30 Ağustos 2018 Perşembe

Beyaz duvar taşı

Beyaz duvar taşı

Mermer , traverten ve diğer doğal taşlar. Modern dekorasyonlar için de uygun taş kaplama modelleri bulmak mümkün. TL (1) Badem ️GERÇEK PATLATMA DOĞALTAŞ ! Tüm kredi kartlarına peşin fiyatına ay taksit toplamda ay taksit imkanı. Standart Gönderi : Standart gönderim, ürün için verilmiş olan Kargoya Verilme Süresi içerisinde ARAS veya MNG Kargo ile gerçekleştirilir.


Doğal Taşlar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Doğal Taşlar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. TL 2TL (2) DelleStrotex 89. Bej, beyaz , çakıl taşı , siyah ve yeşilden oluşan duvar kağıdı boyutlu etkileri ile mekana hareket ve canlılık katarken kullanılan beyaz renk köşe mobilyalar ve yer zeminin ahşap renk olması bütüne baktığımızda muazzam bir etki yayıyor. Eski çağların kale duvarlarında rastlanan bir örgü sisteminin yansıması olan Sillarejo ise, tıpkı Artstone’un diğer taş örgü duvar panellerinde olduğu gibi duvar dekorasyonu uygulamalarında kullanıcıya yaratıcı seçenekler sunuyor. Hem zemin döşemelerinde hem de duvar seramiklerinde sevilerek kullanılan çini desenli ürünler.


Duvar Kağıdı Uygulama Seti. Eski tarzdaki ateş tuğla görünümlü duvarların yanında beyaz , parlak, daha modern görünümlü taşlar da vardır. Salon için taş duvar dekorasyon örnekleri galerimizdedir. Bu örnekler arasında beyaz taşlı modern örnekler de vardır, en ağır görünümlü tarihi taşlar kullanılarak yapılan evler de vardır.


Patlatma doğal taş traverten ve siyah mermer patlatma taşlar , dış mekan dekorasyonlarında yaygın olarak cephe taş kaplama, bahçe duvarı patlatma taş kaplama. Kapıda ödeme ile güvenli alışveriş fırsatı! Yapının taşıyıcı sistemine ekstra bir yük eklemez. Beyaz Taş Gri(2) Beyaz Terra Rossa(2). Sınırsız doku, ölçü ve renk seçeneklerine sahiptir.


Isı, ses ve nem yalıtımı sağlar. Kışın sıcak, yaz aylarında serin tutar. Boyalı veya boyasız tüm yüzeylere uygulanabilir. Bu içerik içerisinde çakıl taşı rengi duvar boyası örnekleri ve rengin duvardaki duruşunu görebilirsiniz.


Renk ile alakalı örnekler için sayfamızı. Sofistike bir görünüm için, çakıl taşı rengini temiz bir beyaz veya siyahla eşleştirebilirsiniz. Bununla birlikte çakıl taş rengi, bulunduğu yeri geniş ve ferah bir. Dekoratif Taş , Tuğla ve Beton Paneller Hangi Malzemelerden Üretilmektedir? Dekoratif panel ürünlerimiz fiberglas, polyester, mastik ve doğal taş tozundan imal edilmektedir.


Pvc, mdf, köpük veya doğal taş değildir. Bu örnekte ise banyo ile bitişik bir tür iç bahçe tasarımı görüyoruz. Doğal taş veya doğal bir malzeme değildir.


Banyolar genellikle beyaz renkli olduğundan bahçe duvarı için de beyaz renk seçimi doğru bir karar. Burada tezgah duvarı yine beyaz fakat bu kez fayans döşenmiş ve bu da mutfak duvarına bir hareket katmış. Renk skalası bozulmadan duvar dekorasyonu ile mutfağa farklılık katılailmiş. Bembeyaz mutfakta birden karşımıza çıkan tuğla duvar ve koyu renklerde bir kilim, mutfağı ‘soğuk’ algılamamızı engelliyor.


Bahçelerde veya diğer açık alanlarda taş duvarlara sıkça rastlanır. Ahşap yüzeylerde şeffaf silikonla, sıvalı veya boyalı yüzeylerde duvar hafiften çekiçlenerek koyu renkler için siyah, açık renkler için beyaz seramik yapıştırcısı kullanılması gerekmektedir. Sarı ve Rustik renkli taşlarda daha canlı görünüm elde etmek için Doğal Taş verniği veya koruyucusu kullanılabilir. Moloz taş duvarlarda genel yapım kuralları şunlardır: - mduvar yüzeyinde ten fazla taş bulunmamalı, eşit aralıklarla dağıtılmış en az iki bağlantı (kenet) taşı olmalıdır.


DogalDekor traverten, mermer, patlatma taş , eskitme traverten, mermer mozaik, mermer mozaik madalyon, hamam kurnası, turk hamami, tv unitesi tas kaplama, patlatma mermer, kırık tas, tas duvar ,patlatma tas fiyatlari, patlatma tas kaplama, traverten patlatma tas, dekoratif duvar taslari, patlatma tas modelleri, duvar kaplama taslari. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Harçsız moloz taş duvar. Birbirinden farklı modellere sahip olan duvar kaplamalar, özellikle taş desenleri ile rustik bir hava isteyenlerin önceliklerini oluşturuyor.


Fabrikamızda kayrak taşları ve traverten istenilen ebatlarda kesilmektedir. Doğal veya kesilmiş ebatlı kayrak taşı sunmaktayız. Siyah, beyaz , mor ve kırmızı gibi birbirinden farklı bir çok ton ile uyum sağlayan grinin de kendi içerisinde bir çok tonu vardır. Açık ve koyu ışıklı olmak üzere iki farklı şekilde kullanılabilir. Kareli görünümü ile zarif bir görünüm sergileyen taş duvarlar beyaz renk sayesinde odaya ferahlık katıyor.


Eğer duvarınızda çakıl taşını rengini kullanıyorsanız ev eşyalarınızı, mobilyalarınızı beyaz renk ve tonlarını seçebilirsiniz. Eğer odanız genişse ve yeterince ışık alıyorsa tek duvarınızı farklı bir renk. Kültür taşı Rustik: zamanlar üst üste yığılan farklı kayaçların doğal taş görünümü veren, estetik ve şık duvar taş kaplama modelidir.


Mekanlarınıza bambaşka bir görünüm kazandıracak dekoratif taş çeşitlerimiz zengin renk ve model seçeneğine sahip. Aquamarine Granit Akuamarin Hindistan’da ocaklardan beyaz granit bir tür. Bu taş Dış – İç duvar ve zemin uygulamaları, anıtlar, mutfak tezgahı, mozaik, çeşmeler, havuz ve duvar kapatma, merdiven, pencere eşikleri, vb ve diğer tasarım projeleri için özellikle iyi. Dekoratif taş görünümlü paneller, dekoratif amaçlı kullanılan kültür taşlarına göre daha hafif ve daha pratik olduğu için dekoratif sektöründe çokça tercih edilmektedir.


Taş duvar panel m² birim fiyatı için iletişime geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar