30 Haziran 2015 Salı

Antre giriş aynaları

Antre giriş aynaları

ANTRE MOBİLYALARI BANYO MOBİLYALARI BAHÇE MOBİLYALARI. Eda Portmanto Ayna Askılık Vestiyer Ceviz Beyaz. HIZLI TESLİMAT Süper Fırsat. Kargo - Sunrise Sürgülü Dolap.


Beyaz tonların hakim olduğu giriş örneğinde antre mobilyası olarak konsol ve bir ayna tercih edilmiş. Konsol aynası konsol ile birebir uyumlu olabileceği gibi tamamen kendine bir has bir tasarıma sahip olabilir. Antre ya da giriş , evin sokak kapısından evin diğer odalarına bağlanan ve arada kalan noktaya denir. Bu noktada nostaljik bir ayna kullanmanız evinizi daha aydınlık ve otantik yapabilir.


Antre veya başka bir deyişle giriş , evinizde hem sizin, hem eve gelen misafirlerinizin görecekleri ilk ve son nokta. Bu sebeple de akılda kalan, ilham veren ve adım atar atmaz evin ortamını hissettiren bir antre tasarlamak, evin bütünlüğü açısından çok önemli. Antre mobilyalarında dikkat çeken diğer bir ürün çeşidi ise dilsiz uşaklardır. Ofis girişleri için de uygun olan dilsiz uşak çeşitlerini doğal ahşap tonlarında ve beyaz gibi renklerde bulabilirsiniz. Antreye uygun diğer mobilyalar arasında şemsiyelik, askılık ya da duvara monte olan askılı raf çeşitleri de sayılabilir.


Evin giriş bölümünde ayna hem dekoratif olarak hem de işlevsel olarak kullanılan parçalardan biridir. Evden çıkmadan son bir kılık kıyafete göz atmak, antreyi daha geniş göstermek ve genellikle karanlıkta kalan bu bölüme ışık katmak için antrede ayna dekorasyonu gerekli olabilir. Giriş hol antre dekorasyonları için fikirler arıyorsanız doğru yerdesiniz.


Hol dekorasyon fikirleri arasında antre duvar kağıdı uygulamaları, antre dolap tasarımları, antre duvar süsleri önemli katkılar sunmaktadır. Duvar süsleri arasında farklı renk, desen ve tarzlarda tablolar, aynalar , çoklu ve tekli raflar, tekli ve. En kaliteli antre mobilyaları modelleri Evidea. Tüm Ev Dekorasyon Ürünleri. Evlerimizin girişi için Türkçede de uzun zamandır bu sözcük kullanılıyor.


Antre dekorasyonu ise çok üzerinde durulmayan bir konu. Aynayı böyle küçük mekanlarda kullanmak çoğunlukla çok tatmin edici sonuçlar doğuruyor. Antre dilimize yabancı dillerden girmiş bir kelimedir ve evin veya herhangi bir binanın giriş bölümüne denir.


Türk mimarisinde, özellikle daire projelerinde, antre girişte karşınıza çıkan, yaklaşık 5-m² büyüklüğündeki, oturma odası, salon ve mutfak gibi önemli odaların bağlandığı bir mekandır. Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Aynalar koridorunuza derinlik katabileceği gibi şık bir görünümün ortaya çıkmasında da etkili olacaktır. Son olarak koridor zemininde büyük ve parlak fayanslara yer verebilirsiniz. Antreye dahil edeceğiniz bir ayna bu alanı olduğundan daha büyük ve geniş gösterecektir.


Antre ne kadar küçük ve dar olursa olsun ayna kullanımı ile bu alana rahatça derinlik ve ferahlık kazandırabilirsiniz. Antreler , evimizin giriş bölümünü temsil eden önemli bölümlerinden biridir. Misafirlerinizi daha şık ve samimi antre dekorasyonu ile karşılamak sizin elinizde!


Konsol üzerine mutlaka mekânlara derinlik kazandıran dekoratif aynaları kullanmalısınız ve sonrasında bitki ya da dekoratif objelerle süslemelisiniz. Antre ve koridorlarınızı dizayn ederken ışıklandırma ögelerine özen gösterin ve mümkünse hem tavandan hem de duvar aplikleriyle katmanlı bir aydınlatma sistemi oluşturun. Işıklandırmayı kuvvetlendiren geniş aynalar da, antre ve koridorlarda modası asla geçmeyecek olan tasarım elemanlarından biri.


Evlerin, hol ya da antre gibi bölümlerinde sıklıkla kullanılan modeller, gereksinimlerinizi başarıyla karşılıyor. Dresuar modelleri de gerek tek başına gerek aynalarla birlikte set halinde sizlere sunuluyor. Ev dekorasyonunuza özen gösteriyorsanız, girişe yerleştireceğiniz şık bir ayna ve işlevsel bir dresuar ile.


Bir örnek vermek gerekirse düzenlenen alanda kullanılacak uygun görünüşe sahip bir ayna ortama tamamen farklı bir esinti getirecektir. Buradan hareket edecek olursak, antre ve koridorlarda tercih edilecek ayna modeli hem estetik bir görüntü hem de aydınlık bir giriş elde edilmesine yardımcı olacaktır. Mobilya kategorisinin altında yer alan antre mobilyaları zengin bir koleksiyon halinde size sunuluyor. Aynalı dresuar modelleri de var ama dilerseniz aynayı ayrıca alarak dresuarınızın hizasında duvara monte edebilirsiniz. Beyaz, siyah ve farklı kahverengi tonlarında ürünler bulmanız mümkün.


Antre için konsol, puf, sehpa, bench gibi antre mobilyaları seçebilir, duvarlarınızı raflar ile dekora edebilirsiniz. Ayrıca farklı kategorilerden ayna , aydınlatma seçeneklerine de ulaşabilirsiniz. Evinizin giriş bölümünü özenli bir şekilde dekore ederek eve girerken de, dışarı çıkarken de içinizin açılmasını sağlayabilirsiniz. Güzel bir antre dekorasyonu konuklarınız üzerinde de olumlu bir etki yaratır. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin.


Pervaz, Iç Dekorasyon, Mutfak, Arquitetura, Fikirler, Aynalar. Yeni eklenen ürünler, indirimler bizden haberler ve yenilikleri en önce sen öğrenmek ister misin? Ayakkabılık seçimi yaparken evdeki ayakkabı sayısını göz önünde bulundurun. Adore Antre , Hol Alpino Antre , Hol Fly Antre , Hol Konseptstand Antre , Hol Minar Antre , Hol Mobetto Antre , Hol. Sırala Filtrele Resim Görünümü Liste Görünümü.


Antre giriş aynaları

Antre Yada Hollerinizdeki Gereksiz Kalabalıktan Kurtulmak Artık Çok Daha Ekonomik. TL Flame Yellow İki Kapaklı Dolap. Antre , hol, koridor dekorasyon ürünleri her ihtiyaca ve zevke uygun modeller, online alışveriş, en iyi fiyat ve kapıda ödeme seçeneği ile hemen alın.


Ev-ofis dekorasyonu,Dekorasyon tarzları ve örnekleri,Bahçe,Mimarlık,Tasarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar