15 Nisan 2015 Çarşamba

Taş görünümlü duvar kağıdı modelleri

Dayanıklı olduğu kadar desenleriyle de dikkat çeken duvar kağıdı modelleri arasında en dikkat çekenlerden biri de hiç şüphesiz taş desenli duvar kağıtlarıdır. Modern yaşam alanlarının tercih edildiği 21. Yüzyılda trend görünümlü mekanlar için tercih edilen duvar kağıtları hem şıklığın hem de ferah görünümün mimarisidir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Beton Görünümlü Gri Duvar Kağıdı.


Taş görünümlü duvar kağıdı modelleri

Ekstra indirimli fiyat. Dekoratif Duvar Taş Kaplama Modelleri. Eskilerden bir görünümü hatırlatıyor bizlere ithal taş görünümlü duvar kâğıtlar. Mutfaklara uygulanabilecek parke taş modeli ise rengi itibari ile yalın ve hoş bir görünüm kazandıracak.


Taş Görünümlü İthal Duvar Kağıtları Resim Galerisi. Taş Desenli Boyutlu Duvar Kağıtları. Duvar Kağıdı ve uygulaması hakkında müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Duvar Kağıtları fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Duvar Kağıtları sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Doğal görünümlü taş desenli duvar kağıtları.


Taş görünümlü duvar kağıdı modelleri

Evinizde doğal ve şık bir etki yaratmak için boyutlu taş desenli duvar kağıtlar. D duvar kağıdınız kapınıza gelsin. Taş görünümlü duvar - boyutlu duvar kağıdı modelleri duvargiydir. Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor.


Bilfiil doğal taşlar ile, taş görünümlü özel kaplamalar ile bu talep karşılanabildiği gibi taş desenli duvar kağıtları da yine bu yöndeki talebin bir sonucunu teşkil etmektedir. Sizlere birbirinden farklı desenlerden ve renklerden oluşan birbirinden şık taş desenli duvar kağıdı modellerinden oluşan galerimizle başbaşa bırakıyoruz. Bebek Odası Duvar Kağıtları. Eskimiş taş duvar yerine çökmüş tuğla arka planı ve modern beton dokusuyla hazırlanmış birbirinden farklı grimsi zemin döşeme modellerini duvar kağıdı modellerimizde bulabilirsiniz. Product was successfully added to your shopping cart.


Kaliteli silinebilir yoğun darbelere karşı dayanıklılık sağlar. Yeni model taş desenli ve taş görünümlü kaplamalar stoklarımıza girmiştir. Ev salon kolidor odalarda teraslarda banyolarda Tüm kullanım alanlar için taş duvar kaplamaları modelleri stokludur. Daha önceden sadece dağ evlerinde ya da yazlıklarda düşünülen doğal taş görünümlü duvar kağıtları artık günümüzde evlere de taşınmaya başladı.


Taş duvar kağıtları ile temizlik oldukça kolaydır. Kolayca uygulanabilir ve demonte edilebilir yapıdadır. Taş desenli boyutlu özel duvar kağıdı modelleri. Birbirinden şık çeşit çeşit boyutlu taş desenli duvar kağıtları.


Tüm duvar kağıdı modellerimiz yüksek kalitede baskıya sahiptir. Sizler için seçtiğimiz en güzel modelleri galerimizde derledik banyolarda yenilik yapmaya başlamadan önce incelemenizi tavsiye ederiz. Kullanımı ve montajı kolay olan duvar kağıtları ile istediğiniz zaman duvarınızın görüntüsünü boyutlu taş görünümüne kavuşturabilirsiniz.


Maliyet olarak da diğer kullanım türlerine göre oldukça uygun ve uzun yıllar dayanıklı. Not : Modellerin Diğer Renkleri İçin Resim Üzerine Tıklayın. PIEDRA TAŞ PANEL MODELLERİ ROCC TAŞ PANELLERİ. PANGOLİN TAŞ DUVAR KAPLAMA.


Taş görünümlü duvar kağıdı modelleri

ALTAMURA TAŞ DUVAR KAPLAMA. PIZARRA TAŞ DUVAR KAPLAMA. Avrupa’nın bazı ülkelerinde kullanılmaya başlanan taş görünümlü duvar kağıt modelleri , eski tuğladan yapılma orjinal taş desenlerini unutturmaya çalışıyor. Antreler İçin Avize Modelleri.


Ahşap Görünümlü Duvar Kağıtları. Kategoriler Kategoriler Kategoriler. Duvar kağıdı taş desenli, çiçek desenli,. DEKORATİF DOĞAL YAPAY DUVAR KAPLAMALARI DIŞ İÇ CEPHE DEKORASYON MALZEME PANELLER KAPLAMALARI fiyat fiyatı fiyatları fiyatlar - duvar kağıdı modelleri koçtaş duvar kağıtları fiyatları ithal duvar kağıdı modelleri genç odası duvar kağıdı modelleri taş duvar kağıdı modelleri duvar kağıdı nasıl yapıştırılır.


TV arkası duvar kağıdı modelleri › Binbir Dekor. Ayrıca taş görünümlü duvar kağıdı modelleri arasında kiremit, çakıl, more ve mermer desenleri de bulunuyor. Ortamın ahengine göre dilediğiniz model ve rengi kullanabilir, ferah, huzur dolu bir ortam yaratabilirsiniz. Bulunduğu mekana doğal ve farklı nitelik kazandıran bir ürün. Yuvarlak desenli, çizgi desenli ve hatta çiçek desenli fayans görünümlü duvar kâğıtları sezonda en çok tercih.


Aslında halı, nevresim takımı, perde ve havlu gibi birçok ev tekstilinde kullanılan taş görünümleri duvar kağıtlarında da çok şahane görseller sunmaktadır bize. Duvarların şık görünümü için duvar kağıdı modelleri olarak kullanabileceğiniz çeşitli tasarımda ve modelde duvar kağıdı örneklerini bulabilirsiniz. Hesabım Alışveriş Listem (0) Sepetim Kasaya Git. Mekanlarımızda rustic bir hava elde etmek için taş görünümlü duvarlar isteyebilirsiniz. Artık taş görünümlü duvarlar elde etmek çok zor değiller.


Gelişen teknoloji ile birlikte doğal taş görünümlü paneller ile kolay bir şekilde istenilen dekoratif duvar stiline ulaşabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar