22 Kasım 2016 Salı

Ağaç şeklinde kitaplık

Cam kapaklı kitaplık ve duvara monte kitaplık modelleri gibi aradığınız binlerce modele kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda kitaplıkların bulunduğu odanın şekli , konumu, duvar rengi ve odada kullanılan aksesuarlar gibi birçok etmen dikkate alınmalıdır. Ve ağaç şeklinde kitaplık. Gövdesi ve dalları ağaç şeklinde kitaplık modelleri evinizin her odasında kullanım için gayet uygun!


Aynı zamanda doğal bir dekorasyon tarzını destekleyecek duruşa sahip olan bu tasarımlar, ev hediyesi olarak de tercih edilebilen kitaplık modelleri arasında yer alıyor. TL 3TL (22) weblonya 95. Siz de çevrenizi güzelleştirmek güzelleştirirken de modern bir hava katmak istiyorsanız duvar kitaplığı , kapaklı kitaplık , ağaç kitaplık , modern kitaplık , köşe kitaplık , cam kitaplık modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Yeşil, sarı, siyah ve beyazın aynı ürün üzerinde kombine edildiği genç odası kitaplık modelleri, beyaz üzerinde farklı renklerde desenler bulunan ürünler, çocuğunuzun hoşuna gidebilecek bir görsellik oluşturuyor.


Duvar rafları ve sticker’ıyla birlikte hazır bir ağaç kitaplık satın almadan da kendi ağaç kitaplığını tasarlayabilirsin. Hem çok basit hem de oldukça dekoratif görünen bu yöntemde, sadece istediğiniz büyüklüklerde kestirdiğiniz düz rafları, sağlam bir merdiven üzerine yerleştiriyorsunuz. Diğer yuvarlak kitaplık modelleri de evinizi renklendirecektir. Popüler ürünler anahtar kelimeler: cam kapaklı kitaplık cam kapaklı kitaplıklar cam kitaplık çizgi roman fiyatları dekoratif kitaplık dekoratif kitaplık raf dijital kitap fiyatları dini kitap fiyatları düğün anı. Gerçek ağaçtan üretilen kitaplık modellerine sahip olmak için ise bütçenizi biraz esnetmeniz gerekebilir.


Zevkle dekore edilmiş bir evin, olmazsa olmazları içerisinde kitaplıklar da bulunmakta. Ortamdaki eşyalar ile uyumlu seçilen kitaplık modelleri kişisel zevkleri de yansıtmaktadır. Ev mobilya grubunun önemli parçalarından olan duvara monte kitaplık çeşitleri, hem şık hem sağlam durmaktadır.


Beni sonraki yorumlar için e-posta ile bilgilendir. Beni yeni yazılarda e-posta ile bilgilendir. Kitaplar ağaçtan yapılıyor ve ağaç tasarımı onlara güzel bir hava katıyor. Bu kitaplıkların en çok yakışacağı oturma odası ile tanışmak için İlham Kaynağınız Olacak Oturma Odası yazımızı okuyabilirsiniz.


Yapboz şeklinde tasarlanmış tasarım kitaplık. Sıra dışı bir kitaplık tasarımı, ilk bakışta gerçekten ağaçtan yapılmış bir kitaplık gibi görünse’de dekoratif stickerlar yada duvara yapılacak olan profesyonel bir ağaç çizimi ile bu sonuç alınabilir. Kullanılamayacak gibi görünen ölü bir köşeyi bile canlandıracak ve kullanım kolaylığı sağlayacaktır.


Kitap sevenlerin ilgisini çekecek olan , farklı ve hoş görünümlere sahip kitaplık modelleri. Hem çok güzel bir dekorasyon olacak , hemde güzelliğinden dolayı sürekli orada olup kitap okuma isteği uyandıracak kitaplıklara bir göz. Birçok kişi kitaplara ek olarak raflarında fimler, fotoğraflar ve çeşitli objeleri de depoluyor.


Ağaç şeklinde kitaplık

Sitemiz telif haklarına saygılıdır. Aramanızı Tekrarlarken şunlara dikkat edin: - Farklı kelimelerle veya daha az sayıda kelime girerek tekrar deneyiniz. Aradığınız ürünün içinde geçen Türkçe karakterlerin (i,ç,ğ,ö,ü) düzgün yazıldığına dikkat ediniz. Genellikle dikdörtgen ya da kare şeklinde olduklarından, tasarımlarının yuvarlak olması dahi tek başına kitaplığı ilginç kılmaya yetebiliyor.


Bir diğer ağaç şeklinde kitaplık dalları çok daha aktif kullanabilirsiniz. Yine müzik sever arkadaşlarımın beğeneceği türden yapımı kolay olsa gerek, nota şeklinde kitaplık. En kolay yapılabilecek raf şeklinde kitaplık. Her yerde bulabileceğiniz cüzi ücretle temin edilen materyal ile bunu dakikada yapabilirsiniz. Aks mobilya kuruluş olarak 1yılı aşkın bir süredir mobilya tasarım ve üretim alanında hizmet vermektedir.


Bu güzel tasarımla evinizi daha yaşanabilir ve fonksiyonel kılabilirsiniz. Bu sandalye kitap okumak ve uyuya kalmak bir ayrıcalık olsa gerek ! Bu bisküvi yastık sizi çok mutlu edecek. Hem fonksiyonel hem de iyi tasarıma güzel bir örnek.


Yataş Bedding Pike Ürünleri ile Yatak Odanızı Renklendirin. Henüz hiç yorum yapılmamış. Ahşap kitaplık raf , Dekoratif raf çeşit renkler Ürün yorumu yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Bu tasarımıyla insanın içerisindeki kitap okuma hevesini daima canlı tutan ağaç şeklinde kitaplık modelleri, birbirinden farklı ağaç şekilleriyle dizayn edilmesiyle birçok ürün çeşidi bulunmakta, biri birinden güzel renkleriyle insanları cezp etmektedir. Siz hayaledin bizler tasarlayalım. Bunun yanı sıra kalitede son derece önemlidir.


Bu nedenle de kaliteli olmaları son derece önemlidir. Kitaplık alırken sadece şıklığa bakmak yanlış olacaktır. BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR. Ağaç figürlü dekoratif kitaplık modelleri. Merdiven şeklinde dekoratif kitaplık modeli.


Modüler mobilyaların da son yıllarda firmalar tarafından kullanıcılara sunulduğunu da hesaba katacak olursak her ihtiyacı karşılayacak kitaplıklar bulmak mümkündür. Ağaç şeklinde kitaplık modeli Kitap şeklindeki kitaplık modelinde ise sanki bir kitap açmış okumaktasınız havası verir. Saat seklindeki kitaplık modeli duvarınızda güzel duracaktır.


Ortası kitap okuma koltuğu yanları kitaplık olan bu model sizi ortamda rahatça kitap okuma zevki verecektir. Tasarımcısının söylediğine göre bu ağaç kitaplık tam performansla kullanılırsa 1kitabı içinde barındırabiliyormuş. Biraz el maharetiyle kendi imkanlarınızla yapabileceğiniz bu kitaplık ,. AĞAÇ KİTAPLIK (A.072) Anlatmak için çok uğraşmak gerekmiyor.


Ağaç şeklinde kitaplık

Ahşabın ve el işçiliğinin, Ayrıntı çizgileri, özeni ve en kaliteli malzemelerle birleşimi, bulundukları ortama doğallık katan seçkin ürünler. Modern tasarım edilmiş o kadar çok kitaplık modelleri var. Ağaç tasarımında kitaplık şekilleri mevcut olduğu gibi gemi şeklinde de kitaplıklar yapılabiliyor.


Bütün tasarımları çok iyi yapacak iyi bir firma ile çalışmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar