7 Nisan 2015 Salı

Sunta vidası

Etiketler:ağaç vidası , ahşap vidası , dekorasyon vidası , kale marka sunta vida , kısa ağaç vidası , kısa sunta vidası , mdf vidası , meridyen vida , sarı sunta vidası , siyah sunta vidası , sunta vidası , sunta vidası fiyatları, sunta vidası imalatı, sunta vidası ölçüleri, sunta vidası teknik özellikleri, toptan sunta vidası. LÇÜ: RENK: BİRİMİ: KOLİ AD. Sunta Vidası : Çinko: Sarı Adet: 20. Hırdavat Boya - Toptan Hırdavat Ürünleri Toptan hırdavat, bosch el aletleri, izeltaş el aletleri, kale kilit.


Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. Tüm indirimler ve sizlere özel sürpriz fırsatlardanhemen ilk sizin haberiniz olsun.


Yıldız havşa başlı ve beyaz kaplamalıdır. WhiteBlue sunta vidalarının, çekme, burulma, kopma mukavemet oranları çok yüksektir. Satın almak istediğiniz ürüne kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun ödeme seçeneğini seçerek alışverişinizi sonlandırabilirsiniz. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.


AÇIKLAMA : sunta vidası fiyatları, sunta vidaları, ahşap vidası ölçüleri, uzun ağaç vidası , sunta vidası ölçüleri, meridyen sunta vidası fiyatları, sunta vidası çeşitleri, sunta vidası teknik özellikleri, matkap uçlu vida ölçüleri, matkap uçlu vida fiyatları, matkap uçlu vida nerede kullanılır, matkap uçlu vida çeşitleri, ysb vida , yhb vida. Teslimat Hizmetini Keşfedin. DEGA DEMİR VE GALVANİZ SANAYİ A. There are no reviews yet.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Atlas Vida yıllardır Türkiye ve Dünya çapında vida üretimi yapan bir firmadır. Kilit ve Tamamlayıcı Ürünler. Civatalar Dübeller Gijon Gönyeler Metal Dübeller Plastik Dübeller Pullar Somunlar Tablo Askı Aparatı Tel Mamüller Vidalar Çelik Halat Aksesuarları Çiviler Tüm Hakkı Saklıdır.


Sitede bulunan veri ve görseller Ebru Üretim Pazarlama Ticaret yazılı izni olmadan kopyalanamaz ve kullanılamaz. Pozidriv kafalı sunta ve mdf vidası 3. Dişleri sayesinde yüzeye sıkıca tutunma, sabitlenme görevi üstlenmektedir. TL fiyatla elektrik sanal market sitemizde bulabilirsiniz. Evinizde, İşyernizde Bi Eksik Varsa Yıltaş Var.


Altıköşe Civata, Allen Civata, Çelik Dübel , Saç ve Ağaç Vidaları,fabrika. Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun! Silindirbaşlı Saç Vidaları.


Yüksek Performans - Ekstra Güçlü - Uzun Ömürlü. En uygun fiyatlar ve kargo imkanları ile nalburx. Bu prosesle Vitaş Vida , müşteriye sorunsuz ürünlerin ulastırılmasını sağlar. Misyonumuz ve vizyonumuz bünyemizde bulunan 2binden fazla urunun bilgi birikimiyle.


Toz Sıcak Pres Tutkalları. Havşa Başlı Matkap Uçlu Vida. Sayfa) güneşli klima servisi,. Yaklaşık 4milyon € ciro, 3. Ankastre Çamaşır Makinesi.


Sunta vidası

Bunun için ahşap, MDF ve sunta montajlarında kullanılır. Bu alanlarda deformasyon yapmamaları için standartlara uygun üretilmelidir. YETGİN sunta ve alçıpan vidası , sunta vidaları,toptan sunta vidası , sunta vidası fiyatları, sunta vidası imalatı, sunta vidası fiyat, sunta vidası ölçüleri, sunta vidası fiyat listesi, sunta vidası çeşitleri,çinko sunta vidası ,sarı sunta vidası ,siyah sunta vidası ,galvanizli sunta vidası ,toptan ağaç vidası ,ağaç vidası. Etiketler : Vida , vida Kocaeli , vida İzmit , pullu vida , çatı vidası , panel vidası , matkap uçlu vida , sunta vidası ,bertan ticaret,trapez vida ,rysb vida. Kullanımı kolay olmalıdır.


No:Sultanbeyli - İstanbul. Fiyat değişimlerinden haberdar olmak için ürünü takip edin, fiyat düşüşlerini yakalayın! SUNTA VİDASI YHB (2Adet) Büyük Resim. Anadolu hırdavat, Hırdavat ve İnşaat Sektöründe, güvenilir ve aynı kalitede hizmet sunan, rakiplerinin örnek aldığı, saygın ve lider firmadır. Online sipariş verilebilir.


Sunta vidası

Sertleştirilmiş bu vidalar özellikle sunta ,mobilya,ağaç,mdf ve dübel vidası olarak kullanılır. Aynı zamanda testere dişli veya 3kalite paslanmaz olarakta toptan veya perakende olarak mağazamızda satılmaktadır. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Canlar Alüminyum Pazarlama San.


Müşteriler giriş yaptıktan sonra fiyatları görebilir. Sepetinizde herhangi bir ürün bulunmamaktadır. Dilerseniz hemen mağazamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar