28 Kasım 2017 Salı

Telefon kaplama su geçirmez

Telefon kaplama su geçirmez

Birçok kişi dizüstü bilgisayarının üzerine dökülen çaydan, tabletin üzerine sıçrayan sudan ya da yağmur yüzünden cep telefonunun ıslanmasına maruz kalmıştır. Liquipel’in geliştirdiği su geçirmez nano kaplama , tüm “sudan” sebeplerle başımıza gelen sorunları ortadan kaldıracak gibi görünüyor. Tablet ve telefon gibi mobil cihazlarınızın su geçirmesini istemiyorsanız ve hem darbelere hemde çizilmelere karşı dayanıklı olmasını istiyorsanız CeBIT fuarında tanıtılan bu yeni ürün sizin de dikkatini çekecek.


Su geçirmez telefon kategorimizin 3. Samsung’un amiral gemisi su geçirmez ilk telefonu olan Samsung Galaxy Sküçük lastik contalar ile Zbenzeri bir plastik kaplamaya sahiptir. Teras yalıtımında su geçirmez teras yalıtım. Ekran: Gorilla Glass ile 5. Bu sayede telefon ve benzeri cihazlar su geçirmez hale geliyor.


Diğer CES haberlerini okumak için tıklayın! Buff, benzerlerine göre çok daha fazla koruma sağlıyor ve kaplandığı cihaz tamamen suya girse bile korumaya devam ediyor. Yeni geliştirilen telefon kaplamaları telefonunuzu sudan koruyor. Yani artık duş yaparken bile telefon da konuşabilirsiniz!


Telefon kaplama su geçirmez

Buff kaplama yakında Türkiye’de. Telefonunuz ile denize yada havuza girebileceksiniz, banyoda suyun atında kullanabileceksiniz. Telefonlar artık kırılmayacak ve su geçirmeyecek. Bir türk şirket tarafından geliştirilen nano teknoloji kaplama yöntemi sayesinde artık telefonlarımız ve elektronik cihazlarımız suya ve darbelere karşı dayanıklı olacak.


Yani telefonlarınızı suyun içine atabilir, su altında kullanabilir ve isterseniz çekiç ile telefonunuza vurabilirsiniz. TÜM TELEFON MODELLERİNE İSİMLİ KİŞİYE ÖZEL TELEFON KILIFLARI. Tampon Krom, Kaplama Etiket, Arma Branda,. Küçük bir Amerikan şirketi, tüm cihazlara tamamen su geçirmezlik sağlayan ultra ince bir kaplamayı tanıttı.


The North Face su geçirmez özellikli kadın ceketi ve kabanlar ile kuru kal. Bırakın çocuklar rahatça oynasın. Su ve leke itici nano kaplamalar ile evinizdeki koltukları, diğer mobilyaları, perdeleri, kabinleri, duvarları ya da zeminleri su geçirmez ve leke tutmaz yapabilirsiniz.


Nefes alabilirlik Hidrofil kaplama (RET=12): kıyafetin içindeki yoğunlaşmayı engeller. Bileşenin su tutmazlığı Kumaşın su tutmama özelliği, suyun emilmeden yüzeyde akma kapasitesini ifade eder. En uygun en kaliteli su geçirmeyen telefon kılfıları, telefon kapları cepsesuar. Mavic Pro Pvc Su Geçirmez Kaplama Etiket Desen C 6TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Outdoor Üst Pantolon Su Geçirmez Kaplama Az Yer Kaplar Sağnak Yağ Hidrofil Kaplama Kıyafetin İçindeki Yoğunlaşmayı Engeller Ürün yorumu yok. Motorola’dan “ SU GEÇİRMEZ ” Nano kaplama iki yeni telefon. Su altında parlayan su geçirmez telefon kılıfı marka model fark etmeksizin tüm cep telefonu.


Cihazınızı bu işlemi yapacak olan firmaya gönderdiğinizde görünmez bir kaplama , cihaza hem su geçirmezlik özelliği kazandırıyor hem de. PVC membran su yalıtımı yüksek performans polimer su geçirmez yaprak PVC reçine için ana maddelerden, anti-UV aracıları ekleme hammadde değil,. Düşük Fiyat sıcak satış su bazlı Poliüretan kaplama olabilir. Apple bir takım sızdırmazlık elemanları için patent aldı.


Bilgisayar cihazının çeşitli bileşenleri için hidrofobik kaplama ”. Bu kaplama piyasaya sürülürse, yakın zamanda duş keyfiniz sırasında bile iPad’inizden haberleri okuyabilecek, cebinizle konuşabileceksiniz. Liquipel şirketinin tanıttığı, cihazlara ve devrelerine su girmesine engel olan özel kaplama , bir insan saçından bin kat daha ince bir filmden oluşuyor. Küçük ve dayanıklı, gün boyu konfor için tasarlandı.


Cep telefonu endüstrisindeki yeniliklerin sonu gelmiyor. Nano kaplama , işitme cihazının hem dış kısmını hem de iç kısmındaki elektronik aksamı tüm sıvılara karşı korur. Akıllı cep telefon kaplama sonrası telefonunu bu çiziklerden koruyacak ve kasa renk atmalarini önleyecektir koruma saglayacaktir.


Ayrica suyu itici tahliye edecek koruyucu bir tabakasının olmasidir. PVC su geçirmez membran imalatında uzman kişilerle sivil inşaat malzemeleri için takviye malzemeleri ile sizlere en iyi satış sonrası hizmet ve nitelikli siparişlerde hızlı teslimat sunacaktır. Langwei Times, yüksek kaliteli ve güvenilir 1. Size 1memnun olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. BlackBerry telefonu resmiyet kazandı Cevap. Full HD dokunmatik ekrana sahip olan telefon Premium Anti-Scratch kaplama sayesinde çizilmelere karşı dayanıklı.


Bu kişinin, İngiltere’deki büyük bağımsız telefon perakendecilerinden birinde çalıştığı ifade edildi. Liquipel teknolojisi, cep telefonunu su geçirmez hale getirmek için yüzeyinin özel bir maddeyle kaplanması anlamına geliyor. Su Geçirmez Darbeye Dayanıklı Cep Fiyat karşılaştırması, Fiyat Trendleri Su Geçirmez Darbeye Dayanıklı Cep Senin Referans olarak.


Telefon kaplama su geçirmez

Darbeye Kılıfları huawei pPro cep telefonu kılıfları huawei plite için Geri Telefon Kapak Kaplama Yumuşak TPU için huawei.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar