3 Mayıs 2018 Perşembe

Kırkyama kırlent

Kırkyama kırlent

Ať má Anni radost :-) - polštářek Polštářek je velký x cm. Anni Downs jsou tak milé, že jsem její práci nechtěla zkazit :-). Bugün bizde kırkyama dan yapılmış çok şirin ve canlı renklerde güzel şekillerle oluşturulmuş kırkyama kırlent modelleri ni topladık. Artık kumaş parçalarıyla harikalar yaratmak ve koltuklarınızı kendi yaptığınız bu güzel kırlentlerle süslemek isterseniz buyrun, kırkyama kırlent modelleri mize.


Kırkyama kırlent

Kırk yama yapımını merak edenler için kırkyama nasıl yapılır? Halk içinde yama, kırkyama ya da ingilizce patchwork olarak. Aslında kırlent yapıyordum ama pek kırlent kullanan biri olmadığım için alışveriş çantası daha isabetli oldu sanırım.


Kırkyama yüzyıllardır kullanılan bir tekniktir. Melekler evlerimizde parça kumaşlarımız varsa,onları değerlendirmenin en güzel yolu kırkyama tekniğini kullanmak. Bu kumaşları birçok farklı alanda kullanabiliriz. Aşağıda sizlere kırkyama tekniğiyle yapılmış bir kaç kırlent modeli sunmak. Amaç elde kalan parçaları değerlendirmek, kullanılabilir başka bir hale getirmek.


Aslında eğer kırkyama yapmak istiyorsanız, bunu elinizdeki küçük kumaş parçacıklarını, zevkinize göre bir araya getirerek, belki dikiş yerlerine küçük oyacıklar ekleyerek kendi kırkyama örneğinizi yaratabilirsiniz. Yazı göndermeden önce lütfen buraya bakmayı ihmal etmeyin. Evlerini dekore edeceklere. Bugünde sizlere kırkyama patchwork yapılışını göstereceğiz.


Elde kalan kumaşları değerlendirmek için güzel bir yöntem. Ve patchwork minder hazır. Aynı tekniği kullanarak yatak örtüleri, seccadeler, kırlent ve daha birçok patchwork modelleri. Kırsam bütün sokak lambalarını tek tek, fark eder mi bir kör için. Geçtiğimiz günlerde sizlere şiş örgü kırkyama tekniğinden bahsetmiştik.


Battaniye modelleri, kırlent modelleri , etekler, elbiseler, çantalar, ceketler, hırkalar olarak yapabilirsiniz. Hem dikiş konusunda yeterli bilgim yoktu buna başladığımda hemde kırkyama , başladım, öğrendim ve uyguladım. Ve bittikçe gözüme daha da bi güzel görünmeye başladı. Sanırım ben bu işi sevdim. Masa örtüsü, yatak örtüsü, kırlent , çanta ve daha neler!


Yoyo tekniği ile yapılmış bir kırlent çalışmas. Yıldız Şeklinde Patchwork Kırlent dik mek isterseniz buradaki resimli anlatıma bakarak kolayca sizde güzel bir Patchwork çalışması yapabilirsiniz. Bize elişi örneklerinizin resimlerini gönderin sitemizde yayınlayalım. Tuhfe,bu sene en çok istediğim kırkyama öğrenmek ,yakında bununla ilgili başlayacak kursa yazıldım bile. Ben öyle çok şey yapmak istiyorum ki, kırkyama tekniği ile,özellikle kocaman örtüler dikebilme hayalim var ,ne kadar sürer artık bilemiyorum.


Moda, güzellik ve saç modelleri. En yeni elbise modelleri ve giyim üzerine birbirinden özgün konular sizleri bekliyor. Gündelik her türlü amaç için ordan oraya savrulduğundan dolayı.


Bu da yine adet yapıldı, bir ikincisini yapmak mı, zor biraz! Pacthwork kırlent modelleri ve en güzel kırkyama yastık ve kırlent örnekleri sadece dekorasyonweb. Bu kitapta yer alan projeler şöyle: Artık kumaşlarla örtü, çocuklar için amerikan servis, turuncu blok örtü, puzzle kırlent , ikiz kardeşler tekniği ile yapılan örtü,. Biraz zorlu ve aynı zamanda zahmetlidir. Gizlilik ve Çerezler: Bu sitede çerez kullanılmaktadır.


Bu web sitesini kullanmaya devam ederek bunların kullanımını kabul edersiniz. Mahallesi içinde, satılık ikinci el 50xkırkyama (pachwork) pano veya kırlent. Yahut büyüklerinizin küçülen kıyafetlerinizin sağlam yerlerinden veya sizin için dikilen bir kıyafetin artan parçalarından oluşturduğu kırkyama bir minderin üzerine oturup pek çok anıyla birlikte sizi çocukluk.


Yaygın adıyla kırkyama , bir kırlent , bir minder ya da belki bir çanta olarak hayatınızda var olmuştur. Sizler için internetten derlediğim değişik görünümlü kırkyama örnekleri… Share on Tumblr. Süveter modelleri Süveter örmek bir bayan için çok zevkli ve aynı zamanda insanı rahatlatan bir iştir.


Hep aynı modelleri ve çeşitleri yapmak sizi sıkabilir. Artık klasik ve düz süveter modellerine son farklı bir şeyler arayışı içerisinde olan bayanlara yeni ve modern olan süveter modellerini bulduk. Trabalho - É com esse cenário que eu me deparo todos os dias quando chego ao trabalho, ensinando ali o que sei na arte de Bordar e na arte do Crochê!


Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Avrupa kumaşlarla tamamen elde işlenerek üretilmiştir. Los Angeleste gezerken bana ilginç gelen şeylerin başında el emeği olanlar ve bunlardan da benim yapabileceklerim geliyordu.


Bunu E-postayla Gönder BlogThis!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar