4 Eylül 2018 Salı

Kitaplık bauhaus

Birçok kişi kitaplara ek olarak raflarında fimler, fotoğraflar ve çeşitli objeleri de depoluyor. Zevkle dekore edilmiş bir evin, olmazsa olmazları içerisinde kitaplıklar da bulunmakta. Ortamdaki eşyalar ile uyumlu seçilen kitaplık modelleri kişisel zevkleri de yansıtmaktadır. Ev mobilya grubunun önemli parçalarından olan duvara monte kitaplık çeşitleri, hem şık hem sağlam durmaktadır. Ahşap, metal hatta plastik malzemelerden tasarlanan kitaplık modelleri mevcuttur.


Kitaplık bauhaus

Aynı zamanda belirli aralıklarla duvara monte edilen raflardan oluşan, sürgülü ya da içeriden dışa doğru açılan kapaklı kitaplıklar da rastlanabilecek modeller arasında yer almaktadır. Sepete Ekle Favorilere Ekle. Seçilecek olan kitaplık rafının rahat temizlenmesi de önemli bir unsurdur. Satın alacağınız her kitaplık rafı, basit temizlik malzemeleriyle bile kolayca tozu alınıp, temizlenir ve kir tutmayan bir yapıya sahiptir.


Temizlik sırasında çizilmemesi de ürünlerin diğer bir özelliğidir. Merdiven raflar, raflı kitaplıklar ya da ikili rafların yanı sıra kare, küp, merdiven gibi formlardaki raflar ile sade ya da dinamik dekorlar oluşturabilirsiniz. Yeşil, sarı, siyah ve beyazın aynı ürün üzerinde kombine edildiği genç odası kitaplık modelleri, beyaz üzerinde farklı renklerde desenler bulunan ürünler, çocuğunuzun hoşuna gidebilecek bir görsellik oluşturuyor. Kitaplık modelleri çok çeşitli olabilmektedir. Açık, kapalı, paslanmaz, alüminyum, metal ve ahşap tasarımlar arasından ev konseptinize en uygun seçimi yapabilirsiniz.


Kitaplık bauhaus

TL 5TL (56) dekorumbu 93. TL 4TL (2) weblonya 95. Genellikle tek masadan oluşan modellerin yanı sıra masa, kitaplık ve rafların olduğu ikili ya da üçlü takımlar da markaların koleksiyonlarında yer alıyor. Dolaplı kitaplık modelleri arasından zevkinize ve kitaplarınıza en uygun modeli seçebilir ve evinize güzellik katabilirsiniz. Vivense sitesinde kitaplarınızın yanında başka eşyalarınızı da koyabileceğiniz çok amaçlı kapaklı kitaplık modelleri bulunmakta.


Ekalite stansdartlarına uygun kanserojen madde içermeyen ham madde kullanılmıştır. Ana Sayfa Ürünler Aksesuarlar. Eko Kapılı Tek Çekmeceli Beyaz 42TL. Eko Monako Kapılı Çekmeceli Beyaz 62TL. Sileceklerin birinde sorun yok fakat diğerinde aracıma takmak için kullanacağım aparat eksik geldi.


Isikli Dolapli Boy Aynasi Beyaz. Karemo Beyaz Dolu Kapakli Dolap. Evinizi düzenlerken aynı zamanda şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Adore kitaplık modelleri en iyi fiyata adoremobilya. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


En büyük gardrop modelleri dahil tüm ürünlerimizi ücretsiz kargo fırsatıyla. Kitapların yanı sıra pek çok aksesuarı barındırır, dağınıklığı ortadan kaldırırlar. Bana çok daha basit bir kitaplık lazım.


Pek çok yerden satın alabileceğiniz, sert mukavvadan yapılan kapaklı kutuları da kitaplık olarak kullanabilirsiniz. Kutuların alt yüzünü duvara yaslayın. Bir evin iç dekorasyonuna etkili görsellik ve farklı estetik görünüm kazandırmak adına duvarlarınızda kullanabileceğiniz duvar rafları, kullandığınız odanın dekoratif görünmesine yardımcı olacak odanızın duvarında boş kaldığını.


Koleksiyon, uluslararası tasarımcılarla yürüttüğü ortak yaratım süreçleri sonucunda vücut bulmuş TV ünitesi ve kitaplıkları sizlerin beğenisine sunuyor. Aşağıdaki bu seçkin alternatifler arasından ilgilendiğiniz TV sehpası, konsol ve kitaplık modelini size en yakın Koleksiyon Mobilya mağazası na giderek kolaylıkla. Bir odada kolayca odak noktası olabilirler. Bu durumda kitaplığa koyduğunuz objelerin bir hikayesinin olması, örneğin yolculuklarınızdan topladığınız heykeller, antika parçalar ya da anneannenizin sandığından çıkan porselenler gibi, kitaplığı daha da özel kılacaktır. Bauhause Duvar Raf Sistemleri.


Kitaplık bauhaus

Onceki Evimde Koltuklarin Oldugu Ve Konsolun Oldugu Duvar Bostu Zaman Icinde Ayna Ve Tablolarla Hareket Kattim Artik Son Hali Budur. Zelis Ule Tasarimlar Haftasonu. Dekorasyonda Aksesuar Ask - Blog. Toplam ürün görüntüleniyor. Kitap okurların en özel köşelerinden birisi kitaplıklarıdır.


Her kitap sever okuduğu kitapları yıllarca saklamayı hobi edinmektedir. Kitapları güzel bir kitaplık ile hem muhafaza edebilir hemde dekorasyonun bir parçası olarak kullanılabilir. Buzdolabı Sticker Modelleri. En Güzel Duvar Kağıdı Modelleri.


Sayfa Merdiven - Ladin Ahşap Basamaklı Merdiven Mutfak Dolabı - Mutfak Tezgahı High. EVİNİZ, BAHÇENİZ VE ATÖLYENİZ İÇİN ARADIĞINIZ HERŞEY! Banio yapı market gelişen teknoloji ile birlikte insan ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeni trendler ve çözümler sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar