermer işlemeden kalsiyum karbonat kalıntısı oluşur. Normal WWCB: 3-5mm genişliğindeki odun yünü ve gri çimento ile üretilen levha -lardır. Genellikle termal izolasyonda, çatı ve duvar bölmelerde kullanılır. Estetik görünümü sağ-lamak için genellikle kısa odun yününden üretilir. Işığı yansıtma özelliğine sahiptir.


Ses kesici akustik süngerler ortamdaki sesi izole eder ses emici özelliği sayesinde sesi keser ve düzeltir yüksek ses frekansını alçak frenkans seslerdeki tizliği ve basslığı orantılamak vede istenilen ses kalitesini yakalamak için kullanılmakta ve genel amaç olarak ses kayıt odalarında sıklıkla tercih edilen akustik. Kauçuk Rulo Levha Şilteler : Sbr granül kauçuktan imal edilen kauçuk levhalar, tüm zemin darbe ve titreşim izolasyonlarında akustik şap döşeme altında kullanılır. Mantar levha şilte istanbul satış ofisi Emir akustik ithalat ve ihracat firmasıdır.


Tavan ve duvar akustik yalıtımında kullanılır. Yüksek ses absorpsiyon değerine sahiptir, Tavan dik yüzey uygulamalarında ses yalıtım performansına yüksek katkı sağlar. Nova akustik mimarlık olarak Akustik ve Ses Yalıtımı alanında yılların verdiği deneyimle, her tür ses yalıtımı ihtiyacınıza uygun çözümler üreterek uygulama ve ses yalıtım malzemeleri satışı gerçekleştirmekteyiz. Yapıştırılması gereken kısımlar için akustik sünger yapıştırıcısı tercih edebilirsiniz.


Akustik levha

Knauf Akustik Taşyünü Levha Cm Yanmaz 60x1Cm 3TL ve ücretsiz kargo ile n11. Kauçuk levha uygulaması yapılırken dikkat edilmesi gereken husus uygulandığı zeminle arasında boşluk kalmamasıdır. MDF ve MDF lamdan üretilir. Ses yalıtımı akustik tasarım ve bina inşaat izolasyonu sırasında kullanılabilecek farklı teknik özelliklere sahip malzemelerimiz mevcuttur.


Heraklite ahşap yünü ses ve ısı yalıtımını mükemmel bir şekilde yaptığı gibi yanmazlık özelliği sayesinde ortamda oluşabilen yangın sonuçlu kazaların oluşmasını önleyerek güvenli bir ortam sağlamakla beraber sağlık sorunları da oluşturmayan bir yapıya sahiptir. Yangın dayanımlı duvar kaplamaları, akustik ses yalıtımı, ses izolasyonu uygulamalarında akustik duvar ve tavan kaplamada, döşemeden gelen gürültünün yalıtımı, cafe, restaurant, toplantı salonu, sinema salonu, tiyatro salonu, konferans salonu gibi akustik mekanlarda hatta mekanik. Akustik Levha Şilte Akustik Levha Şilte Ürün Paketleri. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve teknik özelliklerde, değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha ve boru şeklinde üretilebilmektedir.


Celenit ahşap levha akustik ses yalıtım uygulamalarında, ses izolasyonu çalışmalarında duvar ve tavanda kullanılan dekoratif özellikte malzemedir. Toplantı salonu, çağrı merkezi, konferans salonu gibi akustik mekanlarda hatta mekanik ortamlarda da tercih edilir. Bu sebeple birçok zemin uygulamasında tercih edilmektedir.


Zemin Kauçuk Levha esnek ve darbe emici özeliğe sahiptir ayrıca hijyenik bir üründür. Zemin kauçuk levha suyla temizliği yapılabilmektedir. SBR olarak imal edilebildiği gibi EPDM olarak da üretilebilen rulo kauçuk 1mm den 10mm’e kalınlığa varan özellikte imal edilebilir. Heraklit Ahşap Panel Heraklit levhaların sese karşı olan izolasyon yeteneği yüksektir.


Akustik levha

Celenit çimento esaslı duvar levhası akustik ses yalıtımı ve inşaat akustiği uygulamasında kullanılan ses izolasyon malzemesidir. Türkiye distribütörü ana bayisi Aksa Akustik. Paneller, farklı renkte mevcut yüksek kaliteli akustik kumaşlar ile tamamlanmıştır.


Geri dönüştürülmüş cam yünü akustik levha çok iyi yangına dayanıklı özellikler sağlar. Akustik alçı levhalarda, kare, dairesel ve dağınık dairesel delikli olmak üzere üç farklı yüzey seçeneği bulunmaktadır. Bu yangın, Sınıf ila BS476: Bölüm olarak sınıflandırılmıştır.


Akustik panel fiyatları, celenit ahşap panel ve kumaş kaplı akustik panellerin teknik özellikleriyle belirlenir. Akustik kaplama malzemeleri kumaş kaplı paneller, akustik ahşap panel, ses yalıtımlı kapı, paravan, masa bölücü seperatör, akustik telefon kabini, celenit levha heraklit ahşap yünü ses yalıtımı fiyatları. NOVA AKUSTİK çözümün projelendirilmesinden, çözüm içerisinde kullanılan ürünlerin Teknik Desteği ve Eğitimine ve ayrıca kurumun çözüm ile ilgili gelecek danışmanlık ihtiyaçlarına kadar ihtiyaç duyulan tüm profesyonel hizmetleri kendi kadrosu ile gerçekleştirmektedir. Celenit Akustik levha kolon, kiriş, kat araları ve radyatör nişlerindeki ısı köprülerinin engellenmesi, duvarların ses yalıtımı, döşemeden gelen gürültünün yalıtımı, yangın dayanımlı duvar kaplamaları, düz ve eğimli çatıların yalıtımı ve kalıcı beton kalıbında kullanılabilir.


ALLEV akustik serisinde, kare ve çizgili delikli olmak üzere iki farklı yüzey seçeneği bulunmaktadır. Mantar Levha Şilte: Ses yalıtım şilteleri, mantar şilteler, plaka şilteler, parke altı izolasyon şilteleri, darbe titreşim engelleyici ve sönümleyici şilteler satış ve pazarlama ofisi İstanbul Sultanbeyli Emir Akustik. Kullanım yeri amacına göre farklı boyut ve teknik özelliklerde boru ve levha olarak üretilebilmektedir. Emin Akustik ses yalıtım ve izolasyon süngerleri, tavan duvar ses yalıtımı, oda içerisindeki akustik yankı problemlerinin tek çöüzümü olan akustik süngerler oda stüdyo, toplantı salonları vb.


Isı yalıtımı ve yoğuşma kontrolu maksadıyla kullanılmaktadır. Akustik ses yalıtımı sağlamak için yanmaz veya dekoratif akustik ses yalıtım süngeri uygulaması yaptırabilir ve ürünü tedarik edebilirsiniz. Kauçuk ve mantar esaslı veya kauçuk levha titreşim önleyici ve oranında ses yalıtımı sağlamaktadır.


Zeminde titreşimin dışında ses yalıtımı da isteniyor ise kauçuk. Mantarlı kauçuk levha , parke altında sıklıkla tercih edilir. Bunun haricinde akustik halı kullanıp altında izolasyonu destekleyici bu ürünü tercih edebilirsiniz.


Malzemeyi kolay kesimi sayesinde plaka veya rulo halinde kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar