25 Mart 2019 Pazartesi

Şeffaf köşe koruyucu

Şeffaf köşe koruyucu

M şeffaf çift taraflı bantları sayesinde dekoratif görünümü bozulmadan sabitlenir. Köşe Koruyucu li şeffaf görünümü ile dekor ile uyum sağlayacak güvenlik ürünü. ADET ŞEFFAF SİLİKON KÖŞE KORUYUCU BEBEK GÜVENLİĞİ MASA KESKİN KÖŞE KORUMA- AYNI GÜN BEDAVA KARGO. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Dayanıklı silikon malzemeden üretilmiştir.


PVC köşe koruyucuları da şeffaf renkleriyle gözünüze çirkin görünmeyecektir. Bu sayede küçüğünüze, keskin ve sivri köşeli eşya ve mobilyaların zarar verme tehlikesi önemli ölçüde azalırken estetikten de ödün vermemiş olursunuz. TL 1TL (23) demethome 100. BBD-0Şeffaf Saf silikondan üretilmiştir.


Cam sehpa masa köşelerinde görünümü bozmaz dekoratif ve koruyucudur. Masa köşeleri , sehpa köşeleri , tv ünitesi köşesi, duvar ve tezgah köşeleri vb alanlarda uygulanabilen çarpmalarda darbeyi emer, sivri ve keskin yerleri hissettirmez. En uygun fiyatla satın almak veya alışverişe başlamak için hemen tıkla!


Satmak İstediğiniz ve 2. El Ürünlerinizi Yükleyin ve Satışa Başlayın. Mağaza Açma Ücreti Yok, İlan ve Ürün Limiti Yok. Girin ve Satışa Başlayın. Yüksek Kaliteli Şeffaf Plastik Mobilya Koruyucusu Üreticilerini Şeffaf Plastik Mobilya Koruyucusu Tedarikçilerini ve Şeffaf Plastik Mobilya Koruyucusu Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Kalitesiz plastiklerden üretilen bebek köşe koruyucuları yerine daha sağlıklı maddeler tercih edilmelidir.


Bir diğer husus bebek köşe. Kenar koruyucu , köşe koruyucu kullanın. Bu ürün dayanıklı silikon malzemeden üretilmiştir. Siyah, şeffaf veya atanan renk.


Miny Baby Halatlı Pencere Kilidi Ahşap. Yüksek Şeffaf Plastik Köşe Muhafızları Üreticileri ve Tedarikçiler lider, Yüksek Şeffaf Plastik Köşe Korucuları, Büyük Şeffaf Plastik Köşe Muhafızları Fabrika ve İhracatçıları bulabilirsiniz. Adet (Minimum Sipariş) Adet.


Tahmini Kargo Ücreti: Ücretsiz Kargo. Kullanıcı deneyimlerini görebilirsiniz. Hipp Ultra Sensitive Yenidoğan Temizlik ve Bakım Mendili 3x52li.


Şeffaf köşe koruyucu

Bu anlamda köşe kenar koruyucu ürünlerini satın alabilirsiniz. Kauçuktan imal edilen bu ürünler oldukça yumuşak ve darbeyi emici özelliklere sahiptir. Alışveriş Sepetinize Eklendi! Keskin masa köşesi, oynarken, gezinirken ve yürürken bebeğiniz için çok tehlikelidir.


Bebek Bezi veya Başka Bir Ürün Ara. Bu köşe koruyucular , bebeğinizin keskin masanın köşesine zarar vermesini engelleyebilir, her türlü dikdörtgen mobilyaya uygundur. Köşe kartonu fiyatları polietilen köşe profilleri köşe kartonu satışı köşe kartonları satın alma işlemlerinizi web sayfalarımızda gerçekleştirebilirsiniz. Hareket kabiliyeti gelişen çocuklar evin içerisinde dolaşmaya başlar ve sert köşeler küçük çocuklar için tehlike oluşturabilmektedir.


En ucuz Evde Güvenlik e-toker. Online satın alın, hızlı ve ücretsiz gönderimden yararlanın. Kalınlaşma kaymaz Çorap Masalar Ve Sandalyeler Kumaş Bacaklar Koruyucu Kılıf Dilsiz Masa Mat Aşınmaya dayanıklı Çorap MasalarUSD 10.


Evde çok sık yaşanan masa ve tezgah gibi tehlikeli köşelere çarpma ve vurma sonucu oluşan kazaların yaşanmasına masa köşe korucu ile engel olun. Ahşap ve metal keskin kenarların çocuğa zarar vermemesi için kullanılır. PVC malzemeden üretilmiştir. Pakette (1cm.xAdet) toplam 3cm. Küçük çocukların sivri köşelere çarpıp yaralanmamaları ve güvenle oynayabilmeleri için ürünümüzü satın alabilirsiniz.


Sipariş verdiğiniz ürünleri kolaylıkla iade edebilir veya değişim yapabilirsiniz. EASY TO BUILD VIDEO BACKGROUNDS. Antalyada balonlu naylon üreten firmamız istenilen renk ve kalitede ürünleri zamanında size teslim etmektedir. Koruyucu Keçeler Mobilya Rötuş Kalemleri Sandık Askıları Sürgü Çeşitleri Vİda Kapamalar Ahşap Tamir Macunları Boru Çeşitleri.


Kırılmaz Şeffaf Köşe Bağlantı. UNIFOL Kaput Koruma Filmi Şeffaf Folyo 2mx38cm. TL ve üzeri alışverişlerde KARGO ÜCRETSİZ! Alnı Koruyucu Ayarlanabilir Başlık Küçük Baş Koruyucu Tamponu Yüz Siperlerine Uyumlu Standart: CE EN 166.


Oppo RXPro Kılıf Lazer Dört Köşe Telefonuz için şeffaf ince görüntüsüyle telefonunuzu koru ve düşmelere, çizilmelere yüksek koruma sağlar,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar