6 Aralık 2016 Salı

Şık halılar

Evlerimizin en değerli eşyasıdır halılar. Son yıllarda değişik şık ve güzel olan halılar evlerinize güzel hava kazandırıcaktır. Ev dekorasyonunda halı seçimi önemli bir konudur. Odanızla,mobilyalarınızla uyumlu olan bir halı seçtiğinizde odanızın tarzı,sitili, duruşu da değişecektir. Halı seçimi ayrıca odanın daha geniş ve ferah ya da daha karmaşık görünmesini bile etkilemektedir.


Ben halı ararken ilk olarak yenihalılar. Adamlar en yeni halı modelleri ni anında bulup yayınlıyorlar. Alabileceğiniz halıları tavsiye ediyor, fiyatları ile birlikte beğeninize sunuyorlar. Bu yüzden onları seçerken hem şık olmalarına hem de mobilyalarımız ile uyum sağlamalarına özen gösteririz.


Oldukça şık duran bu halıların temizlikleri de çok kolay olmaktadır. Boş bir zemin görüntüsünden hoşlanmayan kadınların çok fazla tercih ettiği bu halılar sayesinde salonlar artık daha da şık görünüyor. Doğru halı seçiminde salonun mevcut mobilyaları ve perdeleriyle uyumlu olmasına dikkat edilmelidir. Halı modellerini, en uygun fiyat ve kampanyalı avantajlarıyla halisaray. Türkiye ve yurtdışında mağazası bulunan İder Mobilya, birbirinden iddialı tasarımlarıyla ev dekorasyonunuzun en dikkat çekici detayları arasında yer alıyor.


Şık halılar

Size en yakın İder Mobilya Mağazasını ziyaret ederek, halı fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu amaçla, lütfen bizimle iletişime geç kısmındaki iletişim bilgilerimizi bulun. Saray Halı Tarz 0Royal Desen Halı Hardal-Vizon.


HIZLI TESLİMAT Koko Kapı Paspası 40XBej Oh No. Evleriniz için halıların çok büyük önemi vardır. Halıda renk seçimi odanın büyük ya da küçük görünmesini sağlamak için önemlidir.


Lateral Karo Halı , şık tasarımları ile dikkat çekiyor. Burmatex Surface karo halılar tüm ticari iç mekan projelerinde kullanılan 1naylon dokulu karo halı modelidir. Dekoratif, şık ve aynı zamanda görüntü kabiliyeti ile insanları etkileyen halı modelleri, kullanıldığı alanlar da doğru bir tercih olduğunu göstermektedir.


Desenli gri halı , oturma alanını vurgulayan geniş halı modeli 2. Koridorlar için dekorasyonla uyumlu asimetrik çizgiler 3. Grinin ağırlıklı dekorasyonda. Halı , Banyo Halısı, Salon Halısı, Çocuk Halısı, Otel Halısı ve daha bir çok çeşiti ile hizmet vermektedir. Halı üretim faaliyetlerinden almış olduğu olumlu geri bildirimler sonucu halı haricinde banyo perdesini de ürün grubuna dahil etmiştir. Eve girdiğinizde ilk karşınıza çıkacak halıdır Yolluk halı. Sadece sizin değil misafirlerinizin de göreceği bu halının şıklığı oldukça önemlidir.


En şık ve en kaliteli yolluk halı modelleri uygun fiyatlar ile Halistores. Karo halılar serisinden “Tivoli” çarpıcı renk paletiyle ticari mekan zemin kaplamalarında ideal çözümler sağlar. Halı almak istiyorsanız en ikkat edeceğiniz unsur mobilyalarınıza ve koltuklarınıza uyumlu olmasıdır.


Tivoli ofis halısı, geniş modern renk paleti, tüm ticari alanlarda uygun nötr veya yenilikçi, yaratıcı düzenler sağlar. Merinos, Dinarsu, Padişah ve Saray halı gibi markalarda en şık halıfleks modelleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kaliteli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet, farklı ürün model ve seçenekleri ile alıcıyı zorlamayan son derece uygun fiyatlara sahip. Confetti Halı dünya çapında tercih edilir duruma gelmiştir. Tek sıkıntı firuz3kodlu ürün renk olarak daha baskın olabilirdi ama bu sekilde bile şık bir model kesinlikle tavsiye ediyorum.


Ayrıca halıları gönderme şekliniz cok profesyonel. Modern Halı Desenleri en şık seçenekleri ile aya varan taksit seçenekleri ile. Kaymaz tabanlı halının adı Apex. Mutfak halıları ve kaymaz halılarda öncü halı markası.


Günden güne gelişen teknoloji ile değişen halı makineleri birbirinden güzel ve kaliteli halıları dokuyup birçok renk ve modelleri ile biz kullanıcıların beğenisine sunuyor. Tüm odalarımızın zemininde odamızın, mobilyalarımızın rengine modeline uygun halı bulunur. Eski klasik desenlerin yerini oldukça modern ve şık halılar aldı.


Asimetrik, geometrik desenler doğaya özgü desenler günümüz halılarında en çok yer alan desenler. Halılar evimizin olmazsa olmazlarındandır. Köşeli mekanlara hareket kazandırmak ve kontrast sağlamak için yuvarlak formlu bir yolluk kullanabiliriz. Fotoğraftaki örnekte yuvarlak halı salonla mutfağı birbirinden ayrılmak için tam ortada kullanılmış.


Baykuş Halı (Kilim) Baykuş Desenli Modern Sanat ve diğer halı (kilim) modelleriyle ücretsiz kargo ve uygun fiyata Orange Venue’da. Yaşam alanlarının her bölümünde şık ve dekoratif halılar kullanılmaktadır. Kültürümüzde önemli bir yeri bulunan halılar ile evleriniz dekorasyon ve kullanış açısından hak ettiği değerine kavuşacak.


Şık halılar

Odasına Çok Yakışacak En Şık Çocuk Halısı Modellerini Uygun Fiyat Fırsatlarıyla Hemen Keşfedin! Halı “ modelleri Pera Bulvarı seçkisi ile beğeninize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar