23 Ocak 2018 Salı

Halı ve perde uyumu

Dekorasyonda perde önemli bir ayrıntıdır. Bir odada halı , oturma grubu ve parke renkleri perde rengi seçiminde etkilidir. Uyum yakalanamayan halı ve perde olan ev, halısız ve perdesiz ev gibi itici olacaktır. Halı ve perde uyumsuzluğu olan dekorasyon, başarılı bir dekorasyon değildir.


Nötr renklerin kullanıldığı iç mekan dekorasyonunda, dengeyi sağlamak için canlı renk tonları barındıran halı veya perdeler tercih edebilirsiniz. Perdeler ve halılar , mobilyalarla birlikte ev dekorasyonunun vazgeçilmeyen parçalarıdır. Evinizi döşemeden önce perde alırken duvar rengi, tavan ve zeminlerinde uygulanan renk ve dokulara dikkat edilmelidir. Aslında ev dekorasyonunda en önemli nokta renk uyumu perdeler ve halılar arasındaki uyumun yakalanmasıdır. Halı ve mobilya uyumu söz konusu olduğunda üzerinde durulması.


HALI MODELİ seçerken halının rengi ile üzerindeki desenlerini perde ve duvar rengi ile kombine etmek gerekir. KLASİK MOBİLYA ile döşenen bir salona modern halı koymak biraz abes olur. Odanın dekoresini bozmamak için halı ve perdelerin de uyum içerisinde olması gerekir. Bu seçim ardından perde ile alakalı seçimler düşünülmelidir.


Photo by WRJ Design – Discover living room design inspiration. Koltuk perde uyumu denildiğinde en sık şekilde yapılan hata bu ikilinin aynı renk tonunda seçilmesidir. Photo by JGB Custom Homes – Discover living room design ideas. Yani evinizde klasik bir hava yaratmak istiyorsanız halı , perde ve mobilyalar da klasik olmalı ya da modern bir çizgi istiyorsanız eşya ve aksesuarlar buna göre seçilmeli.


Daha sonra buna göre dekorasyona başlayabilirsiniz. Merhaba, Ben pek de bu işleri düşünmeden modern tarzda siyah beyaz inek motifi koltuk takımı aldım. Sadece siyah ve beyaza bağlı kaldığımda odanın soğuk gözükeceğinden korkuyorum.


Halı ve perde uyumu

Odaya biraz canlılık katmak istiyorum. Güzel ve farklı ev dekorasyonu için, geometrik desenler, sade çizgiler ve detaylı desenler içeren modern tarz perde ve halılar kullanarak klasik bir tarz yakalayabilirsiniz. Yatak Odası Modelleri ve Düğün Paketleri. Bütün soruların cevabı ve daha. Mobilya Demet Akalın Köşe Takımları.


Genel olarak dingin ve konforlu bir oda dekorasyonu için oda içerisinde her şeyin birbiri ile uyumlu olması gerekiyor. Bunun dışında temel uyum unsurları ise perdeler ile koltuklardır. Ev dekorasyonunda perdelerin halılar ile uyumlu olması konusunda bir inanış vardır ancak koltuk perde uyujmu çok daha önemlidir.


Bu nedenle mobilya seçilirken, mobilya perde uyumu ve mobilya perde uyumunda nelere dikkat edilmeli konusu dikkate alınmalı, bu denli önem arz eden perdeler için yeteri kadar bütçe ayırmayı da unutmamalıdır. Renkler, Çarpıcı Desenler. Birbirinden farklı seçenekler ile hizmetinizdeyiz. Bu makalemizde çiçekli perdeye uygun halı ve koltuk takımı hakkında sizlere bilgiler vermek istiyoruz. Bir mekanı güzelleştirirken ilk dikkat edeceğiniz, ortamın uyumu olmasıdır.


Bir odadaki oturma grubu, halı gibi ve parke renkleri perde rengi seçiminde tam anlamıyla etkilidir. Perde ve halı alırken renk uyumuna dikkat edilmeli mi? Soru: Koltuklarımı seçtim halı ve perde konusunda kafam karısık renk ve model uyumu benim için çok önemli günlük odam için seçtiğim koltuk gri füme üçlüler toz pempe tekliler gri koltuklarda küçük kırlentler toz pembe ve mint yeşili olacak mobilya ayakları ve ünite ceviz duvar rengi perde halı ne tonlarda olmalı hepsi.


Halı ve perde uyumu

Ev dekorasyonu yaparken oturma grubu, halılar , parkeler ve perdelerin birbiriyle uyumuna dikkat etmelisiniz. Bu dürtüde asıl amaç genel. Salonumuzu dekore ederken en önemli sorunlarımızdan biri nasıl bir halı tercih edeceğimizdir. Duvar kağıtları, duvar renkleri, halılar ve perdeler mobilyalar ile kombinlenir.


Perde , dekorasyonu tahmin edilenden daha fazla etkiler. Koltuk ve perde uyumu dekorasyonda önemli olduğu için bugün sizlere kırmızı koltuk takımına uyumlu perde seçimi hakkında bilgiler sunacağız. Vizon Rengi Koltuk Mor Ile Uyumu. Ankara Bellona Ozturkler Ltd Sti Tasarim Donem.


Yeni Kumaslariyla Valentina Koltuk Takimi. Modern ve şehirli kadınlar için online tesettür giyim önerileri vermektedir. Bu site ile lisans edilmiştir. Her renk ve desene uyumlu salon perde seçimi hangi renkler olur diye sorarsanız beyaz, bej, kahve ve toprak tonları hemen hemen her renk mobilya ile kolayca uyum sağlayacaktır.


Kullanılan döşemelik kumaşlar ile uyumun sağlanması için saten döşemelik kumaşlar kullanılmış ise tül veya parlak kumaşları tavsiye ederiz. Sizler için mobilya ve perde uyumu önerileri nelerdir? Odaların ana hatlarını oluşturan mobilyaları en güzel öne çıkartacak olan perdelerdir. Eğer renkli perdeler kullanacaksanız gri koltuklarınızla bir uyum yakalamak için açık tonlarda bir halı tercih edebilirsiniz.


Seçeceğiniz halı perde renginde yada benzer tonlarda desenler içerebilir. Perde rengi ile uyumu mutfak dolabı ile uyumu ve modern çizgilere sahip olması önemlidir. Mutfaklar evlerde en çok kir tutan ve temizliğe en çok ihtiyacı olan bölgelerdir. Burada kullanılacak olan Dinarsu halıları ya da kaşmir halı modelleri ve çeşitlerinin yıkamaya uygun, kir tutmayan özelliğe sahip olması gerekir.


Aynı renk tonlarında seçeceğiniz yatak örtüsü, halı ve perde ile yatak odası renk uyumu sağlayabilirsiniz. Ya da yatak örtüsü renginden farklı halı , puf ya da yastıkları tercih edebilirsiniz. Turkuaz renk koltukla halı perde uyumu nasıl olmalı.


Halı mekanın tam ortasında yer alacağından diğer eşyalarla uyum içinde olması gereken bir akseuardır. Bu yüzden halı seçmeden önce bol bol araştırma yapmak gerekmektedir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Forma Krampon Halı Saha Ayakkabıs. Siyah tv sehpası ile yemek masası uyumu yakalanırken perde de ise hakim renklerin geçişini görüyoruz.


Ferah aydınlık bir salonunuz varsa kahverengi ve vizon. Koltuklarınız desenli ise halı ve perde de daha sade seçimler yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar