7 Aralık 2016 Çarşamba

Nice fotosel

Nice fotosel

Emniyet fotoseli olarak bilinen fotosel sistemi aslında bir güvenlik sistemidir. Tüm garaj kapısı motorlarında , bahçe kapısı motorlarında , seksiyonel kapı motorlarında , branda kapı motorlarında , kepenk motorlarına , yana kayar kapı motorlarında, kullanılabilinen bir sistemdir. Kapınız kapanırken fotoselin önünden geçerseniz. Uzun yıllar hizmet verebilecek, işlevsel ve uzun ömürlü bir yapıdadır.


Bariyer ve otomatik kapılarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Oldukça modern ve estetik tasarımı sayesinde bölgenize prestij katarken, olası kazaları en aza indirgeyerek uzun yıllar görevini yapar. Polikarbonat kaplama sayesinde son derece dayanıklı ve güvenlidir.


TL 1TL (1) Firsat-Shop. Ayarlanabilir MOFOB versiyonu, ° merkezleme boşlukları telafi sorunu çözecektir. STANDART ALGILAMA MESAFESİ MT. OTOMATİK FOTOSEL CAM KAPI. Fiyat-performans olarak rakipsiz olan firmamızı arayarak ürünlerimiz ve kampanyalarımız hakkında bilgiler alabilirsiniz.


Diğer marka motorlar ve bariyerlerde kullanılabilir. Bir pakette çift olarak satılır. Bluebus teknolojisi ile sabit ya da ayarlanabilir, senkronize fotoseller. ASROYAL Pencere Motoru Sistemleri. Listeme Ekle Karşılaştır Fiyat Düşünce Haber Ver.


Kapı Motoru her türlü bariyer sistemleri, bahçe kapısı motoru, nice kumanda,garaj kapısı motoru fiyatları, yanakayar kapı motoru bulabileceğiniz tek adres. Böylece kapıların arasında sıkışmalar ve yaralanmaların önüne geçilmekdir. Alıcı (RX) ve verici (TX) olmak üzere iki bileşenden oluşmaktadır. V DC akımla çalışmaktadır.


MOTORLU KEPENK SİSTEMLERİ VE ÖZELLİKLERİ. NİCE TÜM ÜRÜNLERİN RESİMLERİ. NICE indirim 42TL 29TL. Kablo çekilmesi mümkün olmayan yerlerde kullanıma uygundur. LED sinyal kurulum sırasında basit ve güvenli bir uyum sağlar.


Aksesuar seçenekleri arasında en çok ihtiyaç duyacağınız ürünler olarak en ekonomik fiyat avantajlarıyla satışa sunulan. BFT Deimos AC A6V YANA KAYAR BAHÇE KAPISI MOTOR KİTİ. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Whatsapp Üzerinden de Sipariş Verebilirsiniz. Kendi fotoseli dışındaki fotoselle çalışmaz.


Opsiyonel olarak PS 1batarya kullanılabilir. Firmamiz Otomatik kapi alaninda faaliyet göstermektedir. SİPARİŞ VERMEDEN ÖNCE STOK BİLGİSİ ALIN. Halk arasında nadiren de olsa, otomatik kapı olarak da bilinirler. Adını kapının üst bölümüne yerleştirilmiş olan fotosel sisteminden alır.


Bu dirençler ışığı insan gözüne benzer bir yöntemle algılama yeteneğine sahiptir. Henüz Döküman Eklenmemiştir. Ev ve İşyerleri için Kamera Güvenlik Sistemleri ve Hırsız Alarm Sistemleri, Alarm İzleme Hizmeti. Güvenlik kameraları, DVR kayıt cihazları, IP kamera, kablosuz ve fiber optik çözümleri.


Nice fotosel

Günümüz dünyasında güvenliğin birçok alanda önem kazanması sonrası emniyet, fotoseli ve manyetik dedektör bağlantısı ile sağlanmaktadır. Taşıt otomatik bariyer sisteminden geçtikten hemen sonra bariyer otomatik kapanma sistemi ile ayarlı olarak kapatılabilmektedir. Ek olarak elektriğin olmadığı zamanlarda otomatik.


Fotosel 220V LDR Otomatik Lamba Işık Sensörü. Nice EPM Model kablolu tip emniyet fotoseli. Otomatik kapı izmir,site giriş kapısı motorları,fabrika giriş kapısı motorları fotoselli kapı izmir demir kapı motorları kumandalı kapı motorları. Online sipariş verilebilir. Yoğun kullanıma uygundur.


Nice fotosel

Kontrol ünitesi üzerindedir. Otomatik Kapı Aksesuarları ürünlerinde bayilerimize özel fiyatlar Microelektronik. Nice emniyet fotoseli her marka kapıya uyum sağlar. Nice Robus 6modeli sahip olduğu fotoseli dışındaki bir fotoselle çalışmaz.


Bu ürünle birlikte opsiyonel olarak PS 1batarya kullanılabilir. Senkronize çalıştırılabilir. O view ve solemyo sistemleri ile de çalıştırılabilir. Taşıma kapasitesi 600kg’dır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar