30 Ekim 2017 Pazartesi

Efe halı

Profesyonel ekibi ve yılların vermiş olduğu tecrübeler ışığında halılarınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir firma olan EFE halı yıkama her zaman kaliteyi ön planda tutmaktadır. En kaliteli halı şampuanı kullanıyoruz ERA 111. Bulunduğunuz yerin İL, İLÇE, MAHALLE,. NCİ HALI YIKAMA KAVAKLI MAH. YAMAN HALI YIKAMA KAVAKLI MAH.


Efe halı

KRİSTAL HALI YIKAMA DUMLUPINAR MAH. TUFAN HALICILIK MERKEZ MAH. Firmanızı bu alana eklemek için tıklayınız. Yılların vermiş olduğu iş deneyimi çalışma ahlakı uzman kadrosu deneyimli personel ağıyla hizmet veren Torbalı halı yıkama halı yıkama(shagy-el dokuma)kilim yıkama,battaniye yıkama,yerinde halı fleks yıkama,yorgan(elyaf,yün,pamuk)koltuk takımı yıkama,çekyat yıkama,tek ve çift kişilik yatak.


Araç parkurumuz ve profesyonel ekibimiz ile kusursuz halı yıkama hizmeti almak için lütfen iletişime geçiniz. Alışveriş ve Perakende - Erzurum. Bu sayfadaki bilgiler hatalı ise güncellemek ya da kaydı sildirmek için iletişim sayfamızdaki mail adresinden, izmirliyiz.


EFE HALI YIKAMA (İsmail Togay Yanıklar). Efe halı yıkama, izmirde faaliyet göstermektedir. Kısa süre içinde size dönüş yapacağız. Haritadaki konumu (tahmini) Harita yükleniyor.


Bu haritada gösterilen konum adres kullanılarak otomatik hesaplanmıştır. Konum bilgisi hatalı olabilir. Görüş yazmak için lütfen giriş yapınız Giriş yap Üye ol.


Efe halı

Hizmet Verilen İş Kategorileri. Bize Ulaşın Mesaj gönderildi. Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve eksiksiz işi teslim etmektir.


Manisa Manisa Merkez Ayni Ali Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Firmamızın hizmet verdiği halı yıkama , koltuk yıkama, yerinde halı ve halıflex yıkama, inşaat veya tadilat sonrası temizlik hizmetlerimizde öncelikle birinci koşulumuz hijyenden geçmektedir. Sitemizdeki kişi ve firma bilgileri, belirli aralıklarda ve gönderilen değişiklik taleplerine göre güncellenmektedir. Otuz yılı aşan üretim hayatımızda tek değişen ismimiz değildi. Telif Hakkı : Bu site, firmaların, kurumların, kuruluşların ve diğer mekanların adres, telefon, koordinat gibi iletişim bilgileri ile, tanıtım metinleri ve kullanıcı yorumlarından oluşmaktadır.


Lekenin üzerine bastırarak ovmak, lekenin halının içine sinmesine neden olacağı için doğru değildir. Türkiye’nin en büyük telefon rehberini bünyesinde barındıran sitemiz hızlı ve güvenilir bilgiye en kolay şekilde ulaşmanızı hedeflemektedir. Hızlı ve Güleryüzlü Servis.


Siz sevdiklerinize zaman ayırın , biz size sağlıklı yaşam alanları sunalım. Hijyen ve güvenilir yıkamanın diğer adı. Halılar evlerin en önemli aksesuarlarındandır. Halı Seçimi Nasıl Olmalıdır? Niğde ili Merkez ilçesinde faaliyet gösteren EFE DÖRT MEVSİM HALI YIKAMA bu platformda yer alarak sizlerden gelecek hizmet taleplerinde size yardımcı olmaktan gurur duymaktadır.


Efe halı

Numaranızı bırakın,sizi arayalım. Albağlar Makine Sac Kalıp Tasarım İmalat Cnc Tel Erezyon. Grand Efe Hotel, Özdere: Tarafsız yorumları okuyun, gerçek gezgin fotoğraflarına bakın.


TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Ayrıca çalışma saat leri gece gündüz her saat çalışmakta olup uyku problemi çekiyoruz. Ayrıca sizlerin rahatlığını düşünerek ücretsiz.


Karabağlar halı yıkama firması ile sizler de tanışarak halılarınızı daha güvenilir bir adrese teslim edebilir ve daha kaliteli yıkama hizmeti alabilirsiniz. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelenin 5. EFE TİCARET olarak perakende mağazacılığa ilk adımını atmış firmamız değişen vizyonu ile ismini EFE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ olarak değiştirmiştir.


Official Member of European Mini Football Federation. Rakipbul Ligi bir Fairplay Events ürünüdür. Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz. Etiketler: , Şikayet ve Öneri Premium Üyelik.


Bu Kategorideki Diğer Firmalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar