3 Mayıs 2017 Çarşamba

Panel taş duvar

Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve Türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Stone Panel taş duvar ve tavan kaplama panellerini güvenle kullanabilirsiniz. Muhteşem görünümlü estetik tasarımlar.


Panel Çeşitlerimiz, brüt beton, tuğla duvar paneli , kayrak taşı panelleri , rustik taş paneli , ile tuğla duvar kaplamaları ve taş duvar kaplama panelleri ile Daha şık mağaza, ofis, villa ve bahçe duvarların iç mekan ve dış mekanda rahatlıkça kullanabilirsiniz. Taş desen panel fiyatı ve uygulama kolaylığı sayesinde taştan daha hafif duvarda ağırlık yapmaması, görünümü nerdeyse birebir taş olan bu ürün duvarlarınızda taşın güzelliğini yansıtacak strafor duvar paneli. Taş Panel Mekanlarımızda rustic bir hava elde etmek için taş görünümlü duvarlar isteyebilirsiniz. Artık taş görünümlü duvarlar elde etmek çok zor değiller.


Gelişen teknoloji ile birlikte doğal taş görünümlü paneller ile kolay bir şekilde istenilen dekoratif duvar stiline ulaşabiliyorsunuz. Pastel renkleriyle dar mekanları genişletme etkisi de olan bu ürünle, yatay bir katman ile ikonik bir mekan oluşturabilirsiniz. Taş , tuğla, ahşap, mermer görünümlü strafor duvar paneli ürünlerini en ucuz fiyatlarla, ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Mermer Desenli Panel PLM124. Onlarca renk seçeneği ile duvarlarınız için duvar kaplama seçenekleri sunuyoruz.


Bir dekoratif taş panel plaka ölçüsü. Ladrillo Scritto Tuğla Panel. Web sitemiz de duvar kaplama panellerimizi ve uygulanmış ürün görsellerini inceleyebilirsiniz, ürünlerimizi daha detaylı görmek isterseniz sizi satış mağazamıza bekliyoruz. Dekoratif taş duvar paneli ürünleri için sayfamızda gezininiz. Artık duvar kaplama tekniklerinde en çok tercih edilenler duvar kaplama panelleri oluyor.


Pek çok farklı kaplama tekniğinden çok daha dayanıklı ve daha şık bir duruş sergileyen b. EVOSTONE firmamız dekoratif panel üretiminin yanı sıra kendi bünyesinde bulunan mimar kadrosuyla mimari, iç mimari proje, tasarım ve uygulama alanında çalışmalar yapmaktadır. Son dönemleri en popüler dekorasyon trendi duvar kaplama panelleri ile dekoratif taş görünümlü, tuğla görünümlü, ahşap görünümlü ve beton görünümlü duvarlar elde edebilir. Nazmi Akbacı İş Merkezi No:– Maslak – İstanbul.


PIEDRA TAŞ PANEL MODELLERİ ROCC TAŞ PANELLERİ. PEDRAS TAŞ DUVAR PANELİ. PANGOLİN TAŞ DUVAR KAPLAMA. ALTAMURA TAŞ DUVAR KAPLAMA. PIZARRA TAŞ DUVAR KAPLAMA.


Sena stone, birebir taş dokusuna ve görünümüne sahiptir, dokunulduğunda. Cephelerinizde eşsiz bir ahengi canlandırmakta olan dekoratif taş paneli , taş panel fiyatı, taş duvar panel kaplaması,rotto taş panel ve dekoratif duvar taş paneli ürünleri için sayfamızda gezininiz. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Dekorasyonda amacınız eğer doğal bir görünümün elde edilmesi ise direkt olarak bu duvar panelini tercih edebilirsiniz.


Orijinal taş ya da tuğla görünümüne sahip olan strafor duvar paneli , dayanıklı bir yüzeye sahip olması için akrilik ile kaplanmıştır. Ahşap görünüm, ince taş ya da kayrak taş görünümüne sahip olan modeller ile her ev artık daha dekoratif. DC Panel , duvar tavan cepheler için özel tasarım fikirlerinize en uygun taş , tuğla , beton , ahşap, pas, paslı demir modellerini seçmenize yardımcı olur. Duvar Kaplama Nasıl Yapılır? Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler.


Dayanıklılık ve yalıtım konusunda hepsi birbirinden başarılı. Taş duvar panel m² birim fiyatı için iletişime geçiniz. Rotto dekoratif duvar panelleri. Birden çok model ve rengi bulunan taş duvar panellerimiz duvarlarına estetik ve şık bir görüntü kazandırmak isteyenlerin tercihi. Doğal taş ve tuğla ve karo dokularından ilham alarak dekoratif duvar kaplaması olarak kullanımına imkan tanıyan.


Su ve nemden etkilenmeyen, güneş geçirmeyen taş görünümlü duvar panelleri ile gerçek taş görüntüsünü mekanlarınıza taşıyın. Taş panel , doğal taş görünümlü fiberglass duvar paneli dir. Uzun ömürlü yapısı, doğal görünümü, zengin renk ve desen seçeneklerine sahiptir. Etiketler:bursa taş kaplama, cephe taş kaplama, dekoratif duvar panelleri , dekoratif panel , dekoratif taş , dış cephe taş kaplama, duvar kaplama, duvar panelleri , duvar taş kaplama, en ucuz kültür taşı , istanbul taş kaplama, kültür taşı , kültür taşı fiyatları, kültür taşı istanbul, kültür taşı mfiyat, sena stone.


Mekanlarınızda konforlu ve daha güzel yaşamak artık hayal değil. Hayalini kurduğunuz yaşam alanlarınızın estetik görünümü ve şık olması, dekoratif taş kaplama panellerinde mümkündür. Kültür tuğlası, kültür taşı modelleri, doğal taş , tuğla, beton, ahşap görünümlü fiberglass panelleri ve tavan duvar karo çeşitleri ile sizlere zengin ürün seçeneğine sahip. Evlerde, ofislerde, toplantı odalarında, showroomlarda, cafelerde, restaurantlarda, sinema ve dizi setleri gibi pek çok farklı alanda kullanıma uygundur.


Doğal taş görünümlü duvar kaplama panelleri , görüntü ve doku yapısıyla doğal taş ile birebirdir. NOT: MODELLERİN RENK SEÇENEKLERİ İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ. TAŞ TUĞLA DEKORATİF DUVAR KAPLAMA PANELLERİ MALZEMELERİ dış cephe kaplama malzemeleri fiyatları duvar kaplama modelleri tuğla fiyatları tuğla fiyatları.


Zambezi Taş Panel , fiber taş panel çeşididir. Dev kaya desenlerini duvarlarınızda hissedebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar