15 Kasım 2016 Salı

Kanatlı kapı motorları

Kanatlı kapı motoru kompakt. Kapının ağırlığı ve kanat genişliği motor seçiminde en belirleyici unsurlardır. Bahçe Kapısı Motorları genel olarak üç farklı tipte üretilirler. Bft, Nice, Faac Ve Somfy Yetkili Bayii.


Kanatlı kapı motorları

Bft oro kanatlı bahçe kapısı motoru kendiliğinden hidrolikli kilitli olduğu gibi, kilitsiz modelide mevcuttur. Oro modelinin maksimum kanat ağırlığı 180kg, maksimum kanat genişliği ise 8metredir. Otomatik bahçe kapısı ve Motorlu bahçe kapısı sistemlerinde güler yüzlü profesyonel hizmet ve uygun fiyatlar Megapol Kapıda. Akıllı teknolojinin son harikası ürünler arasında yerini alan bft virgo elektromekanik tip kanatlı kapı motoru her türlü ihtiyacınıza uygun bir modeldir.


Kullanışlı bir kol yapısı bulunan ürün grubunun limit swich ve mekanik sonlandırma sistemi bulunmaktadır. Oldukça yoğun kullanıma yönelik, mesken, sanayi veya site tipi her türlü uygulamaya uygun komple oleodinamik piston yelpazesi. Kompakt ve dayanıklı olup, azami metre genişliğinde ve 8kg ağırlığındaki kanatlı bahçe kapılarının otomasyonunu sağlayabilirler.


Endüstriyel alanlarda apartman ve site girişleri, otopark alanları büyük işletmelerin bahçe kapıları gibi ihtiyaç duyduğunuz pek çok alan için tercih edeceğiniz kanatlı kapılar uygun olan motor çeşidinde eli 2n bt gizli kanatlı kapı motoru imalatı ile rahatlığınızı ön plana çıkaran. Hörmann bahçe kapısı motorları tüm açılma ve kapanma aşamalarında güvenli çalışma sunar. Genellikle orta düzeyde ağırlığı olan konut bahçe kapılarında kullanılan Bft phobos ac akanatlı kapı motoru tercih edilecek bir elektromekanik bir özelliğe sahiptir. Ayrıca montaj kolaylığı ile sektörün en kullanışlı kapı motorlarındandır.


Böylece kapı ve motor korunmaktadır – ve komşunuz rahatsız olmaz. Motor tercihi kanat uzunluğuna ve ağırlığına göre seçilir. Nice Wingo kanatlı kapı motorları nice markalı smilo, ergo, flo, flor-s, modeli uzaktan kumandalar ile kumanda edilebilir. Nice motorlara her türlü nice marka fk, bf, modeli emniyet fotoseli bağlanabilir.


Bft markası İtalyan menşeili bir markadır. Bft kanatlı kapılarının ürün yelpazesi oldukça geniş olup müşterilerin tercihlerine ve kullanım amaçlarına göre motorlar sunulabilmektedir. Bft lux 2B kanatlı kapı motoru kanat ağırlığı maksimum 3kilogram olan kapılar için uygun bir motordur motorun takılacağı kanatların uzunluğu maksimum metre olabilir. Bu çeşit kapı motoru sürekli giriş çıkış yapılan yoğun kullanılan kapılar için rahatlıkla kullanılabilir. Set içerisinde birden fazla motor çeşidi bulunmakla birlikte seçeceğiniz sete göre de aksesuarlar değişebilmektedir.


BFT markalı motorları garaj kapısı , bahçe kapısı , seksiyonel kapılari endüstriyel kapılar , otoprark bariyerlerinde, mantar bariyerlerde, radarlı cam kapı , uzaktan kumanda alıcı kartlarında kullanılmaktadır. Motor Motorlu bahçe kapısı Hayat harekettir Somfy, ister kayar olsun ister kanatlı , yeni ve mevcut bahçe kapılarına kolayca entegre edilebilen motorlar sunar. Güneş paneli , bahçe kapınızı evin elektrik sistemine bağlamadan da kullanmanıza olanak sağlar. Genius G-Bat modelinin daha yüksek kapasiteli modelleride mevcuttur. Santral tip kapı motorları ise kapı mekanizmasının orta kısmına yerleştirilen kapı motorlarıdır.


Kanatlı kapı motorları

Meskenlerde kullanılan bahçe kapıları da istenirse otomatik hale getirilebilirler. V çalışma voltajına sahip olan modelin şebekeden çektiği ortalama güç değeri 2Watt olarak okunmaktadır. Boyutları açısından, geniş kolonlar üzerinde kullanımı olanaklı kılan yüksek bir esneklik sağlar. Sürgülü-yanakayar bahçe kapısı motorları.


Kapı Motoru olarak da bilinirler. Manuel olarak çalışan bahçe kapılarınıza kapı motoru taktırarak otomatik hale getirebilirsiniz. Otomatik hale gelmiş bahçe kapılarınız güvenli ve daha işlevli bir kullanım yapmanıza olanak sağlayacaktır. BFT hidrolik tip kanatlı kapı otomasyonları arasında sıklıkla tercih edilen BFT LUX, ALCOR N kontrol ünitesine sahip olup kilitsiz olarak çalışmaktadır.


Bft Virgo motoru çalıştığı sırada ortalama W güç çekmektedir. Endüstriyel ortamların yani her çeşit demir, ferforje kapılara da uygun olan fabrika girişlerinde de kullanılabilir. Bft Yetkili Servis Konusunda uzman personelleri ile Bft Yetkili Servis. Otomatik dairesel açılır kanatlı kapı sistemleri ağırlık uzunluk ve yoğunluğuna göre motor modeli vardır.


Bft p– pkanatlı kapı motorları için tasarlanmış özel mekanizmalardır. Bu iki ayrı kanatlı kapı motor grubu modeli özellikle bahçe kapıları için idealdir. Her iki hidrolik mekanizmanın da farklı özellikleri bulunabilmektedir. Bahçelerde bulunan kanatlı kapılarda, kontrollü veya kumandalı giriş istenen kanatlı kapılarda kullanılırlar.


Kanatlı kapı motorları

Garaj Kapısı Motorları ;. Bir kapı motoruyla kombinasyonlu kanatlı kapılar , ticari ve kamusal binalarda, ofislerde ve konutlarda temassız geçiş sağlar. Kontrol Kartı ünitesi: Brain 5- Brain 574. Yenilik için en üst sıralardır Euro Bat`ın güncellenmiş versiyonu olan G-Bat, son teknolojiyi, en iyi performansı ve güvenli verimliliği sağlar.


G-Bat için yalnızca en iyi bileşenleri seçtik, böylece uzun süren ve kusursuz bir performans elde edersiniz. Tek panel genişliği metre ile metreye kadar olan katlı kapılar tasarlanmıştır 3mesken kapıları için elektro-mekanik STARK MOTOR modeli 2. Dairesel açılır kanatlı otomatik kapı motorları. Kapınızın iki kanadına yerleştirilen Nice kanatlı kapı motorları kapınızı sessiz hızlı bir şekilde otomatik hale getirir.


Siz değerli müşterilerimize zaman kazandırır. Genellikle otomatik garaj kapılarından kullanılan seksiyonel katlanır tip garaj kapısı motorudur. Bft mitto kumanda 43MHz frekansla çalışmaktadır.


Mitto 2g modelinde adet düğme bulunmaktadır. V dc pille çalışır ve metre çekiş mesafesi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar