25 Kasım 2016 Cuma

Pencere emniyet kilidi

TL Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Pimapen kapı veya pencerenizin uygun bir yerine vidaları sayesinde takılır. Vidalar paketinde mevcuttur. Uygulandığı pencerenin tam açılmasını engelleyerek havalandırma sağlarken düşme vakalarının önüne geçer.


Sadece anahtarı ile açılabildiğinden tam güvenlik sağlar. Penkid Window Cable Lock. Zamak Dökümdür Yıl garantilidir. Her şey miniklerin güvenliği için! Pencerelerin, sizin kontrolünüz dışında açılmasını önlemeye yardımcı olur.


Emniyet Kilidi PVC Pencere ürününü 6cm ebatındadır. PVC pencere ve kapıların iç taraflarına takılır. Dışarıdan zorlama ile açılmasını engeller.


Hırsızlığa karşı caydırıcıdır. Her türlü kapı ve pencereye uygulanabilir. Bu ürün piyasadaki bir çok üründen çok temel farklıları vardır.


KALİTE - HİZMET -ÜCRETSİZ KARGO - HIZLI TESLİMAT - İADE DEĞİ. Alarmlı pimapen emniyet kilidi ( pencere , kapı güvenlik emniyet mandalı) İNDİRİM! TL 2TL (KDV Dahil) 2TL.


Pimapenin üzerine gelen alarmlı pimapen kilidi pencere esneyince alttaki düğmesine basmakta ve alarmı devreye sokmaktadır. Kurumlara kolaylık sağlaması amacıyla tüm pencere emniyet kilitleri tek tip anahtarla sunulmaktadır. Estetik bir görünüm için beyaz, gri, siyah, açık ve koyu kahverengi olmak üzere beş renk seçeneğiyle üretilen plastik kapaklarıyla sizlere sunulmaktadır. Pvc, alüminyum, ahşap ve demir kapı -pencerelere uygundur. Kapı ve pencerelerinize uyumlu farklı.


Artık evde yokken, evdeki değerli eşyalarınızda aklınız kalmayacak! Veya, geceleri rahatça uyuyup, huzur içinde evinizde yaşayabileceksiniz. Genellikle daha sağlam olması için pencerenin ortasına doğru monte edilir. Pencere emniyet kilidini pencerenin kasa kısmına yerleştirin ve kalemle vida deliklerini işaretleyin. Pencere kilidi üretiminde kullanılan tüm malzemelerin düzenli kalite testleri yapılmaktadır.


Her üretim partisinden raslantısal seçilen numuneler, yük testine tabi tutularak standartlarımıza uygunluğu denetlenmektedir. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. ALARMLI PVC VE ÇELİK KAPI EMNİYET GÜVENLİK KİLİDİ BEYAZ - AÇIK KAHVE - KOYU KAHVE VE İNOX RENK S. TÜM KAPI VE PENCERELER İÇİN EMNİYET KİLİDİ. EVDE ÇOCUKLARIN, OKULDA ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİ İÇİNDİR.


HIRSIZ CAYDIRICILIĞI SAYESİNDE, ANAHTARI İLE ÜSTÜN KORUMA SAĞLAYACAKSINIZ. Evinizin pencereleri , onun koltuk üzerine çıkarak kolay ulaşabileceği bir yerde ise, zaman kaybetmeden bir pencere çocuk kilidi edinmeniz çok faydalı olacaktır. Pencerenizin kilidi açılsa dahi pencere emniyet kilidi ürünü pencerenizi sıkı bir şekilde tutarak pencerenizin açılmasını engellemektedir.


Bu yerin pencerenin orta kısmına denk gelmesi önerilir. Böylece daha sağlam olacaktır. Siparişleriniz Aynı Gün Kargo ya Verilmektedir. Yeni Ürün Ücretsiz Kargo. Havale ile indirimli : 127.


Stabilit Kilitli Pencere ve Kapı Alarm Aparatı. Bu sistem pvc pencere kapı, alüminyum pencere kapı, cam balkon, çelik kapı sistemlerine montaj yapılmaktadır. Bu sistem çocukların sizlerden habersiz pencere yada kapıları açmalarına engel olan sistemlerdir.


Pencere emniyet kilidi

Pencere ve kapılara takılan ufak bir aparat olan emniyet kilitleri boyutlarına oranlara yüksek dayanıklılık sağlamakta ve emniyeti sağlamada rol oynamaktadır. Birçok çilingirden yada pencere imalatçısından tedarik edilebilecek olan emniyet kilidinin nasıl kullanılacağını bu yazıda bulacaksınız. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir.


Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. ANAHTARLI HALATLI PVC KAPI PENCERE EMNİYET KİLİDİ.


Değerlendirme(ler) Ürün Kodu: kayepen. Ana özellikleri: Yüksek kaliteli dökme çinko yapısı Dayanıklı döküm, beyaz altın kaplama. Sigorta şirketleri tarafından önerilir.


Kolay kullanım - sadece dakika! Kullanımı kolay - sadece açıp kapayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar