7 Nisan 2015 Salı

Sürgülü duş

Sürgülü duş

Banyo keyfinizi artırmak için tasarlanan sürgülü duş seti sahip olduğu hareket kabiliyeti ile diğer duş setlerinden farklılaşıyor. Sabit yapıda olmayan bu setler istenildiği zaman aşağı yukarı, sağa sola rahatlıkla hareket ettiriliyor. VitrA estetiğiyle harmanlanan benzersiz seriyi hemen inceleyin! Sürgü sistemi ve el duşunu birleştiren sürgülü el duşu takımları pratik kullanım sağlıyor. Paslanmaz çelik konstrüksüyondan mm temperli sürgü sistem duş kabinleri CREATİVE markasıyla Çamlıca’da.


Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Duş hortumunun diğer kısmını da banyo bataryasındaki contalı kısıma çevirerek yerleştirmelisiniz. Eğer duş başlığı sürgülü ise yani otomatik banyo aparatı bulunmuyorsa duş setinin gövde kısmını setinizle birlikte gelen diğer aparatlarla ve uygun bir tornavida yardımıyla duvara sabitlemelisiniz.


Duş kolonlarını, farklı inceliklerdeki duş başlıkları tamamlıyor. Sürgülü Duş Takımı Tükendi Artema Samba 3F Sürgülü El Duşu Takımı. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Merhaba Ziyaretçi Hoşgeldiniz ile Bağlan! Fotoselli Gömme Rezervuarlar. Dikey Jakuzi, şemsiye sistemi, sürgülü duş sistemi gibi çok fonksiyonlu modeller ihtiyacınıza en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlıyor.


Türkiye’nin en büyük ev dekorasyon mağazası hepsiburada. Sipariş vermeden önce duşakabininizi konumlandıracağınız yerin uygunluğunu kontrol ediniz. Klasik, modern ve dinamik tarzlara sahip duş kolonları banyolara seçkin bir hava katıyor.


Bidalux LCD Led Sürgülü Set. Pratik kullanımı ve kolay temizlenme özelliğiyle tercih edilen duş başlıkları, sabit ve sürgülü duş takımlarıyla tamamlanıyor. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Touch Round Sürgülü Sistem Duş Seti 9TL.


Zen Sürgülü Sistem Duş Seti. Duşakabinlerde kendi içinde bazı modelleri vardır bunlardan biride sürgülü duşakabin dir. Genellikle iki duvar arasında duvardan duvara olarak kullanılırlar. Sürgülü duşakabinler duş teknesi veya küvet üzerinde olan ürünlerdir. Dar alanlar için katlanır duşakabin de mevcuttur.


Sürgülü duş

Duşa kabin alırken öncelikli seçiminiz fonksiyonel bir kullanıma sahip olmasıdır. Bunun yanında güvenliği ve estetiği de önem arz eder. Duş alanı konumuna göre sürgülü ya da kapılı modeller tercih sebebiniz olabilir.


River Duş Seti 10TL 7TL indirim. ShockProof silikon halka duş başlığını korur. GROHE duş başlıkları, içlerinde akıllı teknolojileri, dışlarında ise akıllı ve pratik özellikleri bir araya getirir.


Banyonuzun boyutları ve temasına bağlı olarak, cam duş kapıları çok iyi bir çözüm olabilir. Sürgülü sistem duşakabinlerin uygulanabildiği her alanda kullanılır. Kullanım kolaylığıyla da profesyonel mimari ofis ve deorasyon firmalarına ilham kaynağı oluşturur. Armatür, banyo armatürleri, lavabo bataryaları, armatür modelleri, duş setleri ve sistemlerinin en kaliteli ismi penta banyo keyfi.


Alışveriş öncesi sipariş edilecek ürünle ilgili geçerli bilgi her zaman için ilgili mağazanın web sitesinden alınmalıdır. Bunların yaklaşık kadarı duş kabinleri, kapılar ve kadarı duş kapıları şeklindedir. Kayıt olmak ücretsiz ve kolaydır! Daha hızlı ödeme yapabilirsiniz! TOPSAN MUSLUK Murat Mahallesi, Ata Caddesi, Afşar Sk.


Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Yaşam alanlarınıza yeni ve değişik dokunuşlar için en doğru adrestesiniz. Sektörün lider markaları ile yaptığımız işbirliği sonucunda, ürün çeşitliliğimiz ve en uygun fiyat garantimiz ile hızlı ürün teslimatı garantisi veriyoruz.


Kalıp ve plastik sektöründe 40. BİANCO SÜRGÜLÜ DUŞ SETİ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Sürgülü banyo kapıları özellikle modern evlerde camdan yapılmış kapılar şeklinde olup metal üzerinde kayarak kapanabilen kapılar arasında yer almaktadır. Cam kapı üzerinde farklı tasarımlar uygulanarak ortama şıklık katmaya çalışılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar