19 Temmuz 2017 Çarşamba

Asansör ups

Detaylı bilgi ve spariş için lütfen tıklayınız. E-posta adresi bültene eklenemedi. Bunların yaklaşık kadarı asansör parçaları, kesintisiz güç kaynağı ( ups ). Kesintisiz güç kaynaklarına ayrıca UPS ( Uninterruptible Power Supply ) de denmektedir.


Elektrikli aletleri şebekede meydana gelebilecek voltaj dalgalanmalarına ve kesintilerine karşı koruyan güç kaynakları, aynı zamanda enerji de depolarlar. Line Interactive UPS ’ler, şebeke gerilimi var ve belirli sınırlar içerisindeyse şebekeyi ayarlayarak yüke veren, şebeke kesildiğinde kesintisiz güç kaynağı konumuna geçerek kısa süreli besleme yapabilen kesintisiz güç kaynağı türleridir. Sadece asansör için UPS alabilirdik onun için de vazgeçtik.


Tüm otel için UPS zaten hem maliyet hem de yer bakımından çok sıkıntı. Yazıda belirttiğin durumları biliyorum fakat otelde şu an için çok bi kritik yük yok. BAYSALLAR UPS elektrik kesintilerinde kullanılmak üzere asansörler için özel olarak.


Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına alabilirsiniz. Fiber Enerji - Nişantaş Mah. ASANSÖR UPS ( GÜÇ KAYNAĞI) Ürün Karşılaştır (0) ASANSÖR UPS. VRLA -SLA- AGM TİP UPS AKÜ KURU AKÜ ÇEŞİTLERİMİZ en ucuz ve kaliteli olarak sanerticaret.


UPS veya şarj edilebilir batarya ile tahrik edilebilir. DC barasından, 60V bir akü ile beslenir. Sitede bulunan kategoride bulunan adet ürün içinden toplam sipariş verilmiştir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bu cihaz inverterli asansör panolarında,.


Hâlbuki standart bir UPS , kata getirmeden sonra AC gelene kadar çalışır, aküsü sürekli boşalır, sonunda aküsü bitince kendini kapatır. AC tekrar gelince akünün tekrar şarj olabilmesi için en az 8-saat gereklidir. Bu sitede 256Bit SSL sertifikası ile güvendesiniz. Statik UPS güç kaynağı Online, Offline ve Line Interactive UPS olarak gruba ayrılır.


Online UPS güç kaynaklarının fiyatları diğer modellere göre daha yüksektir. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır.


Proline Güç Kaynakları başta IT sektörü olmak üzere tekstil makineleri, CNC ve lazer kesim makineleri, bilişim, otomotiv sektörü, sağlık ve medikal sektörleri, denizcilik ve tersaneler ve daha. Motor Kw Amper ve Devrini girmeniz yeterlidir. Yürürlükteki asansör standartlarını bu konuda temel almak üzere, standart ötesinde özel Performansı Arttırın Binanızda ulaşım gereksiniminin en üst seviyede kesintisiz karşılanabilmesi önemlidir.


UPS (Güç Kaynağı) ürünlerini Bilgisayar, Tablet ayakkabı kategorimizde uygun fiyata ve markalarla bulabilirsiniz. Ayrıca bu asansörler UPS (güç kaynağı) beslemeli yapıldığında jeneratör arızası meydana geldiği zaman veya elektrik kesildiğinde kat aralarında kalması da önlenmektedir. Asansörün böyle yaptığını gören yönetici bakım ekibini çağırıyordu sürekli Normaldir. Ayarlarından Zemin Kat servis katı olarak ayarlanmış ve asansör hangi kata giderse gitsin belli bir süre sonra kendisini tekrar zemin kata getirecektir. Arayın, Hemen Teklif Alın!


Asansör ups

Kesintisiz Güç Kaynakları ( UPS ) fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz, en yeni ürünler olarak gruplayabilirsiniz. Ups gibi bir devre elamani olmadigindan ve asansor eski oldugundan haraket etmis etmemesi lazm. Ups olsaydi sizi bi alt kata indirip kapı acilirdi. Otomatik voltaj düzeltme özelliğiyle alanında bir adım önde. Uygun fiyat avantajından yararlanın.


Asansör Pano Fiyat avantajları için acele ediniz. Senkron ve asenkron motorlar ile uyumlu olan Lisa panolar asansöre kadar grup olarak çalışabilmektedir. Ups ile kurtarma seçeneği mevcuttur (Kolay yöne).


Erken kapı açma ve seviyeleme yapılabilmektedir. UPS aldigimizda da aku sorunu var, tum otel icin alicaz ve 60kVA lik Ups oldukca pahali. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Ayrica sont reaktor takilmasi gerekebiliyo, yani hepsinin bi dezavantaji var. Stand-by konumunda UPS gücüne bağlı olarak stand-by sarfiyatı için yaklaşık olarak. Seri veya paralel çalışabilme özelliği-Tek faz 220V AC UPS ile acil kurtarma.


Güçsan ASANSÖR , gelişen teknolojiye paralel, güvenli, verimli, konforlu, ekonomik ve estetik açıtan düzeyli sistemlerle mevcut tesisi yeniler. Tampon, Regülatör, Paraşüt, Kilit, Ups gibi ekipmanlar yenilenebilir. Kata Getirme Sistemi ( UPS ) bir elektrik kesintisinde iki kat arasında kalan asansör kabinini bir alt veya üst kata kadar getirip, içinde bulunanları kurtarmak üzere geliştirilmiş, akıllı cihazlardır.


ARTISI ise gün geçtikçe çoğalacak eminim. Asansörün kendi panosu ile beraber uyumlu olarak çalışırlar ve elektrik kesildiğinde otomatik olarak devreye girerler. ONLINE ürünlerin OFLINE ürünlere göre avantajlarını kısaca açıklayayım.


Asansör ups

OFLINE UPS Çalışma sistemi : Pirizden gelen elektirik akımını direk bilgisayarınıza verir (voltajdaki oynamalar dahil) elektirik kesilirse milisaniye civarında akü moduna geçer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar