8 Nisan 2015 Çarşamba

Vitray cam

Cnc boyama tekniği ile her tarzda desen uygulamaları yapmak mümkündür. Ressamın tualini, camın yüzeyine taşıdık. Bu işlemin ardından cam kumlama işlemine tabi tutulur.


Kumlanan alanlar eskizdeki renklerine boyanmak suretiyle vitray oluşturulur. Kısaca Cam süsleme sanatıdır. Camın yumuşak ve işlenebilir bir malzeme olma özelliği, renkleri, transparanlığı sayesinde, çok sayıda teknikle, çeşitli enstrümanlar kullanarak büyüleyici eserler yaratmak mümkündür.


Türkiye`de önemli bir yere sahibiz. ELDE Cam Tasarım, füzyon, ELDE cam sanatı, Heyecan Ural, kapı, pencere, ayna, ara bölmeler, tavan, mozaik cam , ayna, aydınlatma, tabak, eşantiyon. Cam insanlar tarafından taş devrinde kullanılmaya başlamıştır.


Vitray cam

Vitray Uygulama Alanları. Bunlar volkanik olaylar sonucu meydana gelen doğal (tabii) camlardır. Kapı, pencere ve tavan aydınlatma vitrayları , düz cam üzerine değişik tekniklerde desen çalışmalarına dair yaptığımız işlerden bazı. Doğanın silis kumu, soda ve ısıyla oluşturduğu cam , ilk keşfinden bu güne kadar insanların hep ilgisini çekmiş ve onları araştırmaya zorlamıştır.


Günümüzde çok yaygın olarak, evlerde, otellerde, fabrikalarda, yemek ve oyun salonlarında, camilerde ve bunun gibi birçok mekanda çok amaçlı kullanılan bir sanat tekniği olan vitraya , kısaca cam resmi diyebiliriz. Dekoratif Cam Ve Ayna ANL VITRAY Dekoratif Cam Ve Ayna Hoşgeldiniz. Web sayfamıza hoşgeldiniz. YENİ CAM MAKİNELERİ STOKLARIMIZA GİRMİŞTİR. Değişik özelliklerde Grinder Makineleri, Zımpara Makineleri, Cam testereleri, Şişe Keme makinesi ve Yedek malzemeleri gelmiştir.


Vitray cam

Berk ART,yıla aşkın vitray sanatı tecrübesi ile sayısız eserlere imza attık. Avrupa standartlarında ve en önemlisi mekana uygun tasarım hazırlayarak renk ve tarz uyumunu bütünleştiriyoruz. Bilgileri İletişim Formu Teklif - Talep Formu KOLEKSİYONUMUZ. DETAY Yuvarlak Pencere. Yüz yıllar boyunca görkemli yapıların pencerelerini süsleyen vitray , renkli, özel tasarım objelere dönüşüp evlerimize, ofislerimize giriyor.


Fabrika: Çankırı Yolu km. Dekoratif amaçlı, kullanıma hazır, su bazlı vitray cam ve porselen boyasıdır. Her türlü vitray cam dekorasyon işleriniz uzman kodromuz tarafından kusursuz bir şekilde yapılır. Dekoratif ayna tasarımlarımız, asit ve kum oyma, işleme, vitray , desenli antik dökme ayna ve daha birçok sanatsal çalışmamızla, istediğiniz ölçü, desen ve formda, şık ve kaliteli dekoratif ayna tasarımları sunmaktayız.


Yağsız Cam Kesiciler ve Yedek Uçları. Bir ışıklı cam resminde ışık, bir duvar veya tuval resmindekinden daha farklıdır. Program içeriğinde Cam çeşitlerinin tanıtımı, camı kesme ve şekillendirme, Başlıca vitray tekniklerinin uygulamalı eğitimi ve ürün tasarımları (Aydınlatma, Pano, obje, dekoratif aynalar vb.) yapılmaktadır. Genelede cami ve Kilise gibi büyük mimari yapılarda rastlardığımız vitraylar , genellikle bu mekanların tabloları, aynaları, yani onlara has objelerdi.


Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Bu malzemelerin yanı sıra camları kesmek için elmas uçlar, şablon kağıtları, makaslar, vitray spatulası, tornavida, çekiç, kalem, pense, fırça, lehim suyu ve pastası gibi malzemeler kullanılmaktadır.


Müşterinin talebi ve arzusu göz önünde bulundurulur, ihtiyacı olan cam ve vitray model ve desenleri istekleri dikkate alınarak kaliteden ve işçilikten ödün vermeden detaylandırılır. Altındaki şekle göre cam istenilen şekilde vitray boyası ile boyanır. Bu teknik en kolay olanıdır.


Selçuklular döneminde geliştirilmiştir. Fatih Cam ,tüm cam ve cam uygulamaları konusunda uzmanlaşmış ekibi ve kaliteli ürün çeşidi ile müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Etiketler :ankara vitray fiyatları, en uygun vitray , hesaplı vitray cam , ucuz dekoratif cam , vitray cam fiyatları, dekoratif cam fiyatları, kumlama cam fiyatları, vitray , kapı vitray fiyatları, renkli vitray fiyarları, desen fiyatları, vitray malzeme fiyatları, cam fiyatları, lehim fiyatları, buzlu cam fiyatları, kristal fiyatları. Bu sayfada yapılan vitray çalışmalarını görebilirsiniz.


Vitray cam

Birbirine bağlı kurşun bölmelere yerleştirilmiş renkli cam parçalarından oluşan, saydam pencere süslemesi veya resim. Işığın azalıp çoğalması, bulutların hareketi hatta vitrayın arkasında bulunan nesnelerin hareketi cam üzerinde farklı farklı renkler ve gölgeler oluşturur. Bugüne kadar derin bilgi, beceri ve yaratıcılığa dayanan yapıtlarımızla, kaliteli işçilik ve malzeme kullanılarak istenen boyutlarda desen ve her formda vitray , dekoratif desenli asit oyma işlemeli cam , bakır (tiffany) tekniği ve rölyef ayna pano çalışmalarını uygulamaktayız. CAM SÜSLEME ( VİTRAY ) SANATININ GELİŞİMİ Cam süsleme sanatı, çok eski zamanlardan beri bilinmektedir. O zamanlarda da cam üretimi yapılıyordu.


Günümüzde modern sanat içerisinde çok yaygın şekilde kullanılmaktadır. Abajur: Evlerde, otellerde, ve birçok mekanda aydınlatma ve dekorasyon amacıyla kullanılmaktadır. Siz de firmanızın kaydını Sakarya Rehberim sitemize ücretsiz olarak yapabilirsiniz. EGE VİTRAY Cam Tasarım, yıllık bilgi deneyim ve tecrübesini birleştirerek camı hayata, hayal gücünüzü ise cama işleyerek tasarladığı tüm eserleri sizin beğeninize sunmaktadır.


Camii vitrayları (1) camve. Sefa Bingöl “Evet verebilirsiniz, sizin istediğiniz içine parafin döküm yapılmış tarzda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar