16 Mart 2017 Perşembe

Ahşap görünümlü avize modelleri

Hemen hemen her evde, her salonda karşımıza çıkan avize modelleri , ihtiyaç olmasa bile sundukları görsel şıklık nedeniyle tercih edilen aydınlatma çeşitlerinin en başında geliyor. Anasayfa Mutfak Avize Modelleri Antika ahşap görünümlü mutfak avizesi. Yemek Odası Avize Modelleri.


Ahşap görünümlü avize modelleri

Modern Antre Avize Çeşitleri. Ahşap Tekerlek Görünümlü Avize. RONİSU AYDINLATMA ÇATLAM CAM GÖRÜNÜMLÜ TEKLİ AVİZE. AHŞAP GÖRÜNÜMLÜ KANATLI RAKS AVİZELİ TAVAN VANTİLATÖRÜ. Artık LED teknolojisi sayesinde daha az enerji harcayan avize modelleri çok daha sıkça tercih edilmektedir.


Klasik ampullere göre yine enerji tasarruflu sayılan floresan ampuller de avizelerde kullanılabilecek ampul çeşitlerindendir. Mobilyalarınızla bütünleşecek olan ahşap avize modellerini. Beyaz, eskitme ve farklı bir görünüme sahip olan dikkat çekici bir avize. En güzel Sarkıt Modelleri , Tekli ve Çoklu Sarkıtlar Evmanya.


TL 14TL (10) remora. Balkonlarımızda veya odalarda bu şık görünümlü apliklerle değişik dekorlar yakalanmaktadır. Yatak odalarımızda da rengarenk daha modern yapılı, duvara yatay, tablo kalınlığında aplikler de dekoratif amaçlı eklenmektedir. Aydınlatma için ideal Avize , Sarkıt Modelleri ile siz de evlerinizi ışıl ışıl yapabilirsiniz.


TL 3TL- Gri Pasta Sarkıt 2Li. Avize lamba çeşitleri bu sayılara ve özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Avize içerisinde kullanılan lamba türlerine göre de tercih yapılabilir.


Ahşap görünümlü avize modelleri

Avize Marketim Zambak Tekli Kristal Taşlı Aplik. Country mutfak tarzı modelleri için en dikkat çekici olacak olan unsur tavandan zincir ile sarkacak olan avize modelleri olacaktır. Ayrıca tavandan zincir ile sarkacak olan ahşap görünümlü saksılar bu tarz için oldukça uygun olacaktır.


Dünyanın En Az Ziyaret Edilen Cennet Görünümlü Adası. Tahta çubukları biraraya getirerek hazırlayacağınız ahşap görünüme sahip olan bu çok özel evizelerle, evinizin havasını değiştirecek, oturma odanıza harika bir görünüm kazandıracaksınız. Kafeslerden Yapılan El Yapımı Avize Modelleri. En modern tekli avize seçeneklerinden romantik ve retro görünümlü sarkıt lamba modellerine kadar tüm avize modellerini burada bulacaksınız.


Seçeceğiniz avize modeli ile modern ya da klasik bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Farklı bir model , beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Avizeler kategorisinde alışverişe hemen başlayın! Salon led avize modelleri ve fiyatlar. Köpük tavan kaplama çeşitleri , alçıpan tavan, stropiyer tavan kaplama modelleri , strafor duvar kaplama ve diğer köpük dekor satışı yapılmaktadır.


Büyük Boy Kolye Görünümlü Avize. Avize ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol. Avize modelleri arasında en uygun ve modern görünümlü olanını Evidea. Ampul Görünümlü Cam 4TL Sepette İndirim.


Kristal Avize Modelleri ve tasarımları, evlerde en çok tercih edilen modern ve şık görünümlü avize modelleri , uygun ve ucuz kristal avizeler ve görselleri, ürünler hakkında bilgi…. En Şık Avize Modelleri Evlerdeki dekorasyonun göz alıcı bir hale gelmesi için genellikle aydınlatmalardan yardım alınmaktadır. Mutfaklarınız için eski sade lamba tasarımları yerini modern şık tasarımlar almaya başlamıştır. Bauhaus Tekzen, hepsiburada gibi firmalarda oldukça uygun fiyatları bulunan şık avize modellerini bulabilirsiniz. Bu kadar çok sevilmesinin nedeni doğal sıcaklığından dolayı ve hatta paslanmaması ve eskimemesinden dolayı dikkat çekiyor.


Avize Modellerinde özellikle modern basit tasarımlarla birlikte ahşap ve otantik görünümlü avizelerle aslında. Yani isterseniz bu yer döşemesi malzemelerinizi bahçeniz verendanız, terasınız veya balkonunuz için bile kullanabilirsiniz. Led Avize Modelleri ile Farklı Dekorasyon Fikri.


TL Trendyol Favorilere ekle menu. Bu avizede gri, ekru ve gümüş görünümlü detaylar kullanılmıştır. Fiyatı ise 24TL’dir.


Taç fanuslu ahşap avize modelinde üç adet fanus detayı bulunmaktadır. Koçtaş Bergomi Sıralı Dörtlü Avize. Bu fanuslar şeffaf renktedir ve içerisinde lambalar bulunmaktadır. Meşe eskitme ahşap vitrin modeli.


Camlı kapaklar simelya kapak modeli alt kapaklar ise göbekli kapak. Alışveriş sepetinize eklendi. Renkli jaluziler de daha çok sade ve minimal ortamları hareketlendirmek amacıyla tercih ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar