28 Mayıs 2018 Pazartesi

Koyu gri parke

Beyaz parkeler evinizi aydınlık gösterirken, koyu renkler evinizin daha karanlık görünmesini sağlar, Koyu renk parkeleri aydınlık verecek eşyalar ile kombinleyebilirsiniz. Gri renkte parkeler ev ve iş yerlerinde modern bir hava vermektedir. PARKE RENGİNE GÖRE DEKORASYON.


Koyu mavi ve koyu mor, bu zeminler için uyumlu renklerden ikisi. Biraz daha yumuşak ve romantik bir hava yaratmak istiyorsanız gülkurusu, leylak ve terracotta tonlarıyla evinizi dekore edebilirsiniz. Lagos ve buna benzeyen okume zeminlerle gri ve gümüş tonları evinize şıklık ve zarafet. Gri parke modelleri, en sık tercih edilen parke renkleri arasında yer almaktadır.


Neredeyse her parke markasının gri parke rengi mevcuttur. Parke rengi seçerken dikkat edilmesi gereken bazı durumlar söz konusudur. Açık renkli parkeler ise daha çabuk.


Antik Koyu Gri Beton Karo Laminat Parke. Marküteri Country Meşe Karo Laminat Parke. Marquteri Krem Mese Country Karo Laminat Parke. Balıksırtı Hareli Gri Meşe Klasik Laminat Parke. Doğal Kül Meşe 3inLaminat Parke.


Mat Cilalı Duman Gri Beton Karo Laminat Parke. Yazılı Yol Tabelası Baskılı. Karelia lamine parke ve Quick-Step laminat parkenin Türkiye distribütörüdür.


Koyu gri parke

Bir duvara baskın bir renk uygulayarak konfor ve güvenlik duygusunu artırın, terakota, sıcak antrasit gri veya koyu menekşe. Minderler, perdeler ve doğru aydınlatma. Yüksek Kaliteli Gri Renk Laminat Parke Üreticilerini Gri Renk Laminat Parke Tedarikçilerini ve Gri Renk Laminat Parke Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Kentier marka koyu gri renk 8mm EHDF coreboard en iyi su geçirmez laminat parke. Parke koyu renkte olacaksa, tavan ve duvar rengi açık renklerde tutularak mekan daha aydınlık ve büyük gözükebilir.


Koyu renkle birlikte bir de ahşap tonlarında ise o zaman beyaz duvar gri , hardal renkler yeşil tonları ve ekru renklere sahip mobilyalar doğru tercih olacaktır. Yer zemin döşemenizde kullanacağınız laminat parkeden dekoratif duvar panellerine kadar birçok ürünü online yapı. Evet grinin bir çok farklı tonu vardır, soğuk etki yaratan koyu griler ve sakin, rahat bir etki yaratan açık gri tonları. Dekorasyonda gri tonlar doğru şekilde tamamlandığında müthiş bir uyum ortaya çıkacaktır, doğru yerde ve doğru şekilde kullanılması çok önemli. Artistic Patchwork Gri Parke ₺173.


WEİTZER Twist Fırçalı Meşe Lamine Parke ₺667. Barlinek Plank Nugat Piccolo Meşe Lamine Parke ₺429. Cavalier Taş Desen Bej Parke ₺69. Seçiminizle eşleşen ürün yok.


PVC Zemin Karosu Beton Koyu Gri 25. Artık evizin dekorunu değiştirmek için yapı marketlerinde dolaşmanıza gerek. Kütahya Seramik hakkındaki heyecan verici gelişmelerden, yeniklerden ve size özel ayrıcalıklarımızdan herkesten önce siz haberdar olun. Dayanıklı, sağlam ve şık. Bu Mat Beton Koyu Gri Karo laminat parke en fazla adalet üç sihirli kelime.


Koyu gri parke

Seçmek zor oldu, ama bu kelimeler en iyi seçimdir. Koyu Gri meşe klasik tahta uzunluğunda modern bir laminat zemin olduğunu. Laminant parke koyumu yoksa açık renkli mi olsun. Bu zemin bizim hakiki ahşap doku, ipek mat tamamlanmaktadır her detay ahşap tahıl, şöyle bir hafif parlak bir yapıya sahiptir.


Ben gri içine çok güzel dekorasyon örnekleri buldum, ama döşemeleri sadece doğru seçmelisiniz. Eğer salon dekorasyonunuzu beyaza renge boyamak istemiyorsanız, güzel ve parlak boşluk tutmak istiyorsanız soluk gri harika bir alternatif. Highgloss parkeleri gördükten sonra, diğer laminant parkelerden farkını hemen anlayacaksınız. Renkli tasarımları, parlak görünümleri misafirlerinizi büyülemeye yetecektir.


Evinizin salonuna, mutfağına, yatak odanıza, seçtiğiniz desenlerden görsel şölen yaratabilirsiniz. Elesgo Highgloss Gri Meşe Parlak Parke. Bu yeni döşeme toplama aralıkları aralığı antik taş dekor sadık üreme moda dekorlar siyah-mor beyaz mermer. Parke renk değiştirme bir hayli uğraş ve işçilik ister kendi başınıza yapabileceğiniz bir iş değildir.


Yapabilirim diyorsanız eğer makalemi okuyabilirsiniz. Merabalar benim parkelerim beyaz ben koyu gri tona çevirmek istiyorum siyah boyayı parkelerin yönüne doğru sürüp bezle silsem istediğim sonucu alırmıyım acaba. Merhabalar siteniz gerçekten çok güzel benim.


Koyu gri parke

Sorum salonuma laminat döşetmek istiyorum koltuk takımımın rengi gri tonda hangi renk parke ya da laminat döşetmemi tavsiye edersiniz? Murat Bey koltuklar koyu gri ise gri meşe diye de adlandırılan açık gri bir döşeme kullanılabilir. Ahşap parke zeminler bu nedenle gri koltuk takımları için oldukça uygundur.


Yine ahşap sandalye veya sehpa da salona sıcaklık katacaktır. Canlı renklerle de çok güzel kombinasyonlar yakalayabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğimiz nötr grilerin içinde sarı veya kırmızı tonları bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar