6 Aralık 2016 Salı

Asma tavan spot lamba modelleri

Asma tavan bölümüne takılacak olan spot lambalar minimalist, lüks, modern, klasik ve country tarzda alanların yaratılması konusunda yardımcı olacaktır. Asma tavan spot lamba modelleri bildiğiniz gibi üç beş tasarımdan meydana gelmiyor. Asma tavanınızı yaptırdıktan sonra bir elektrik mağazasına gidince olayın ciddiyetini kavrıyorsunuz.


Alışageldiğiniz spot armatür modellerinin dışında bir çok farklı tasarıma sahip baş döndüren ürünler ile karşılaşıyorsunuz. Led asma tavan spot lamba çeşitleri 1- 3W spot lamba. Bu led spot lamba çeşitleri özellikle evlerimizin salonlarında duvar kenarlarında bulunan ışık bandı altında sıralı şekilde bulunur.


Ayaklı modeller spot lamba montaj gerektirmez ama gömme ve sarkıt modellerinin tavanda uygun elektrik bağlantılarına takılması gerekir. Bunun için kullanım kılavuzuna bakabilir veya bir elektrikçiden yardım alabilirsiniz. Enerji tasarruflu, dekoratif, güçlü ve kaliteli ışık çıkışına sahip olmasına ek olarak, gömme spot lamba fiyatları, hepsiburada.


Minimalist ve şık tasarımıyla, dekorunuzu tamamlayacak olan gömme tavan spotları arasından, kendi ihtiyacınıza ve zevkinize uygun olan ürünleri. Sıva altı olan modeller asma tavanlarda uygun şekilde açılan deliklere oturtulucak şekilde standart olarak üretilmektedir. Sıva üstü ise asma tavan olmayan bölümlerde kullanıma uygundur dış kasası ile sabit tavana kolayca monte edebilir ve kullanabilirsiniz.


Tavan aydınlatma spotları , asma tavan spotları , merdiven spotları , salon spotları , duvar spotları , raylı spotlar , renkli spotlar ve sarkıt spotlar ile tüm. Alçıpan tavanlara delik açılarak monte edilen asma tavan spot lamba. Praesent ornare luctus quam.


Asma tavan spot lamba modelleri

Fakat bazı modellerde dış kenarların tavana monte edilebilir özellikte olduğunu unutmamak gerekir. Bu durumda kenarda bulunan çentiklerden döndürerek spotun çıkarılma işlemi tamamlanır. Farklı matkap kesim uçları ile spot lamba çeşidinden hangisi uygulanacaksa o ölçüye en yakın kesim ucu tercih edilmelidir. Ledli spot lamba çeşitleri. Genel olarak dış çapı ile tavan kesme çapı arasında cm.


Asma tavan uygulamalarında, LED spot modeli örneği için tavan kesme çapı 1cm. Oturma odası ve odalar için özel olarak tasarlanan spot lamba modelleri mevcuttur. Ortamda kullanılacak olan ışık alanın tamamına yetmeli ve genelini aydınlatmalıdır.


Asma tavan aydınlatma kapsamında kullanılacak olan armatürler, avizeler, LEDler, spot lambalar ve büyük lambaların çeşitleri odanın genel dekorasyonuyla da uyum içinde olmalıdır. Armatür fiyatlarına göre arama yapabilir en uygununa sahip olabilirsiniz. Ampul Modelleri Aydınlatma Seti. Billur Aydınlatma Lamont Metal Tavan duvar Armatürü Bakır Patina.


Dekorasyon tarzınıza göre, modern veya avangard spot modellerinden bahsediyorum. Asma tavan görselliğini kalite anlamında dahada yükseltebileceğiniz, çok güzel led spot modellerinden bahsediyorum. Banyo için, mutfak için, tavan için veya bahçe için farklı LED aydınlatma modelleri vardır.


Asma tavan spot lamba modelleri

LED lambalar oldukça farklı çeşide sahiptir. Desenli Tavan Kaplama Stropiyer Tavan Kaplama Köpük Asma Tavan Ahşap Tavan Kaplama Tavan Çıtas. Değişik Modeller Altında Tavan Lamba Göbeği Çeşitleri. Bu konuda çok eski dönemlerden günümüze kadar gelmiş farklı desenler ile birlikte çağın en uygun ve en trend modelleri arasında güzel bir tercih yapılabilir. Led armatür çeşitleri , en uygun fiyatlarıyla Hepsiburada.


Kampanyalarımız sizleri bekliyor ! Led tavan armatürleri, tasarruflu ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunmasının yanı sıra, bulunduğu ortama yaydığı güçlü ışık ile. Birbirinden modern yüzlerce asma tavan modellerini inceleyin. Spot zemin asma tavanlar. Alçıpan asma tavanda bu konuda en çok tercih edilen uygulamalardan bir tanesidir. Asma tavan , alçıpan tavan , gizli ışıklı tavan , alçıpan havuz, spot panel ledli asma tavan ya da düz alçıpan tavan olarak uygulama çeşitleri bulunmaktadır.


Her firma farklı fiyatlar verebilir. RÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ: Ölçü: 115x115cm. Asma tavan programı uygulanan alanlarda orijinal bir alan oluşturmak dilerseniz spot tüketimi ile desteklemeniz lazım olur. Asma tavan kısmına takılacak olan spot lambalar minimalist, lüks,çağdaş, classic ve country tarzda alanların yaratılması ile ilgili yardım edecektir. Bir asma tavan aydınlatma yapmak nasıl: elektrifikasyon kendi tutun.


Daha önce belirtildiği gibi, tavan aydınlatma spot , LED şerit veya klasik avize, hem de aydınlatma bir arada kullanılabilir. Eğer bir yere koyun önce, ilk ampul ayarlayın. Ardından hazır nişler hayatımıza girdi, şimdi de inanmayacaksınız ama hazır LED spotlu asma tavan modelleri bile yaptılar. Bu sayede hem zamandan tasarruf etmiş oluyorsunuz hem de eviniz kirlenmemiş oluyor.


Ev dekorasyonunda oldukça büyük bir yere sahip aydınlatma modelleri kullanım alanlarına ve tarzlarına göre farklılık göstermektedir. Aydınlatma çeşidi olan tavan lambaları ışık akışını dağıtmak ve parlak ışıklardan gözü korumak gibi özellikleriyle oldukça kullanışlı olmuştur. Gömme lambalar diğer bir adıyla da spot lambalar dekorasyona şıklık katan aydınlatma gereçleridir.


Gömme ışıklandırmalar sadece tavanlarda değil duvar ve zeminlerde de kullanılıyor. Evimize farklı tonda ışıklar veren avizeler aynı zamanda takıldıkları odaya ayrı bir hava da veriyor. Kartonpiyer alanında uzman çalışma kadromuz ve zengin model seçeneklerimiz ile siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.


Tavanda spot ışık gibi dekoratif ürünler de istiyorsanır alçıpancıdan sonra elektirikçinin gelmesi ve spotları yerleştirmesi gerekmektedir sonrasında boyacı çağırılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar