26 Mayıs 2017 Cuma

Duvar kağıdı taş modelleri

Birbirinden farklı renk, tasarım ve desen seçenekleri bulunan modeller arasında ön plana çıkan taş desenli duvar kağıtlar. Dayanıklı olduğu kadar desenleriyle de dikkat çeken duvar kağıdı modelleri arasında en dikkat çekenlerden biri de hiç şüphesiz taş desenli duvar kağıtlarıdır. Modern yaşam alanlarının tercih edildiği 21. Taş desenli duvar kağıdı modelleri evin havasını değiştirmek ve renk katmak için kullanılan dekoratif önerilerin başında gelmektedir.


Yüzyılda trend görünümlü mekanlar için tercih edilen duvar kağıtları hem şıklığın hem de ferah görünümün mimarisidir. Ekstra indirimli fiyat. Hayal gücünü zorlamayı sevenlerin son yıllarda en çok tercih ettiği dekorasyon ürünleri arasında duvar kağıdı bulunuyor.


Duvar kağıdı taş desenli, çiçek desenli,. Estetik yapısı ile taş görünümlü duvar kağıdı marjinal bir ortam yaratmak isteyenlerin vazgeçemediği modeller arasında yer alıyor. Vardek, Mykağıtcım, BienDuvarKağıdı ve diğer markaların sınırsız duvar kağıdı modelleri ve her bütçeye uygun duvar kağıdı fiyatları burada.


Duvar kağıdı taş modelleri

Oldukça modern ve heyecanlı bir tasarıma sahip olan model tam bir genç işidir diyebiliriz. Baskın bir görünüme sahip olduğu için mekanın. Duvar Kağıdı ve uygulaması hakkında müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.


Sepete Ekle-₺ 1₺ 6₺ 70. Koçtaş duvar kağıdı modelleri grafitti Posterin fiyatı 36TL’dir. Eviniz ve kendiniz için hemen alışverişe başlayın! Duvar Kağıtları , Panel ürünlerinde birçok farklı marka ve modeli en uygun fiyatlarla Dekorazon.


Sitemizin mağaza bölümünden aradığınız duvar kağıtlarını kolayca bulmanız için Filtreyi kullanabilirsiniz. Taş Kaplama Duvar ürünü bulduk. Ben bu durumu insanın doğaya yada doğallığa özleminin bir dışa vurumu olarak nitelendiriyorum. Birde taş desenli duvar kağıtlarınızın kalitesini çok iyi seçmelisiniz.


Bu duvar kağıtlarının orijinal taş görüntüsünü çok iyi verebilen modelleri var. Taş duvarlar bütçenin sınırlı olduğu durumlar için iyi bir seçimdir. Duvarline duvar kağıdı , yapışkanlı folyo, 3d poster ve kırlent, perde gibi ev tekstil ürünlerinin model ve fiyatlarını bulabileceğiniz alışveriş sitesidir. Taş görünümlü duvar kağıtları genellikle bir tek duvara uygulanır fakat bu modelde duvar sınırı yok hatta solunun tamamı bu. Evlerimizin bu dar ve daha az ışık alan alanlarını, seçmiş olduğumuz duvar kağıdı modelleri ile daha aydınlık ve geniş görünümlü hale getirebilirsiniz.


Duvar kağıdı taş modelleri

Ocre, Terrosa modelleri ile mekanlara kuvarsın kırılganlığını katıyor. Eski çağların kale duvarlarında rastlanan bir örgü sisteminin yansıması olan Sillarejo ise, tıpkı Artstone. Taş desenli ev duvar kağıdı modelleri geçmişten beri evinizdeki doğallığı ve sadeliği yansıtmak için kullanılan malzemelerdendir.


Ofis dekorasyonunda duvar kağıdı ve taş dekor gibi ögelerin kullanımı için en güzel örnekler. Salonda koltuğunuzun arka bölümünde taş duvar desenli 3D duvar kağıdı kullanarak salonunuzun görünümüne doğallık katabilirsiniz. Antreler İçin Avize Modelleri. HannaHome’un bünyesinde hangi duvar kağıdı markaları var?


Dekorasyon modasına baktığımızda son yıllarda büyük bir gelişme olduğunu görebilmekteyiz. TL 4TL İndirim. Favorilere Ekle Teslimat : - Ocak. Detaylı bilgi için tıklayın.


Evinizin ihtiyacınıza ve bütçenize uygun. D duvar kağıdı modelleri genel itibari ile günümüz evlerinde olmazsa olmazlardan birisi olarak dikkatleri çekmeyi başardı. Birkaç senelik dilim içerisinde tasarım anlamında sürekli yenilenen bir sürecin içerisine girdik de diyebiliriz.


Bizce bu tür aydınlatmalar taş desenli duvar kağıtları üzerinde eski surların havasını yaşatıyor. TV Ünitesi Arkası Taş Görünümlü Duvarlar. TV arkası duvar kağıdı modelleri › Binbir Dekor. Mutfak taş duvar kâğıdı ve mutfak duvar kâğıdı modelleri arasından cam elyaf içerikli olanları tercih etmek gerekir. Bu tarz içeriğe sahip olan modeller yangına, neme, suya karşı dayanıklı ve güçlü olan modellerdir.


Salon için televizyon ünitesinin arkası taş duvar kağıdının en çok kullanıldığı yerler arasında bulunuyor. Bebek odası dekorasyonu, duvar kağıtları ve yerleşimi hakkında daha detaylı bilgi almak için bebek odası duvar kağıdı modelleri yazımıza göz atabilirsiniz. Tv arkası duvar kağıdı uygulamalarından olan tv arkası boyutlu duvar kağıtlar. Tv arkası taş görünümlü duvar kağıdı uygulaması da oda dekorasyonu için oldukça etkili sonuçlar almanızı sağlayacaktır.


Evinizde, iş yerinizde, dilediğiniz yerde kullanabileceğiniz taş desenli duvar kağıdı modelleri her ortama uyum sağlıyor. Farklı görünümler oluşturuyor, klasik duvar görünümünün dışına çıkıyor. Kahverengi ahşap mobilyalar ve açık renk koltuklardan oluşan bir salon için en güzel duvar kağıdı örneklerinden biri de kahverengi taş desenli 3d duvar kağıdıdır. Mor ve yeşil renk mobilyaların kullanıldığı salon dekorasyonu için aynı renk tonlarının kullanıldığı çiçekli duvar kağıdı tercih edebilirsiniz. Dekoratif görüntüleriyle görsel şölen yaratan boyutlu duvar kağıdı çeşitlerini kolayca satın alın!


Mutfaklarınızda çiçekli duvar kağıdı yada taş desenli duvar kağıdı için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar