16 Kasım 2017 Perşembe

Avize kumandası

Avize Kumandası modelleri, Avize Kumandası çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Avize kumandası

AVIZE KUMANDASI 2VOLT isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler. Aydınlatma Kumandası fiyat avantajını yakala! Arkadaşlar anahtar dolabın arkasında kaldığı için avizeye Cata marka bir aydınlatma kumandası aldım.


Acaba şema üzerinden bağlantı konusunda yardımcı olabilir misiniz? Avize yedek parçası yada aksesuarları için bize whatsapp hattımızdan ulaşabilirsiniz. Avize camı, avize trafosu, avize kumandası , avize taşı, avize duyu, avize şapkası, gavize ampulü, avize tepsisi gibi bütün avize parçası ve avize aksesuarı ihtiyaçlarınız temin edilir.


En iyi fiyatlar için sipariş verin kapınıza kadar gelsin. Uzaktan kumanda ,elektrik elektronik ile çalışan sistemlerin,cihazların uzaktan kumanda ile kontrolüdür. Hem led teknolojisi hemde uzaktan kumanda edilebilir özelliği ile mekanları farklı ışık kombinasyonları ile renklendirmeniz mümkün. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Bütün ledli avize modellerinin kumanda değişimini yapıyoruz. Avizenizin arızalı ledlerini değiştiriyoruz, kumandası çalışmayan avizelerinizin kumandasını değiştiriyoruz, dilerseniz Gampul ile çalışan ledli avizelerinizin ampullerini Eampule dönüştürerek hem ampul patlamasını bitiriyoruz hemde mekanınızın daha fazla aydınlatılmasını sağlıyoruz. Volt Işık, avize , armatür yada benzeri ürünleri kumanda etmek için kullanılır. Depoyabak yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret uzmanlarıyla birlikte hem sipariş bilgi hattı üzerinden, hem de canlı destek altyapısıyla siz değerli müşterilerimizin soru ve sorunlarını çözüme kavuşturmaktadır.


Avize kumandasıyla yerinizden kalkmadan ışığınızın kontrolü elinizde. Avize ve Spot Kumandası ,Led Ampul, Tasarruflu Ampul, Led Panel, Bahçe Armatür, Projektör, Sarkıt Armatür, Exit Armatür, Spot ve birçok ürün online alışveriş sitesi lampist. KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ ==‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ KREDİ KARTLARINA TAKSİT. Evinizde, ofisinizde, yazlığınızda kullandığınız standart aç kapa anahtarlı lambalarınızı, avizelerinizi bu set ile uzaktan kumandalı hale getirebilirsiniz. Volt Avizelerinizde, evinizdeki spotlarınızda, işyerlerinizin aydınlatmalarında ve bir çok yerlerde kullanabilirsiniz.


Uzaktan Kumanda (Eglo Connect) Fiş (Eglo Connect) Ampul (Eglo Connect) Şerit Led (Eglo Connect) Banyo. Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz.


Avize kumandası

World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Siyah ve beyaz kumandalı olarak kanallı kumandası vardır. TL Kdv Dahil 3TL Kdv Dahil İNCELE. E - Bültene kayıt olun kampanyalardan ilk siz haberdar olun ! Elektrik Malzemeleri Toptan Satış. Teklif Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle.


Kaliteli ürün, uygun fiyat ve karşılıklı güveni esas alarak, yaratacağımız ekonomik değer ile müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın mutluluğunu sağlamak. Kumanda üzerindeki butonlara basıldığında deney tablası(ufak cadet seti) üzerindeki ilgili led sürekli olarak yanacak tekrar bastıgımda sönecek. Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun.


AVİZE KUMANDASI -KADEME” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Avize parçası ithalatçısı olarak kendi ithalatlımız olan Yı lend avize kumandası ile ledli avizelerinizi tamirini kolaylıkla yapabilirsiniz.


No automatic alt text available. Güç, Akim, Koli Miktarı, Fiyat. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Rgb Şerit Led Control Kumandası 36A. Kutu m² alan kaplar.


Avize kumandası

Akıllı uygulamalardan nasibini alan aydınlatma sektörü, uzaktan kumandalı avize modelleri ile insanların karşısına çıktı. Kumanda sayesinde elektrik düğmesine dokunmadan odanın aydınlanması sağlanabiliyor artık. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN.


Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Mesafeli Satış Sözleşmesi. Her üyemiz tarafımızca hazırlanmış olan sözleşmeyi okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar