13 Mart 2017 Pazartesi

Miknatisli kapi sinekliği

MIKNATISLI KAPI SİNEKLİĞİ TÜL PERDE SİNEKLİĞİ PARÇA SİNEKKOVUCU. AYNI GÜN KARGO OTOMATİK KAPANIR SİNEK SİVRİSİNEK KOVUCU. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


TL 2TL (6) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Yaz mevsiminde sineklerden dolayı artık kapınızı kapatmayacaksınız! Kapı ve Pencere Sineklik Modelleri.


Uygun fiyat ve bol çeşit ile sineklik modelleri Tekzen bahçe kovucuları kategorisinde sizi bekliyor. GOREN ISTEYECEGINDEN TANE DE FAZLADAN ALDIM. Bitirdiği İşler : 4-iş bitirmiş. Açık kapı görmesinler hemen içeriye gireler, balkon ve giriş kapınıza takacağınız mıknatıslı kapı sinekliği siz veya yarmaz çocuklarınız yada evcil hayvanınız geçerken açılır üzerindeki mıknatısları sayesinde tekrar otomatik kapanır.


Miknatisli kapi sinekliği

Sizi bütün yaz sineklerden koruyacak bu harika ürünü evinizde, ofisinizde ve yazlığınızda kullanabilirsiniz. Evinize temiz hava girerken böcekler evinize yaklaşamıyor. Yazın bu bunaltıcı sıcaklarında kapı ve pencerelerimiz açmadan oturmak pek mümkün görünmüyor.


Mıknatıslı kapı sineklikleri. Adet Raptiyesi ve üst trafına koyabilceğiniz dantel güpürü mevcuttur. Tesa Kapı Sineklik , açık kapılarınızdan evinize sineklerin ve böceklerin girmesini engelleyerek konforlu bir ortam oluşturur. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz.


Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Ahşap, PVC, metal kapılara kolay ve pratik montaj imkanı sunar. Wersoft Havlu Mop Paspas Ucu Rengarenk.


Vakumlu Poşet Hurç Kazak Yorgan vs. Turbo Çoçuk Bebek Lazımlık Tuvalet. Sinekliklerimiz istenilen ölçülerde kullanma özelliğine sahiptir. Sitemizdeki tüm ürünler stokludur.


Miknatisli kapi sinekliği

Siparişiniz tam zamanında güvenilir bir şekilde elinizde. Bursada faliyet gösteren Arduş Duş Ve Küvet Sistemleri Hizmetinizdedir. Kredi Kartı ile Tek Çeki45. Tüm ürünlerde kapıda nakit ödeme seçeneği ve aynı gün kargo imkanıyla Arsimo. Havale ile İndirimli: 45.


Genişletilmiş Comodo Ev SSL (Güvenlik Sertifikası) ile kredi kartıyla alışveriş yapan tüm müşterilerimize maksimum güvenlik sağlamaktadır. Balkon kapınızı dilediğiniz gibi açmanızı da sağlayacak olan kapı sinekliği ile serin ve sineksiz bir yaz geçireceksiniz. After Bite Kaşıntı, Şişlik ve Ağrı Giderici ile sinek ve böcek ısırıklarının kaşıntısından ve ağrısından kurtulacaksınız. Yaz aylarının en büyük kabusu sinekler! Orjinal üründür iade garantilidir.


Evde, iş yerinizde ve yazlıkta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Online sipariş verilebilir. Almadan önce En ucuz miknatisli kapi sinekligi fiyatlarını anında bulun. Kaçmazürün size özel fiyat, indirim ve kampanyalarla birlikte hepsiburada.


Kapı Sinekliği (Ev, Ofis ve Yazlığınız İçin) 39TL Satıcı: HepsiburadaSatıcıya Git. En popüler tv ürünlerinden olan mıknatıslı kapı sinekliği ile ev, yazlık, mutfak, işyer vb yerlerde kapılara takılarak içerisinin havalndırılması sağlanmakta ve sivirisinek, sinek, örümcek gibi haşarelerin içeriye dolmasını engellemektedir. Sezon indirimleri ve Kapıda Ödeme Avantajı Morhipo.


Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz. Magic mesh mıknatıslı kapı sinekliği. Bayi Olun Stok Durumu ve Fiyatları Burada Görün! Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Siz kapınızdan rahatça geçeceksiniz, sinekliğiniz otomatik olarak rahatça açılacak ve şipşak kapanacak! Miknatisli kapı sinekliği magic mesh. TL ile en uygun fiyata istocoutlet. Kapı sinekliği boydan boya şerit mıknatıslı.


Sepete Henüz Ürün eklemediniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar