3 Kasım 2017 Cuma

Kapı ray sistemleri

Duvar içi kayar kapı mekanizmalarında iki model bulunmaktadır: Birinci model raya kasa yapılarak duvarın içinde kaldığı model ki, bu modelin en büyük sıkıntısı daha sonra oluşabilecek problemlerden dolayı duvarın yıkılmak zorunda olmasıdır. Raildoor Ray Kapı Sistemleri , günümüzün gittikçe küçülen mekanlarında kapı kanadının açıldığında duvarın içine gizlenmesini sağlayarak çok önemli bir yer tasarrufu sağlar. Duvar içi ray kapı sistemleri ve duvar dışı ray kapı sistemleri ile mimari ürün ve çözümlerimiz. SO CLASS Teleskopik Ray Sistemleri tüm yaşam alanları, ofis ortamları, mutfak banyo ekipmanları için çeşitlendirilmiş ürünler sunar. Tam ve kısmi açılım opsiyonları ile müşterilerin farklı kullanım ihtiyaçlarını en üst kalitede karşılar.


E-Bülten Kayıt Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için lütfen kayıt olun. Duvar içi ve duvar dışı sürme ahşap kapı modelleri alandan tasarruf adına oldukça kullanıma uygundur. Duvara entegre edildiği için takılıp çıkarılması da oldukça basittir.


Ferforje ile ilgili bahçe, bina giriş kapıları , raylı kapılar , pencere korkulukları gibi bir çok alanda hizmet vermekteyiz. Güvenliğin üst seviyede olduğu noktalarda bulunulan bölgelerde girişler belirli kontroller sonucunda yapılmaktadır. Kullanıcıların üzerlerinde ya da yanlarında bulunan eşyalar ile tehlikeli cisimlerin bulundurmalarını engellemek bazı yöntemler kullanılmaktadır.


Kapı ray sistemleri

Holl Yapı ve Dekorasyon Ürünleri Tic. GEZE işlevsel, görsel olarak öne çıkan ve yüklenmelere dayanıklı manüel sürme kayar kapı sistemleri için birbirinden farklı çözümler sunmaktadır. Bunlar planlamada geniş tasarım özgürlüğü ve esneklik sağlamaktadırlar.


Sürme kapı sistemleri Eclisse. Sürgülü kayar sistemleri. Bir tek kelime araştırmayı ve yeniliği dile getirir:’ ’Sertifika’’ En yeni haberler. Dıştan Çalışan Kapak Sistemleri.


SÜRME KAPI SİSTEMLERİ VE AKSESUARLARI. Projenize özel onaylı kapı tasarımları hazırlıyoruz. Tek Kanatlı Ray Kapı Sistemleri Tek Kanatlı Ray Kapı Sistemi , bir sürgülü kapının gizlenmesini sağlar ve ortamları iyileştirmek ve hayati ekstra alan kazanmak için en basit modeldir.


Yerden tasarruf etmek için gerekli olan mutfaklar, banyolar ve kutu odalar için idealdir, aynı zamanda evdeki diğer tüm odalar için de uygundur. Yaşam alanlarına eşsiz seviyede karakter katan detaylar sadece ilk bakışta görünenler değildir. Uzun ömürlü ve sessiz çalışma özelliği bulunur.


Kapı ray sistemleri

Alüminyum malzemeden yapılmıştır. Slidea Ray Sistemleri SLIDEA’nın mandal kilitleme mekanizması ve özellikle endüstriyel mobilya üreticilerine yönelik olarak tasarlanan pim kilitleme sistemi , çekmece montajını üreticiler için kolay ve güvenli hale getirir. Uygun yerlere istenilen ebatlarda imal edilebilir. Salon Kapısı , Banyo Kapısı Gibi Tüm İhtiyaçlarınıza Göre Kapı Modellerimiz Mevcuttur. Son zamanlarda dekorasyon modasında yer alan sürme ve sürgü kapılar , iç mimarlar tarafından tercih edilen ürünlerin başında geliyor.


Görünümü oldukça elit olan bu kapılar , içeriye veya dışarıya açılmadığından size yer kazandırıyor. Raylı Kapı Modelleri ve Sistemleri. Bu kapılar da farklı elektronik sistemler ile üretilen raylı kapı modelleri de oldukça tercih edilir şekilde kendisini göstermektedir. Uzaktan kontrol edilebilen sistemler sayesinde daha hızlı ve daha pratik bir kullanım sağlanabilir. Farklı ihtiyaç kapasitelerine göre tasarımlanan x- ray cihazları, kullanışlı, sade biçimde üretilen kapı ve el dedektörleri ile Varnost, yüksek güvenlik gerektiren alanlarda üst arama ve bagaj kontrollerini etkin, güvenli ve kolay biçimde gerçekleştirir.


Evlerde yer tasarrufu sağlayan, farklı malzeme ve modellere sahip farklı sürgülü kapı modeli. Tavandaki rayla çalışan sistem ender bir örnek olarak karşımıza çıkıyor. Kapıdaki daire şeklindeki desen de çok estetik.


Kulp, menteşe, ray , kilit, tüm bağlantı elemanları ve mobilya donanımlarında uzman çözümler! Kayar Kapı ve Kapak Sistemleri. Süpürgelik ve Kablo Kanalı Profilleri;. Uygulama Alanı Cam cama ve Cam Duvar.


Asma ray bahçe kapı sistemleri özel güvenlik sistemleri ile donatılmış olduğu için araç ve cisim geçişlerinde çarpmalara karşı güvenli olduğu için kullanımı diğer kapılara göre daha rahat olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Guard Spirit ve Boyut güvenlik teknolojileri farkı ile tüm bariyer sistemleri hemen teslim avantajları ile Türkiye genelinde satış ve kiralama opsiyonu ile sizlerle! Büyükçekmece Belediyesi, x ray cihazı ve kapı dedektörlerinde Guard Spirit markamızı tercih etti. Metal İşleme Teknolojileri Ürünlerimiz Güvenlik Dedektörleri X- Ray Kontrol Sistemleri.


STANDART X- RAY SİSTEMLERİ. Garrett Kapı Dedektörleri. Menteşe, ray ve makas kategorisinde Menteşe ler düz, deve,. Fotoselli Cam Kapı Sistemleri. Kapı , pencere, mobilya kapakları vb.


Panjur ve Kepenk Sistemleri. Asma kapılarda zeminde bir ray sistemi olmadığı için hem daha rahat bir hareket sağlamakta hem de tüm sayılan olumsuzluklardan korunmaktadır. PVC Perde ve Aksesuarları.


Kale Kapı Pencere Sistemleri , deneyimli mühendis ve satış ekibi ile piyasa şartlarına uygun, kullanıcılara yeni alışkanlıklar kazandıracak özgün, patentli tasarımlarıyla yeni nesil ürünler sunmaktadır. RC Vega serisinin yeni sesiz sistemidir,alt üst teker ile 1başarılı bir ray kapak sistemi stop uygulanabilir. Butonlu Sistem jaluzi, eksenel bir hareketle sadece aç kapa şeklinde çalışır.


Daha çok ofis ara bölmelerinde tercih edilir fakat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar