8 Ocak 2018 Pazartesi

Parkelam parke

Parkelam parke

Masif parke gibi sistre cila gerektirmez, kolay çizilmez ve aşınmaz. Pekçok renk çeşidiyle mobilya ve duvar renklerine en uyumlu parkeyi seçme imkanı sağlar. Diğer ahşap esaslı yer döşemeleri içinde aşınma ve çizilmeye en dayanaklı. En kaliteli zemin döşeme malzemesini, en kısa yoldan ve en uygun fiyat-ödeme koşulları ile müşterimize ulaştırmak birinci önceliğimizdir. Endüstri lideri ürünleri, benzersiz garnti ve müşteri hizmetleri ile sunuyor.


MONTAJ TALİMATI Döşemeden önce laminat Çamsan Parke ’nizi zemin ısısına uyum sağlaması için paketinden çıkartmadan zemine düz bir şekilde yayarak veya paketler istif halinde ve saat oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Islak hacim harici mekanlarda sıklıkla tercih edilen parke , ahşap kökenli bir malzeme olduğundan dolayı her tarzda dekorasyon ile uyumluluk gösterir. Platinum Serisi mm Çamsan Platinum Naturel Meşe. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Gezdiğin her yerde aynı sesi yapıyor.


Ayrıca toptancılığını yaptığımız ürünler için kendi ekibimiz ile uygulama hizmeti vermekteyiz. Piyasada satılan parkelerde kalite sorunları ve standartlara uymazlıklar vardır. Parke üzerinde bulunan doğal ahşap deseni vurgusunun (hare, özışını vb.) her levha bitiş noktasında mekan boyunca birbirini takip etmesidir. Sonsuz desenli parkeler mekanlarda görsel derinlik sağlar.


Formu doldurup bize gönderdiğiniz andan itibaren satış temsilcisi arkadaşlarımız size en kısa zaman da ulaşarak gerekli bilgilendirmeyi yapacaklarıdır! TSE standartlarında belgelenmiş olan Çamsan laminat parkeleri , ayrıca Ebelgesinede sahiptir. Wbsitemiz Hizmette Websitemiz Açıldı Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için web sitemiz bugunden itibaren yeni yüzü ile hizmete girmiş bulunmakadır.


Sepetim (Ürün) Tüm Kategoriler. Dogal Yasamin Dogru Adresi. E-posta : İletişim Bilgileri. TL 3TL Sipariş Listesine Ekle.


Atla Menüye Atla Çamsan Ordu Ağaç Sanayi ve Ticaret A. Peli Parke Intermob’da yeni ürünlerini sergiledi. Türkiye genelinde çok geniş ve zengin ürün yelpazesiyle parke arayan müşterilerimize önemli cevaplar verebilmektedir. Açık renk parkeler kullanarak mekanınızı olduğundan daha geniş ve ferah gösterebileceğinizi biliyor muydunuz?


Yaşam alanlarınıza renk ve güzellik katan değerli dokunuşlar. Fakat banyo, tuvalet gibi su ve rutubet alan yerlerde kullanılmasını tavsiye etmiyoruz. PARKELAM KLASİK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ. Alttan ısıtma sistemlerine uygundur.


Etiket: izmir, aliağa, çamsan parke fiyatları, çamsan parke fiyatı, çamsan parke döşemesi, çamsan parke bakımı, çamsan parke çeşitleri, çamsan kataloğu,. Türkiyenin iç piyasının parke ihtiyacının büyük bir kısmını parkelam karşılamaktadır. Yani amaç ülkemizdeki her evin zemininde çamsan parkeyi görebilmektir aslında. Laminat parke renk, model sayfasına dön!


Sadece belirli bir kesime hitap etmek yerine herkesimin ihtiyacını. Bu özellik termoset reçineden kaynaklanır. Dekorasyon bünyesi içerisinde, Büyükçekmece üzerinden pek çok parke ve parkelam modelini sağlamak da mümkün olmaktadır. Modellerin oldukça farklı olmaları da kişilerin kendi zevklerine en uygun olan parke modelini tercih edebileceklerini gösteren bir unsur olmaktadır. Hijyenik, estetik, sağlıklı ve kolay döşenebilen bir yer döşemesidir.


Diğer yer döşemelerine göre daha ekonomiktir. Bursa’da Osmangazi Otimer ’de bulunan mağazamız ve depomuz ile sizlere hizmet vermekteyiz. Eren Parke Allright Reserved. Design by Teknik Web Tasarım. Sistre cila resiÖlçü Nasıl Alınır ? Bu nedenle sizin alanınıza kaç paket kullanılacagını hesaplamalısınız.


Bütçeniz dahilinde evinize en çok hitap edecek parke renkleri ve parke modelleri arasından kararınızı verin. Beylikdüzü Parke ve Dekorasyon Anasayfa;. Parke rüzgarlı, parke rüzgarlı, duvar kağıdı rüzgarlı, ipek yapı rüzgarlı, ipek yapı orman ürünleri rüzgarlı, laminant parke rüzgarlı, laminat parke rüzgarlı, AGT rüzgarlı, peli rüzgarlı, floorpan rüzgarlı, parkelam rüzgarlı, egger rüzgarlı, terraclick rüzgarlı, kronotex rüzgarlı, kronopol rüzgarlı, classen rüzgarlı, swiss rüzgarlı, AGT parke. Adana Çamsan Parkelam Avangard Serisi Dekorasyon alanında dünyadaki en son trendlerden yola çıkılarak tasarlanan yaşam alanınıza seçkin bir estetik anlayışı getiriyor. Online sipariş verilebilir.


Bu arada şunu da belirtmekte fayda görüyorum. Avrupa da parke satış rakamları 1milyon mdir. Bu rakamlar satılan masif parke , mozaik parke , lam parke ve lamine parkeyi kapsamaktadır.


Parkelam şirketindeki çalışma hayatı ile ilgili daha fazla bilgi edinin. LinkedIn’e hemen bugün ücretsiz olarak katılın. Parke altı şilte ve MDF süpürgelik ayrı satılmaktadır.


Gösterilen fiyat metrekare bedelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar