21 Mart 2019 Perşembe

Negatif su yalıtımı

Negatif su yalıtımı

Bodrum katların dıştan yalıtımının yapılamadığı durumlarda iç taraftan yani negatif taraftan su yalıtımı yapılabilmektedir. Beton yüzeye yapılan su yalıtım uygulamsı ile beton içerisinden suyun geçmesi engellenerek suyun bodrum kata geçmemesi sağlanmaktadır. Su yalıtımı tekniğinde su alan asansör çukurları kristalize malzemelerle. Duvarlarınızda bir yeşilleşme görürseniz küf oluşumuna başlayan bir izolasyon probleminiz vardır.


Negatif su yalıtımı

Bu küf ev eşayalrınıza, sağlınıza ve özellikle bebek ve çocuklarınızda ciğerlerinde başa çıkamayacağınız problemlere yol açabilir. Kat duvarları içten yalıtımı , asansör boşlukları, havuz dış duvarları, tüneller, temeller ve negatif su yalıtım duvarları en sık uygulama alanlarıdır. Yalıtım tekniği, betonarme perde duvarlara kristal malzemeler ile suyun geldiği yönün tersi yönden yalıtım yapılması olarak özetlenebilir. Toprak altında bulunan yapıların dış taraflarında su yalıtımının mümkün olmadığı durumlarda içeriden ( negatif yönden) su yalıtım uygulamaları yapılmaktadır.


Aker izolasyon ihtiyaca göre farklı tekniklerle negatiften su izolasyonu çözümleri hizmet vermektedir. Bina sağlığı ve uzun ömürlülüğü için en önemli su izolasyon uygulamasıdır. KOSTER NB Sistem ile negatif taraftan su yalitimi.


Negatif su yalıtımı

Düz çatılar üzerinde ISOFLEX-PU 5poliüretan su yalıtım membranı uygulaması - Duration: 5:11. Binaya en çok zarar ve ömrünü kısaltan bodrum katların su alma problemleri yapılan bodrum kat negatif kristalize su yalıtım uygulamaları ile suyun zararlı etkilerine karşı yapıyı korumaktadır. Kuyu temel su izolasyonu açısından en dertli temel ve perde tipleridir. Kuyu temel, tek taraflı kalıpların kullanıldığı, iksa kazık sistemi yerine yapılan bir sistemdir. Bu uygulamada öncelikle basınçlı suya karşı yalıtım yapılmakta olup, gerekli görülen durumlarda ise üzerine nem ve rutubet yalıtımı için izolasyon sıvası uygulanabilmektedir.


Bodrum perdeleri gibi yapıların negatif ve pozitif su yalıtımında kullanılır. Avantajları: Kristalleşme özelliği sayesinde yüzeyden su geçişini etkili bir şekilde engeller. BODRUM KAT SU YALITIMI - NEGATİF ,POZİTİF.


Pozitif ve negatif su basıncına dayanıklıdır. Yapı ömrü ve dayanıklılığı açısından en büyük tehdit “ su ” dur. Bir bina inşaat edilirken mühendislik acısından bazı hesaplamalar yapılarak gerektiği yerlerde boylu boyunca bırakılan boşluklar vardır. Tanım Yapıya zarar veren su ve nemin binaya girmesini önlemek için kullanılan özel su.


KÖSTER NB Super çimento esaslı, tek bileşenli kristalize su yalıtımı harcıdır. Beton yüzeylere negatif veya pozitif taraftan uygulanarak su yalıtımı sağlar ve betonu suyun zararlı etkilerine karşı korur. Su Yalıtım Malzemeleri 1. Temel perde duvarlarının içinden, havuz ve kanaletlerin dış tarafından yapılan yalıtımlar negatif yönden yapılan uygulamalara örnektir. Kullanıma açılması planlanan, teras olarak inşa edilmiş alanlarda, seramik vb. Weber DRY DS UYGULAMA ALANI.


Tüm yapıların iç ve dış mekanlarında, özellikle temel ve bodrum duvarları, su depoları ve yüzme havuzlarında yalıtım malzemesi olarak. Polimer emülsiyon ve çimento esaslı, çift bileşenli, yarı elastik su yalıtım malzemesi. Negatif ve pozitif su basıncına dayanım. Epoksi ile ilgili tüm bilgiler ayrıca epoksi zemin kaplama ve izolasyon çözümleri, epoksi boya ve yapıştırıcı üretimi yapan işyeri web sitesidir.


Bina içinde duvar ve çatlaklardan giren su sızıntılarını enjekte yöntemi ile kauçuk esaslı özel malzemeleri ile engellenmesi, negatif su yalıtımı. Ayrıca bina içinde sızıntı (kapilar) su ile mücadele. Mantar (küf) ile mücadele konularında faaliyet göstermekteyiz. Binanın yapılışı sırasında düzgün yapılmayan ya da sonradan hasar gören su yalıtımları Toprak altında kalan bodrum katlarda ciddi riskler oluşturmaktadır. Syr İnşaat Danışmanlık İnşaat Profesyonel ekip ve son teknoloji ile kaliteli hizmet veriyoruz.


Tek bileşenli çimento esaslı süper kristalize su yalıtım ürünüdür. Beton yüzeylere hem negatif hem de pozitif taraftan uygulanarak derinlemesine yalıtım sağlar uygulandığı yüzeyde içerisindeki süper jeller sayesinde kireç partikülleriyle tepkimeye girerek kristaller üretir ve betonun yapısına derinlemesine işler. UV dayanımlı, hava şartlarından bağımsız hızlı priz alan su yalıtım harcı weber.


Superflex D mevsim şartlarından etkilenmeden su yalıtımı yapabilme imkanı sunuyor. Yakında Hem Isı Yalıtımı , Hem Ses Yalıtımı , Hem de Deprem Yalıtımı. Sarfiyatı ve fiyatından dolayı çok ekonomiktir. Beton, tuğla duvar ve doğal taşlarda su yalıtımı ve koruma amaçlı kullanılan iki bileşenli, çimento esaslı, elastomerik, polimer takviyeli, UV-dayanımlı, üstün nitelikli sürme su yalıtımı malzemesidir.


Yapılardan su ve nemi uzaklaştırmak üzere gerçekleştirilen su yalıtımı. Binaya uygulanacak olan su yalıtımının yapı ile su arasında değilde yapının su ile yalıtım arasında bulunması durumunda su basıncının negatif su basıncı olarak. Donatıların zarar görmesi sizler için ciddi riskler oluşturur,bu risklerin en başında olası bir depremde binanızın ciddi zarar. MasterSeal su yalıtım ürünleri, temel ve perde yalıtımı , ıslak hacimler, balkon, banyo, yalıtımı , su deposu, teras yalıtımı , otopark kaplaması, tüneller,. Bunlardan sıkça uygulanan yöntemlerden biri Kristalize Yalıtım uygulamasıdır.


Suyun geldiği yöne doğru işleyen malzemeler ile suyun geldiği yöne doğru yapılan uygulamalardır. Yüksek dayanıma sahiptir. Uzun çalışma süresine sahiptir. Uygulama esnasında iki kat arasına su yalıtım fi lesi kullanılması tavsiye edilir.


File kullanımı ürünün taşıyıcılık özelliğini arttırır. Yalıtım işlevi betonun içerisinde gerçekleştiğinden, yer altındaki bir yapının içten ( negatif ) veya terasın dıştan (pozitif) yalıtılması arasında Pozzolana için bir fark yoktur. ENJEKSİYON TİPİ SU YALITIMI. Hasarlı duvarlara yapılabilir ise dış cephesinden kazılarak bina perde duvarlarına pozitif yönden su yalıtımı yapılarak tekrardan kapatılması gerekmektedir.


Eğer dış cephesinin kazısının yapılamadığı durumlarda bina içinden negatif su yalıtımı yapılması gerekmektedir. Dilatasyon ve beton ek yerlerinde kullanılan flex poliüretan negatif yönden gelen su yalıtımında mükemmel çözümler sunar. Rijit Poliüretan Enjeksiyon Sert Poliüretan Enjeksiyon solventsiz tek bileşenli özellikle beton çatlakların su izolasyonunda kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar