7 Eylül 2018 Cuma

Otomatik kepenk kilit sistemi

Projeye uygun alüminyum kepenk sistemleri. Sınıf kaliteli ürün imalatı ve uygulama hizmeti ile uzun ömürlü işler sunmaktayız. Alttan kaldırmalara karşı özel olarak geliştirilmiş askı kilit sistemleri maksimum güvenlik sağlar. Bir çok kepenkte kullanılan ucuz kilit sistemi ile üretici hatası olarak.


Yılların vermiş olduğu bilgi ve birikim ile otomatik kapı ve kepenk sistemleri alanında hizmetlerini sürdüren firmamız müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Hırsız alarmlarıyla uyumludur. Yeterli yüksekliğe sahiptir. Kilit sistemi de oldukça güvenlidir.


Rüzgarın şiddeti ile sarsılıp ses çıkarmaz. Eski tip kepenk sistemlerindeki eksikliklerin giderilmesi ile birlikte yenilenen otomatik kepenk sistemleri geliştirilmiştir. Akşamları Mağazanızda Ürün Teşhir İmkanı Sağlar. Mekanik kilit kullanılmalıdır.


Fakat istenmesi durumunda elektronik kilit uygulanabilmelidir. Gömme kilit çeşitlerine de ulaşabileceğiniz kategoride iç odalara ve banyoya uygun kilit çeşitlerini inceleyebilir, bu gömme kilitler arasında dış kapıya uygun dijital kilit çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Yüksek sıcaklık ve zorlama durumunda alarm sistemi devreye giren bu dijital kilitleri, kartlı veya şifreli giriş. Aracınız için merkezi kilit sistemlerinde benzersiz seçenek ve uygun ödeme fırsatları Hepsiburada.


Sipariş verin, ayağınıza gelsin! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Fotoselli Kapı Sistemleri. Veranda Bahçe Sistemleri.


Otomatik kepenk kilit sistemi

Güvenliğini sağlamak istediğiniz her türlü ticari işletme veya mağazalarda, konutlarda kullanılabilen kepenk sistemleri , ayrıca konforlu bir kullanım sağlar, cephelerin estetik görünmesine de katkıda bulunur. Son Çalıştığınız Şirketteki Net Maaşınız: TL Firmamızdan Talep Ettiğiniz Net Maaş: TL Kendinizi Tanıtınız varsa hazır CV bilgilerinizi yapıştırabilirsiniz. Rahatca açıp kapatabileceğiniz istediğiniz kadar evinizi havalandırabileceğiniz bu sistem sizlere büyük kolaylık sağlayacaktır.


Merkezi kilit sistemi olmayan araçlarda,. Aracınızda alarm kullanıyorsanız, merkezi kilit sistemi taktıktan sonra alarmı devreye alırsanız, kapılar otomatik kapanacaktır. Garaj Kapısı , Hangar Kapısı. Sıvanabilir, Yalıtımlı Panjur Kutusu.


Otomatik kepenk kilit sistemi

Kurulduğu yıldan beri otomatik kepenk ve kapı sektöründe hizmet sunmakta olan firmamız yılların deneyimiyle bu alanda uzmanlaşmış kurumsal bir firmadır. Kepenk açılıp kapanırken sizi yormaz. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Kilitleme sistemi tek merkezden yönetilir ve otomasyon içinde kurulan merkezi kilit. OTOMATİK KEPENK SİSTEMLERİ.


Sinisodial hareketsistemi ve çift hidrolik kilit sistemi ile yumuşak ve kontrollü. Motorlu panjurlarımızda kullandığımız tüp motorlarımız ( beş ) yıl süre ile garantilidir. Firmamız otomatik panjurlara askı kilit uygulaması da ekleyebilmektedir.


Askı kilit uygulaması neticesinde otomatik panjurlara ekstra bir güvenlik imkanı sunulmaktadır. Firmamız tarafından sunulan otomatik panjur sistemi fiyatlar. Otomatik Kapı Sistemleri ” ni ürün çeşitliliği ile daha farklı boyutlara getirmiştir. Dorsis otomatik kapı sistemleri olarak otomatik -fotoselli cam kapılar, yanakayar bahçe kapı motorları ve dairesel açılır bahçe kapısı motorlarının satış ve uygulamalarını yapmaktayız. Fiyat-performans olarak rakipsiz.


Otomatik kapı ve kepenk sistemleri alanında deneyimli ve konusunda uzman kadromuz ile endüstriyel tesislerden toplu ulaşım tesislerine, tekstil ve giyim firmalarından, market, restaurant,. KİLİT SİSTEMİ : Otomatik kilit ( Sistem kapandığında kendi kendini bloke eder.) Ayrıca bir kilit sistemine ihtiyaç yoktur. Her zaman daha iyisini üretmede en başarılı firma olarak yoluna devam eden Çekiçler Metal, üretmiş olduğu kapılarda merkezi kilit sistemi , alarmlı, kameralı, parmak izli sistem ve göz retinası ile açılabilen kapılarda bölgede ilklere imza atmış ve atmaya devam etmektedir. Kurumun otomatik kapı sistemleri tarafımızca yapılmıştır. Galvaniz kepenk etek profili 1. Firmamız, otomatik kapı sistemleri konusunda dünyanın lider ürünlerini portföyünde bulundurmaktadır.


Hizmet kalitesinden ödün vermeden ekonomik geçiş imkânları sağlayan firmamız sizlere kendinizi farklı hissettirecek girişler sağlayacaktır. Harici olarak antipanic kanatlar, batarya, elektromekanik kilit güvenlik için fotoseller kullanılır. Asma kilit sistemi ile kullanılabilen bu modellerin aynı zamanda uzaktan kumanda ile açılıp kapanabilen modelleri de bulunmaktadır.


Otomatik kepenk , son dönemlerde en yaygın kullanılan kepenk modelleri arasında yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar