27 Ağustos 2018 Pazartesi

Karmod yapı

Prefabrik yapı sektörünün lider markası Karmod , ye. Dünya Standartlarının Üzerinde Kon. En son teknolojiyle üretilen bütün modellerimizle. Yaşam alanlarında konforu devamlı kılan sektörün e. Türkiye’nin en iyi yapısı en iyilerin tercihi oldu. Karmod Hazır Yapılar uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada.


Karmod yapı

KARMOD PREFABRİKE YAPI TEKNOLOJİLERİ İNŞ SAN TİC LTD ŞTİ KARMOD PREFABRİKE YAPI TEKNOLOJİLERİ. Profesyonel iş disiplini ve yüksek kalite anlayışı ile çalışan Karmod , günümüzde 1ülkeye yaptığı ihracatla prefabrike yapı teknolojileri sektöründe öncü olmanın haklı gururunu yaşıyor. Karmod çelik evler kusursuz bir konfor, tasarım ve kalite sunuyor.


Rahat ve konforlu yaşam alanlarının sunulduğu Karmod iki katlı dubleks hazır konutlardavilla ortamında huzurlu bir hayat size bekliyor. Statikten mimariye uzmanlarca özenle hazırlanan dubleks hazır konutlarımızda hayalinizdeki ev ortamını bulacaksınız. Tüm ödemelerin yapılmış olmasına ve gün önce montaj ekibinin almış olduğumuz prefabrikin tamamlamış olmasına rağmen verilen sözler asla yerine getirilmedi. Karmod ’un uzman ekipleri ile anahtar teslim hazır evler ve yapılar kuruyoruz.


Karmod Konteyner Yapıları Şantiyelerin Çehresini Değiştiriyor. Uluslararası nakliye standartlarında taşınabilir özellikte demonte sisteme sahip Karmod yapı çözümleri Dünyanın neresinde olursa olsun uzmanlarca kolayca kurulabilir özellik taşımaktadır. Firma yeni satış noktasıyla Akdeniz bölgesindeki müşterilerine daha yakından hizmet verecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, sergi günleri süresince, madencilik sektörüne yönelik gerçekleştirdikleri yapı projelerinin.


Bu ürünün size özel fiyatıdır,. STANBUL (AA) - Karmod , Orta Asya ülkelerinden Özbekistan’da toplu konut projesi için işçi şantiye yapıları kurdu. Karmod , konteyner şantiye yapıları üretiminde sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübesiyle yurtdışı pazarlara açılımını sürdürüyor.


Karmod yapı

Tarihsel ve siyasal ilişkilerin bulunduğu Afrika ülkeleri ile karşılıklı ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi büyük ölçekli proje anlaşmalarının gerçekleştirilmesi ile sağlanabilir. Ar-Ge çalışmaları ile ürün yelpazesini ve kalitesini sürekli geliştiren Karmod , uluslararası standartlarda, insanlığa faydalı, yenilikçi ve fonksiyonel ürünler ortaya koyma anlayışını ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. A Kalite Çelik Yapı Teknolojisi Karmod prefabrike çelik yapılar , dünyanın en güvenilir markalarından biridir. All of the project design processes of prefabricated buildings are put into practice with current architectural software programs.


Press question mark to see available shortcut keys. Yüksek güvenlikli yapı karkasıyla ahşap görünüm, yalı baskı gibi farklı kaplama ve renk seçimi uygulamalarına kolaylık sunan Karmod metropol ürünlerimizin sizin de tercihiniz olacağına hiç kuşkumuz yok. Hafif çelik teknolojisi ile tek katlı olarak detaylandırılan konut yapılarında güncel yapı yönetmelikleri dikkate alınarak projelendirme ve tasarım hizmetleri sunulmaktadır.


Farklı kullanıcı ihtiyaçlarına göre tasarlanmış konutlarımız, her türlü iklim koşullarında kullanılabilen, sağlam estetik ve uzun ömürlü yapılardır. TL Toplam sayfa içerisinde 1. Karmod , çeyrek asırdan fazladır suyun sağlıklı depolanması yönünde litreden 1tona kadar su deposu üretimi gerçekleştirmektedir. Kullanmakta olduğu hammaddeler (lineer polietilen plastik ve cam elyaf takviyeli polyester) ve ekipmanlar avrupa standartına uygun yapıda ve özelliktedir. Tasarımla beraber kalite üstünlüklerine de sahip Karmod hazır evlerin üretim süreci teknolojik bant sisteminde gerçekleştirilmektedir.


Müşterinin beğendiği ev modeli imalat projesi ile üretim hattına alınarak yapı birleşenleri her detayıyla proje ile bire bir nitelikte bant sisteminde hazırlanmaktadır. KARMOD MODÜLER YAPI DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ işletmesine ait iletişim bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için BURADAN bize bildiriniz. Karmod personelini düzenli periyotlarla sürekli eğitmektedir. Bizi takip edin beğenin ve paylaşın.


ST yüksek yoğunluklu galv. Karmod bugün Burkino Faso’dan İngiltere’ye, Yeni Zelanda’dan ABD’ye dünyanın her köşesine ulaşmış durumda. Hazır yapı sektörünün Dünyada tanınan markası Karmod Ar-Ge sisteminde geliştirdiği yeni sistemle tam demonte özellikte üretilebilen yeni nesil şantiye yapılarını sektörün hizmetine sundu.


Karmod ’da en başta hammaddeden tüm üretim detay aparatlarına kadar her malzemenin kalite standartlarında olma zorunluluğu vardır. Kaynaksız yapı teknolojisi kullanılarak vidalı sistemle üretilen Karmod prefabrik hazır ev teknolojisi üstün nitelikli üretim kalitemizi ve satış sonrası hizmete uzanan kıyaslanmayan kalite farkımızı göreceksiniz. Karmod Plastik, Çift cidarlı donmaz hayvan suluğu ürünü, litre kapasiteye sahip, şebeke suyuna bağlanabilir özelliktedir.


Karmod yapı

Aynı anda hayvan su içebilir yapıda tasarlanmıştır. Karmod konteyner yapı modeliyle tek kattan üç kata kadar istenilen genişlikte ve planda bölmeli mekanlar üretmektedir. Yaşam konteyner evler, Polyester güvenlik kabinleri, Hafif Çelik evler ve metropol yaşam evleri sitemizden görebilirisiniz.


Dünya’nın En güzel prefabrik evlerini Karmod üretir. Tuzla Orta Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Karmod Batı Afrika Koordinatörü Fehim Özkanca, konuya ilişkin değerlendirmesinde, üretimini yaptıkları yeni nesil konteynerin yapı şıklığı ve izolasyonuyla bölge ülkelerinden yoğun talep gördüğünü ifade etti.


Tüm dünyadaki mimari trendleri, yapı yönetmeliklerini ve müşteri fikirlerini dikkate alan firmamız prefabrik tek katlı konutlarda standart projeler oluşturduğu gibi müşteri odaklı çalışmasıyla isteğe bağlı projeler de hazırlamaktadır. Gölcük, Düzce ve Van depremlerinin ardından prefabrik yapı sektörü önem kazanmıştır. Betonarme yapıların yerine tercih edilmektedir.


Hazır yapılar denildiğinde ilk akla gelen ürünler prefabrik ürünlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar