13 Temmuz 2017 Perşembe

Taş duvar kağıdı

Dayanıklı olduğu kadar desenleriyle de dikkat çeken duvar kağıdı modelleri arasında en dikkat çekenlerden biri de hiç şüphesiz taş desenli duvar kağıtlarıdır. Fakat bunun için kağıdın temizliği ihmal edilmemeli. Taş desenli duvar kağıdı kolay bir şekilde duvara uygulamasının yanı sıra uzun yıllar yıpranmadan da kullanılabilir. HIZLI TESLİMAT Ücretsiz Kargo.


Taş duvar kağıdı

Ekstra indirimli fiyat. Kullanımı ve montajı kolay olan duvar kağıtları ile istediğiniz zaman duvarınızın görüntüsünü boyutlu taş görünümüne kavuşturabilirsiniz. Maliyet olarak da diğer kullanım türlerine göre oldukça uygun ve uzun yıllar dayanıklı. Duvarlarınızda doğal taş görünümü olsun istiyorsanız duvar plakaları ya da paneller gibi yorucu ve zor işlemlerle uğraşmak zorunda değilsiniz. Eskimiş taş duvar yerine çökmüş tuğla arka planı ve modern beton dokusuyla hazırlanmış birbirinden farklı grimsi zemin döşeme modellerini duvar kağıdı modellerimizde bulabilirsiniz.


Product was successfully added to your shopping cart. Kuşe (Blueback) Kağıda Dijital Baskı Olarak Üretilmektedir. Vinil Kağıt m² Fiyatı İçin İletişime Geçiniz. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Dolayısıyla, gerçekçi görünmesinin yanı sıra dar mekanları geniş göstermeye de yardımcı olur.


Baskılarınızı Dilediğiniz Ölçülerde Mail Veya Telefon İle Bize İletebilir Kısa Süre İçinde Ürününüzü Teslim. Modern yaşam alanlarının tercih edildiği 21. Yüzyılda trend görünümlü mekanlar için tercih edilen duvar kağıtları hem şıklığın hem de ferah görünümün mimarisidir. En farklı ve en çok tercih edilen duvar kağıdı çeşitlerinin başında 3d duvar kağıtları ve taş desenli duvar kağıtları gelmektedir. Bilhassa duvarlarınızda sanki gerçekten taş örülmüş gibi üç boyut hissiyatı veren taş desenli duvar kağıtlarıyla yaşam kalitenizde önemli ölçüde artışlar görülmektedir.


Yapiştırıcının malzemenin arkasına sürüldüğü ve desen kaydırması olmadığından fire vermeyen, ekonomik , kolay uygulanabilir duvar kağıdı. Evinizin ihtiyacınıza ve bütçenize uygun. Sizin için seçtiğimiz antre duvar kağıdı modelleri evlerinizin göze çarpan ilk alanları olan antrelerine hoş bir görüntü katacaktır.


Taş duvar kağıdı

Kullanıldığı alanlara derinlik katan boyutlu duvar kağıtları son yılların dekorasyon trendlerinin başında geliyor. Ofis dekorasyonunda duvar kağıdı ve taş dekor gibi ögelerin nasıl kullanıldığı, dekora neler kattığı ve diğer ögelerle nasıl kombinasyon yapıldığı üzerine parlak fikirler bulabileceğiniz yazının dekorasyonunuz için size ilham vermesini umuyoruz. Yemek odalarında üç boyutlu duvar kağıdı kullanmak odanıza ayrı bir hava katar. Wall2duvar kağıdı sektöründe ki yerine her geçen gün çıkardığı yeni koleksiyonlarıyla güçlendiriyor. Birde taş desenli duvar kağıtlarınızın kalitesini çok iyi seçmelisiniz.


Bu duvar kağıtlarının orijinal taş görüntüsünü çok iyi verebilen modelleri var. HannaHome’un bünyesinde hangi duvar kağıdı markaları var? Duvar kâğıdı modası yeniden revaçta!


Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. TAŞ DESEN DUVAR KAĞIDI UCUZ DUVAR KAĞIDI TL DUVAR KAĞIDI.


MİNDİRİMLİ DUVAR KAĞIDI 1TL DUVAR KAĞIDI 1M2. KURUMSAL Hakkımızda Banka Hesaplarımız Referanslarımız. Haber listemize ücretsiz kayıt olarak kampanyalar ve en güncel haberlerden ilk siz haberdar olun. Ben bu durumu insanın doğaya yada doğallığa özleminin bir dışa vurumu olarak nitelendiriyorum. Taş desenli boyutlu duvar kağıdı örnekleri arasında evinizde veya ofisinizde mobilya ve aksesuarlara en yakışacak renkleri tercih etmelisiniz.


Sofistike görünüm sergileyen taş desenli duvar kağıtları odalara romantik bir havada sağlar. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Biz duvar kağıtlarından teklif gri taş döşeme, gri duvar , taş doku, dekoratif karo, duvar kategorilerin bir dizi dokular monitörünüzün çözünürlüğü tarihleri ücretsiz ve kayıt olmadan.


Sonuç olarak, yüksek kalitede bir güzel ve renkli duvar kağıdı yükleyebilirsiniz. Duvarlarınızda gerçekçi ahşap veya taş duvar etkisi oluşturmak için siz de duvar kağıdı satın almalısınız. Fiyatına göre uygun fiyatlı Evet, evinizi dekore etmenin en uygun ve cazip yolu duvar kağıdı satın almaktan geçer. Evinize özel binlerce boyutlu duvar kağıdı , kendi görselinizi de duvar kağıdı olarak sipariş edebilirsiniz. Sepete ekle Aklımdakilere Ekle Karşılaştırma Listeme ekle.


TV arkasına taş kaplama ve duvar kağıdı uygulamaları pek revaçta. Salon için televizyon ünitesinin arkası taş duvar kağıdının en çok kullanıldığı yerler arasında bulunuyor. Bu yazımızda sizlere taş desenli duvar kağıdı , taş ve beton paneller ile yapılmış birbirinden modern tasarım örnekleri derledik. Dekoratif duvar kağıtları , çeşitli modelleri, farklı renkleri, desen seçenekleri ve uygun fiyat avantajları ile alışverişte ilk adres sahibinden. Doğal görünmesi sağlar ve çok şık durur.


Bir duvar kağıdı uygulandıktan sonra yaklaşık mlik bir alanı kaplar. Doğru sonuca ancak duvardan uzaklaşıp resmin bütününü gözlemleyerek ulaşabilirsiniz. Taş görünümlü duvar kağıtları ithal ürün silinebilir leke tutmaz. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle.


Taş duvar kağıdı

Mesela: ₺ den başlayan fiyatlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar