8 Haziran 2015 Pazartesi

Plastik kafes teli

Plastik kafes teli

FİBER: Filtre sanayi,dekorasyon ve sinek koruyucu amaçlı kullanılmaktadır. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. PVC KAFES VE AKSESUAR İMALATI. Türkiyenin her yerine uygun kargo imkanı.


Bst kafes , kafes kuşları üreticilerin ve kuş severlerin ihtiyaçları göz önünde tutarak en modern biçimde kafesler üretmektedir. KAFES TELİ KÜMES TELİ PETEK TEL 1XM ÜCRETSİZ KARGO. YEŞİL BAHÇE TELİ PUNTALI ÇİT TELİ KÜMES TELİ METRE 150CM YÜ.


Kafes tel ( tel örgü, tel çit, fens teli , bahçe çiti, halı saha teli ) en bilinen en çok kullanılan çevre güvenli sistemleridir. XYEMLİKLİ MODEL EN 60CM DERİNLİK CM YÜKSEKLİK CM FİYAT TL (AKSESUARLAR HARİÇ FİYATTIR) ADET ÜSTÜ 4tl KARGO ALICIYA AİTTİR 1. Tel örgü Sistemleri (Fens teli , Galvanizli tel , pvc kaplı tel ve bahçe teli ) Fens teli , Galvanizli tel , pvc kaplı tel ve bahçe teli (kafesl teli ) ile tel örgü sistemlerini oluşturmaktadır. Alaztel, paslanmaz tel ürünleri ihtiyacınıza ekonomik çözümler sunar. Alüminyum tel ve plastik tel seçeneklerini incelemek sipariş vermek için tıklayın. Kuş Konmaz Tel ALAZ TEL.


Plastik kafes teli

Kafes ön telerimiz ve ızgaralarımız tamamen kendi üretimimiz olup, 4-ml 3-ml 2-ml transmisyon çeliği kullanmaktayız. Izgaralar tavadan bağımsız çalışır. Galvaniz Teller , sıcak daldırma galvanizle kaplıdır, dikenli tel , panel çiti, fırça ve kova imalatından, PVC tel , örgülü çit telleri , gergi teli , fens teli. Plastik Kafes ,Çit Telleri Tanımı. Etiket Arşivi: plastik kafes teli baumax.


Mevcut zemin üzerine, yanına, ve altına kullanımı uygundur. Jiletli Tel Fiyatları Jiletli Tel Fiyatları TL ile 1TL arasındadır. POMETAL tel örgü ve tel çit sistemleri olarak kafes teli kendi tezgahlarımızda dokuyoruz ve montajını bu alanda uzman ekibimiz tarafından yapılıyor. Kafes tel fiyatları, telin kalınlığına, göz aralığına, tel çeşidine ve üretim şekline göre değişmektedir.


Komple plastik malzemeden imal edilmiştir. Kafes ve çit sistemlerinde,hobi,hayvancılık ve tarım,balık çiftliklerinde. Bu malzemedeki plastiğin özelliği dış çevre koşullarına göre özel olarak tasarlanmıştır. Güneşin ultraviyole ışınlarından ayrıca soğuk ve sıcak hava koşullarından etkilenmemektedir.


UV ışınlarına dayanıklı komple plastik malzemeden yapılırlar. Her katında 25xplastik tavaları olup temizlenmesi son derece kolaydır. Aksesuarları (yemlik,tünek,suluk ) hariçtir. Tava içine özel ızgara yapılabilir olup ayrıca fiyatlandırılır.


Başlıca Kullanım Alanları : İnşaat, sanayi, madencilik sektöründe, pano tel çit uygulamalarında, kafes tel ve kümes tel uygulamalarında, havalandırma, soğutma, yedek parça, sepet teli , sıva altı uygulamalarda, cezaevi çit ve pencere muhafaza uygulamalarında, değirmen sektörü, kümeslerde, fritözler. Elektro galvaniz ve plastik kaplı tel. GALVANİ ZLİ KAFES ÇİT TEL İ. Tel kalınlıklarına göre değerler değişmektedir.


Bir (Tek) katlı, gözlü, kırılmaz mika camlı (yem korumalı), salma, pvc kafes. KafesciOsman kalitesiyle, siz hayvansever dostların hizmetinde. Bu ürünümüzde PVC kaplama öncesinde Sıcak Daldırma Galvanizli Tel kullanılmaktadır. Teli Kafes Bahçe Arazi Teli 5X2.


Paslanmaz Elek ve Kafes Telleri. Yemlik, suluk ve doğal ağaç tüneği ürün ile birlikte hediye olarak gönderilir. Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.


Tel Çit ürünlerin toptan, perakende. Pvc kümes teli fiyatları. Kapı girişi ön kısımda bulunmaktadır. Havalandırma Kanalları 2. Kullanılacak yerin teknik özelliklerine ve kullanım amacına bağlı olarak ASTM 30 ASTM 31 ASTM 3ve ASTM 3kalite malzemeden paslanmaz kafes telleri imal edilir. Detaylı Bilgi Previous Next.


Plastik kafes teli

Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri. Panel çit ve tel çit sistemleri alanında faaliyet gösteren firmamız, tamamlamış olduğu sorunsuz projelerle sizlere kaliteli bir hizmet sunmaktadır. En iyi panel plastik kafes seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli panel plastik kafes Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Kafes teli Malzeme : A ISI 3ve A ISI 3kalite olarak ithal edilmektedir. Krom nikel tellerin standart kalitesi A ISI 3olup, paslanmaz çeliğin temel çeşitidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar