6 Mart 2019 Çarşamba

Mandallı barel

En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler. Kale Mandallı Sistem Barel 164SM Mm SATEN. TL (58) idealanahtar 100.


Mandallı Barel modelleri, Mandallı Barel çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Kale 2Bilyalı Barel Tuzaklı Kilit Ortak Anahtar. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Kapınızda bir mandallı tuzaklı barel , bir de normal tuzaklı barel kullanılacak. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Mandallı barel sayesinde kolaylıkla kapınızı kilitleyebilecek ve mandalsız barelin arkasına koyabileceğiniz anahtar sayesinde de hem güvenlik hem de kullanım kolaylığı sağlayacaksınız. Adet mandallı sistem tuzaklı 1ktbsm mm barel Dışarıdan zorlandığında sadece ön parçası kırılan ve dışarıdan yeni bir müdahaleyi zor hale getiren Kale Tuzaklı Barel ( KTB ) ile yaşam alanlarında yüksek güvenlik hedefleniyor.


Kale german barel (kapı göbeği, silindir), Kale tuzaklı barel , Kale yüksek güvenlikli barel , Kale otomatik blokaj sistemli barel , Kale çelik takviyeli barel , Kale bilyalı barel , Kale sistem barel , Kal. D 63m rakım da kuzeyden güneye doğru dikim yapılmıştır. Siteye giriş yapabilmeniz için yaşından büyük olmanız gerekmektedir.


Barelin önünde bulunanDAF yazısı fosforlu olduğu için karanlıkta bir süre görünür. Kale Tuzaklı Barel , kırıldığında bile çalışır olma özelliği ile mekan sahibinin barel kırılmış olsa bile anahtarıyla yeniden kapısını açıp içeri. Yuma Tuzaklı Bilyalı Barel mm. Barel alırken ilk yapmanız gereken şey barelin takılacağı kilidin markasıdır. Fiyat ve bilgi için iletişime geçiniz.


Cerman mandallı barel olarakta bilinir. Gövde: MS Pirinç, Parlatılmış. Delinmeye karşı adet çelik pim takviyeli (Saten nikel kaplamalı) Anahtar: Nikel kaplamalı. Nef istanbul projesi icin mandallı barel numunesidir.


Kale 1CECM Tüpten Şifreli Mandallı Silindir Barel MM you find in KALE KİLİT. Kırılsa da Güvenli Anahtarlı Tuzaklı Barel Mul-T-Lock İNTEGRATOR mm nbs. Bilindik markaların barelleri birbirini açar. Kale Kilit, Daf kilit, İto kilit vb.


Mandallı barel

Bilinmedik marka bir kilidiniz varsa diğer barellerin onda sağlıklı çalışmama şansı vardır. Bareli takarken ve çıkarırken bu duruş dikkate alınmalı, anahtarı hafif yan çevirip bu mandal kısmının barelden çıkıntı yapmaması sağlanmalıdır. Aksi halde bareli yerinden çıkaramayacağınız gibi yerine de takamazsınız. Firmamız sadece TOPTAN KİLİT-HIRDAVAT SATIŞI yapmaktadır. Lütfen perakende ihtiyaçlarınız için aramayınız!


Dün öğlen saat 2de hayatımın ilk hırsızlık tecrübesini edindim. Atra Dierre Fişeli Yeni Anahtar Seti. KALE 1KTB S TUZAKLI SİSTEM BAREL SİSTEM BAREL , ANAHTARLI TUZAKLI. Doktor Bedensel Engelli Bataryalar. Geliştirilen şifreleme sayesinde maymuncuk gibi açma yöntemlerinde etkilidir.


Mandallı barel

YÜKSEK GÜVENLİKLİ SİSTEM BAREL. Standart mandallı Silindir çelik pimli. Bir kapının en kolay açılma yöntemi silindirin pense ile tutulup sağa sola oynatılarak kırılmasıdır. Multlock bu yönteme karşı VDA bareli üretmiştir. TL Müşterilerimizin memnuniyeti Bizim İçin Önemlidir.


Her Hangi Bir Memnuniyetsizlikte Bizimle. Kapının iç tarafında kilidin mandallı olması sebebiyle içeride anahtar unutulması imkansız hale gelmektedir. Hırsıza karşı tuzaklı kilittir.


Aradığınız Hırdavat ve Mobilya Ürünleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Kilit, Barel ve Aksesuarlarda inanılmaz fiyatlar… Kapı Açma Profesyonel bir çilingir hizmeti alarak, değişik maymuncuk ekipmanlarından yararlanarak kapı açma hizmeti vermekteyiz. Mutlak suretle tuzaklı diğeri ise Çelik takviyeli ilaveten maymuncuk ve master anahtar benzeri birşeyle zorlandığında kendini bloke edecek şekilde yüksek güvenlikli olmalıdır.


Kale-tuzakli-sistem- barel -ve-mandalli-tuzakli. Sağlam, dayanıklı, uzun ömürlü,. Mandallı Yapısı Sayesinde Kapının İç Tarafından Kolayca Kilitleyip Açabilirsiniz.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar