9 Mart 2017 Perşembe

Koridor için halı

Koridor için halı

Koridor Halısı , Halı için sonuç bulundu. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Derlememize farklı türlerdeki koridorların yanı sıra antre gibi koridor ile doğrudan ilişkili alanları da kattık. Geniş bir koridora sahipseniz bir çok ev sahibinin aksine daha şanslısınız. Odalarınızın ortak bir hole açılması size alanın bir ara geçişten ziyade bir oda gibi dekore edilmesi alternatifi sağlar.


Modellerin farklı olması her ev için doğru halıyı bulma kolaylığı sağlar. Bu dekorasyondaki renkler vengeden beje kahverengi tonlarında ve halı için de bej tonları tercih edilmiş. EKERCİ ALSANCAK EVİ As Tasarım - Mimarlık As Tasarım - Mimarlık. Siz değerli tüketicilerimiz için seçtiğimiz en özel halılardan bir bölümü. Yolluğunuz antreye gelmeden bitmiş olmalı antre için başka bir kaplama alternatifi düşünülmelidir.


Evinizin holü ve antresi için yolluk halı , banyolarınız için kaymaz ve suya karşı dayanıklı olan banyo halısı , çocuğunuzun odası için şirin çocuk halıları, yatak odası ve oturma odaları için de çeşit çeşit halıları bu adreste bulabilirsiniz. Koyu renk zeminler için tavsiyemiz daha canlı ve parlak renklerde koridor halı modelleri seçilmelidir. Sitemizde yer alan tüm ürünlerin stoğunu taşıyoruz ve siparişlerinizin en kısa sürede sevkiyatını sağlamak için gerekli tüm alt yapıya sahibiz. Aşağıda koridor halısı örnekleri bulunuyor.


Koridor için halı

Bu halıları ve hol modellerini inceleyerek koridor halısı nasıl olmalı konusunda fikir geliştirebilirsiniz. Bu renkli yolluk üzerince kırmızı, bej ve açık mavi renkleri görüyoruz. KORİDORA UYGUN HALI SEÇİMİ. Yalıtım İçin En Doğru Zamanı Bekleyin!


Antre ve koridor halı modellerimizi ve ebada göre değişen fiyatları aşağıda görebilirsiniz. Hadi oralar parke ancak bir mekanın vitrini olarak kabul edilen antre buzzz gibi seramik :) Tabii antreye bağlı yollar olan koridorlarda bu kelbaşa şimşir tarak olayından nasibini almış durumda :) Anlayacağınız koridor ve antre için halı modellerine bakınma modundayım şimdi. Eğer dar bir koridorunuz varsa, yatay çizgili bir kilim harika bir fikir olacaktır.


Renkli bir kilim ya da halı , duvarınızdaki sadelik yerine ilgiyi zemine çekecektir. Halılar , kullanılacakları yaşam alanlarına göre seçilerek alınmalıdır. Salon, merdivenler ve koridorlar için alınacak halılar , uzun dönem özelliklerini kaybetmeyecek ipliklerden dokunmuş olmalıdır.


Yün ve akrilik ipliklerle üretilmiş halılar , bu alanlar için uygun nitelik taşır. Sarar Yolluk fiyatı Ev Tekstili kategorisinde. Bu nedenle koridor ve merdivenlerinizi sadece giriş çıkışlarda kullanılan alanlar olarak düşünmeyin ve evinizi dekore ederken bu alanı gözden kaçırmayın. TÜM SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN BİZİ ARAYIP MESAJ GÖNDEREBİLİRSİNİZ.


Kampanya ve en yeni ürünlerimizden Haberdar olmak için kaydolun. Yolluk Halı Modelleri genel de dar ve uzun koridorlar , yatak odaları ve uzun mutfaklar için tercih ediliyor. Küçük yatak odaları için de iki kısa bir uzun parça olmak üzere takım halinde yolluk halılar kullanılıyor.


Burada odalar arasında geçişi sağlayan koridorlar için mükemmel modeller tasarladık ve size sunuyoruz. Farklı ve çeşitli koleksiyon seçenekleri ile birlikte sizin için hazırlamış olduğumuz koridor halıları şık bir görüntü ortaya koyan modelleri temsil ediyor. Yürük halı örtüleri piyasada koridor halınızı koruyabilen tek markadır.


Tasarım Halı Örtüsü İçin müşteri temsilcimizle iletişime geçin. Resimdeki ev de halı da benim değil, ah keşke olsa :) KAYDET. Evinizin dekoru ile ilgili siz de fikir ve yorum almak ister misiniz? Ben de iki yolluk kullanıyorum kesinlikle uzun koridor için daha kullanışlı. Halı kilim ve yolluk modelleri evinizin şıklığına şıklık katmak için ideal alternatiflerle dolu.


Vivense Halı Kilim Modelleri evinizi tamamen değiştirecek. TL’lik indirimi kullanmak için kodu kopyala ve sepetindeki kupon kodu alanına yapıştır. Buna bağlı olarak istenilen rengin oluşturulması için halılar üzerinde farklı tasarımlar ve desenler ile üretim.


Her zevke hitap eden yüzlerce halı modelinin bulunduğu Halistores. Farklı dekoratif yaklaşımlara uygun halı modelleri ile uyumun, renklerinin canlılığı ve kusursuz kalitesi ile de online alışverişte güvenin adresi olan bu markanın renkli dünyasını tanımaya ne dersiniz? Bunun yanında uzun koridor halı modellerinde eğlenceli tasarımlar dikkat çeker. Her bayan mutlaka bu dekoratif ürünleri mutfaklarını hoş görünümü için kullanır.


Cıvıl cıvıl bir mutfaklar elde etmek için dekor. Son zamanlarda bayanlar evlerin her tarafının çok güzel olması ve estetik bir görünüm vermesi için bu halı modellerine de çok önem vermeye başlamıştır. Bu foto galeride çok güzel koridor dekorasyon fikirleri sizleri bekliyor.


Koridor için halı

Evimizde odalar arasında geçiş yaparken farkında olmasak da sıklıkla kullanıyoruz koridorumuzu. Ve koridor dışarıdan gelenler için evin genel dekorasyonu hakkında bilgi verir niteliğinde. Ancak halı satın almadan, doğru mecralarda iyice araştırma yapmak, kaliteli ve aynı zamanda da ucuz halı fiyatları ile buluşabilmek için gereklidir.


English Home halı - kilim modelleri uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar