31 Ocak 2018 Çarşamba

Llumar kaput filmi

Llumar kaput filmi

Dünyayı tamamen yeni bir şekilde yaşayın. Yaklaşık yıllık tecrübesiyle, otomobilinizi, evinizi ve binalarınızı güneşin etkilerinden koruyan dünyanın en büyük cam filmi üreticisi konumundayız. AFM AMERİKAN FİLM MERKEZİ olarak LLumar AT Cam Filminde Donanım Haber için bir fırsat oluşturmak istedik.


Llumar kaput filmi

Uyguladığınız araç ister otomobil, ister ticari araç olsun, LLumar kaput filmi aracınızın görünümünü en iyi seviyede tutmak için en iyi seçeneği size sunacaktır. LLumar Ankara bayisi EMR Garage, ABD üretimi LLumar kaput koruma filmine özel kampanya fiyatları sunuyor. Aracınızın kaputunu taş sıçramalarından, çiziklerden, kuş pisliklerinin yakıcı etkisinden, zararlı güneş ışınlarından koruyan LLumar boya koruma filmi sadece kaputa uygulanmamaktadır.


LLumar Boya Koruyucu Film ile otomobilinizi her zamanki gibi yıkayabilir, cilalayabilir ve bakımını yapabilirsiniz. Cam filmleri aracınıza daha güzel bir. LLumar cam filmleri yolcuların ciltlerini zararlı uv güneş ışınlarından korur. LLumar ATR serisi cam filmi özellikleri ATR serisi Elit seri olarak adlandırılır.


Isı Kontrol Cam Filmi Konut ve işyerleri için üretilmiş cam filmi ile güneşin kontrolünü elinize alın. Eriyecek tek şey elektrik faturası olduğunu unutmayın. Otomotiv Cam Filmi Konfigürasyonu.


LLUMAR otomobilinizin içini serin ve konforlu kılarken klima sisteminin yükünü azaltarak yakıt tasarrufu sağlar. Siz ve değerli eşyalarınız için daha fazla gizlilik sunar. LLumar , camın kullanıldığı her alana değer katar.


LLumar dünyanın en çok tercih edilen cam filmi markalarından biridir. Kaliteli cam filmleri kaliteli işçilik veren merkezlerde kullanılır. LLumar filmleri ömür boyu garantili olduğu için uygulama yapan kişinin en küçük bir hatası bile garanti kapsamında telafi ediilir. Bu bakımdan kaliteli cam filmleri yüksek işçilik kalitesi gerektirir.


Folyonun , kaput filmine oranla daha zayıf ve ince bir yapısı var. Kaput filmini Efe Skodaya yaptırmıştım. Unutmadan ön cam fili de yapıyorlar. Ev, işyeri ve sanayi için güvenlik – emniyet amaçlı cam filmi uygulamaları.


HACCP Belgelerine uygun güvenlik amaçlı cam filmi uygulamaları. Işık ve ısı kontrollü cam filmi uygulamaları. Dekoratif amaçlı cam filmi uygulamaları. Oto cam filmi uygulamaları.


LLUMAR cam filmi bize sunmuş olduğu avantajlardan dolayı kullanımından vazgeçemediğimiz bir aksesuardır. Randevusuz gitmeyin çok yoğunlar. Araçlarınızın camlarını güneşe ve kırılarak dağılmaya karşı korur. Kullandığımız filmin tartışılmaz. LLumar Magnum güvenlik filmi eski ya da yeni camın iç kısmından uygulandığı andan itibaren film üzerindeki özel yapıştırıcı ile birbirlerine tutturulmuş polyester katmanlar camı görünmez bir tabaka şeklinde mükemmel bir sekilde sararak korumaya başlar.


Llumar kaput filmi

Bu filmi çok koyu olmaması nedeniyle görüşü en az etkileyecek olması ve trafik kontrollerinde sorun çıkarma olasılığının az olması nedeniyle tercih edeceğim. Araçla uzun yola sıklıkla çıkarım, aracımın kaputunda taş çizikleri oluşmuştu, yeni bir araç aldık, bu araca kaput film uygulaması düşünüyorum ancak bazı arkadaşlarım filmin 6-ay sonra yerinden kavladığını, araç yıkandığında filmin altına su girebileceğini filan söylediler. Contact LLumar with questions regarding products, joining our dealer network or general inquiries. Jump to: Siteheader Sitecontent Sitefooter.


Deri kanseri riskini azaltır. Referanslarımız : Opel Neskar , Pejo Baykar , Reno Karoto , Ford Şentürkler Servisleridir. Bunların yaklaşık kadarı araba çıkartmaları, dekoratif filmler ve kadarı güneşlikler şeklindedir.


Our window films for homes help you realize that potential, making every room more welcoming and safe, both inside and out. Imagine the cooling effects of solar film , the stylish privacy of decorative film , or the protection of safety and security film. Then turn what’s in your mind into reality, with LLumar.


Dealer Network Application Eastman Performance Films, LLC supports its global LLumar Network with comprehensive marketing, sales and technical support. With Eastman as your window film manufacturer, you can rely on a unique diversified product offering, factory-backed warranties, competitive pricing, consistent product supply, personal. LLumar high-performance films help protect and improve cars, homes and commercial buildings worldwide. Ankara İskitlerde llumar bayisi olan Salih abi aracıma cam filmi uyguladı.


Llumar window film a brand you can trust. Fırat Hocam hayırlı olsun çok hoş gözüküyor Beni kaput filmi yaptırmaktan caydırdın bak yarın birgün kaput filmi çektirip fotoğraflarını. Uygulamalarımızda sararma solma morarma çatlama olmaz.


Piyasada yapılan ucuz kaput koruma filmleri erken sararmakta, çizilmekte ve kolayca delinmektedir. Safe – 1Micron: LLumar smash and grab film holds shattered glass in place, reduces the likelihood of personal injury, protects property and deters smash and grab thieves. Ultra – 1Micron: This thicker car window film is designed to provide additional protection in the event of an accident or smash and grab incident.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar