25 Haziran 2015 Perşembe

Kale emniyet kelepçesi

Kale emniyet kelepçesi

Emniyet kelepçesi ile ilgili ürün bülteni ve teknik bilgiler edinebilirsiniz. Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. TL (9) idealanahtar 100.


Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Sanayi Mahallesi, Anafartalar Bulvarı. Gruplarımız Ürün Gruplarımız Kilit ve Tamamlayıcı Ürünler.


ZEL ALAŞIMLI ZAMAK DÖKÜM. ELİK VE AHŞAP KAPILAR İÇİN UYGUN. Tekil kullanıcı tarafından ziyaret edilmiştir. Toptan hırdavat, bosch el aletleri, izeltaş el aletleri, kale kilit.


Evlerde, dükkanlarda, ofislerde ve apartmanlarda kullanılır. Delinmeye Mukavim Sertleştirilmiş Çelik. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


ARMOR Alarmlı Asma Kilit - Kayar Milli Mil çapı mm2KPA. Geniş malzeme ve kauçuk seçenekleri Emniyet için takviyeli bant uçları Otomotiv, endüstri, beyaz eşya vb. Sürgü şeklindeki kilitler, basit kapılar için tercih edilen modellerdir.


Sepetinizde ürün bulunmuyor. Sarı renk emniyet kelepçesi kapılarda güvenlik elemanı olarak kullanılır. Kapıya içeriden monte edilir.


Perge Elbise Askılığı Krom(Parlak) TL KDV Dahil. Kelepçe takıldığında gelen kişi için sa. Asr Deniz Tutkalı 5Gr. Diğerleri gibi kolayca kırılmaz.


Alt tabanındaki plastik yükselticiler sayesinde kapı ve kasanız arasında yükselti farkı olsa dahi bu ürünü kullanabilirsiniz. Alara Avangart Dolap Kulpu mm Krom. Kapılarımızda en üstten tek mil, üstten mil ortadan 3mil, alttan mil, en alttan tek mil ve emniyet kelepçesi ile kasayı kavrayarak yüksek güvenlik sağlar. Merter MAK2KX Akıllı Kilit.


Mul-T-Lock INTEGRATOR mm. EMNİYET KELEPÇELERİ Ahşap ve çelik kapılarda emniyet kelepçesi olarak kullanılır. Yale Y Serisi Pirinç Asma Kilit. Her türlü Hırdavat İhtiyacınızı, İnşaat Malzemesini ve Nalbur Gereçlerinizi Online Mağazamız Üzerinden Güvenli Ödeme Yöntemlerimizle Tedarik Edebilirsiniz.


Kale emniyet kelepçesi

Parmak İzi Giriş Sistemlidir. Kapı Ve Mobilya Kulp Grubu. Kapının açılmasını sınırlayan gizli emniyet kelepçesi kullanılır. Kanadı çevreleyen kauçuk fitiller kullanılır.


Menteşe tarafında emniyet pimleri vardır. Monoblok Kilit zırhlı kilit sistemi. Kasaya geçme adet sabit kilit. Emniyet Kelepcesi Ucuz Ve Daha Güvenli Oldugu İçin Sizlerin Cok Dikkatini Çekmektedir. Bizde oliwinkappi marka yaptırıcaz büyük bir olasılıkla.


Ayrıca emniyet kelepçesi de koyabilirsiniz kapıya. Hangi bareli koymanız gerektiği ile ilgili karara bir önceki yazıma bakarak varabilirsiniz. KALE CAM KAPI TUTUCU APA.


Gömme Kilitler için Karşılıklar. Anahtarını yapmaları ve yerine uydurmaları. SOUDAL FIX ALL TURBO 290. NDE HİZMET VERİLMEKTEDİR. Toplamda ayrı noktadan kilitleme imkânı sağlar ( dil, emniyet kelepçesi ve sabit miller dâhil) Kilitler kapı kanadının içerisine özel takviye çelik ile takviye edilmektedir.


Kale emniyet kelepçesi

Sitemizden Online Olarak Satın Alabilirsiniz. Evinizde güvenlik çok önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar