30 Mayıs 2017 Salı

Binaların dış cephe görünümleri

Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır. Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte binaların estetik görünümleri ve yalıtımları için birçok dış cephe kaplama çeşitleri üretilmiştir. DIŞ CEPHE KAPLAMA ÇEŞİTLERİ.


Binaların dış cephe görünümleri

Mantolama sistemleri ile dış cephenin yenilenmesi. Yılmaz, projenin ikinci etabında 2binanın. Yeni nesil inşaat sektöründe artık binaların düz bir görünüm elde etmesinden çok göze hitap etmesi önemsenmektedir. Bu amaçla çeşitli dış cephe kaplama çalışmaları yapılmaktadır. Sitemizde kulanılan tüm tasarım, fotoğraf ve görsellerin kulanım hakkı Yaşar Mimarlık ve Dek.


Aksi takdirde en iyi boya bile kusursuz bir görünüm yaratamaz. Oldukça çok dış cephe kaplama modelleri tespit edilen bu mamüller binaların dış cephe yüzeyine monte edilebilen kaplamalar hafif olmaları sebebiyle bina ya ek yük getirmeden uygulanabilmektedir. Giydirme Cephe , özellikle günümüzde binaların estetik görünümleri ve ısı yalıtımları için birçok kaplama teknolojisi bulunmaktadır. Betopan malzemesi ile fugalı ve yalıbaskı montaj sağlayarak müşterilerin tercihlerine geliştirilmiş mimari yapımızla destek vermekteyiz. Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!


Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Ordu’da dış cephe binaları estetik. Fiziksel çevre etkilerine karşı daha dayanıklı olan bu doğal taş kaplama malzemeleri duvarlara güzel bir görünüm kazandırırlar.


Dış Cephe Temizliği Ekip İşidir. Bireysel olarak yapmaya çalışmak yarardan çok zarar doğurur. Bizde MKM METAL olarak projelerinize. Apartman ya da müstakil bir ev olması fark etmez, içinde yaşadığımız binaların dış cepheleri söz konusu olduğunda konuşulacak konu başlıkları da oldukça zengin diyebiliriz. Ev denilince aklımıza ilk gelen şey tabii ki üstünde bir çatısı olan dört duvardır ve bir evi yuva yapan, onu dışarıdan ayıran, dış etmenlerle arasına bir mesafe koyan da pek tabii ki.


Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için pilot bölge olarak seçtiği Tekel Caddesi’nde binaların dış cephe sağlıklaştırma. Eski görünüme neden olan cephe kirlilikleri binalara ister istemez masif bir görünüm kazandırır. Bu yapıda yaşayanlar ve önünden geçenler. Ordu Büyükşehir Belediyesi, binaların estetik bir görünüm kazanması amacıyla başlattığı dış cephe iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Her türlü bina ve konstrüksiyonda yeni bir görünüm ve modern çizgiler üretilmesine yardımcı olur.


Altınordu ilçesinde Rus Pazarı Kavşağı ile Büyükşehir Belediyesi Durugöl. Söve kaplama, söve kaplaması, söve nasıl kaplanır, sövenin kaplama malzemesi, söve silis kumu kaplama, dış cephe söve kaplama, söve kaplaması ve uygulama. Fakat dış görünümü kaba şeklinde durabiliyor. Giydirme cephe malzemeleri, bir binanın dış cephesinin nasıl bir görünüme kavuşacağı hakkında fikir verir.


Alüminyum giydirme cephe kaplamaları iki yüzü alüminyum levha ile kaplı olan yaklaşık olarak mm. Binaların Şık Dekorasyonu. Eğer çeşitli doğal aksesuarların bu tarzı eklerseniz, evi yaşlı Avrupa kale eşsiz bir çekicilik verebilir.


Yapı sektörüne mimari ve estetiğe anlam katarak yeniliğin markası olmaktır. Nedeniyse öncelikle cephenin görüntüsünün bozulması ve ilerleyen zaman içerisinde risk taşıyarak su alma durumu doğurabilmesidir. Dekoratif cephe kaplamaları arasında yer alan yalı baskısı, binaların dış cephe görünümlerini değiştirmekte, hem yalıtım özelliği sağlamakta hem de görsel açıdan güzelleştirmektedir. Vinil Siding ise PVC ham maddeli cephe kaplaması anlamına gelir.


Paksil olarak bu konuda uzmanlaşmış kadromuz ile gerekli tedbirleri alarak binaların dış cephelerinde oluşan kirler temizlenir ve güzel bir görünüm kazandırılır. Boyası eskiyen bina Büyükşehir tarafından ücretsiz olarak boyanarak, dış cepheleri iyileştirildi. Geçtiğimiz yıllardaki cephe iyileştirme çalışmalarına katılan Başkan Karaosmanoğlu da eline fırçayı alarak boya yapmıştı. Bunun için dış cephe yalıtım ve kaplama malzemelerinin gelişimine göz atmakta fayda vardır. Strüktürel silikon cephe modern ve çağdaş görünümü sayesinde Dünya’da en çok tercih edilen alüminyum giydirme cephe sistemidir.


Dış görünümünde alüminyum profillerinin gözükmemesinden dolayı camcama sistem olarakta adlandırılmaktadır. Dış cephe cam temizliği belirli aralıklarda yapılmalıdır. Bu şekilde binaların dış cepheleri görünüm açısından zenginleşir. Farklı tasarım fikirleri için farklı dış cephe kaplama çeşitleri vardır.


Binaların dış cephe görünümleri

Bu uygulama ile binanıza şık ve modern bir görünüm kazandırarak evinizin değerini yükseltebilirsiniz. Farklı şekillerde üretilen malzemeler sayesinde estetik bir görünüme sahip olan yaşam alanları, dış cephe süsleme işlemleri sayesinde de daha canlı bir bakışa açısına sahip olmaktadır. Siding dış cephe kaplamasından daha çok yalıtım amaçlı kullanılır. Bunun yanı sıra doğal malzemelerin kullanılması çevresel olarak doğaya katkı sağlayacak birçok etkeni de beraberinde taşımaktadır. Temizlik hizmetleri alarak dış cephe cam temizliğinin yapılmasını sağlayabilir ve binanın her zaman görkemli görünümü korunabilmektedir.


Temizlik şirketleri binaların kat yüksekliğine göre cam temizliği planlarını gerçekleştirmektedir. Cam cephe giydirmede kullanılan özel camların, siyah, grafit gri, mavi ve yeşil gibi farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Teknolojinin gelişmesi bu ürünlerin çoğalmasına sebep olmuştur. Bu sayede yepyeni ve temiz bir cepheye sahip olan binalar hem prestij kazanıyor, hem de bu binaların değerleri artıyor.


Bunların başında mantolama gelir. Yapıların dış cephesine uygulanan kaplamalar, ısı ve enerji yalıtımında büyük oranda bir tasarruf sağlar. Fakat yapım nedenleri arasında binaların dış tasarımlarında daha estetik bir görünüm yakalanması da vardır.


Ortaya çıkan görünüm herkesin büyük takdirini kazandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar