11 Nisan 2017 Salı

Giriş antre dekorasyonu

Yeni ev tasarımlarına baktığımızda genellikle geniş bir koridor ve giriş dekorasyonu ile karşı karşıya kalıyoruz. Hal böyle olunca da ev dekorasyonu konusunda yapılması gerekenler arasına bir de antre ve giriş dekorasyon konusunun yer alması gerektiğine inanıyoruz. Birçok farklı eşyayı ister sürgülü ister menteşe kapaklı dolapları seçerek muhafaza edebilirsiniz.


Pek çok kişi antre hakkında yalnızca kullanacağı portmanto ya da ayakkabılık üzerine kafa yorar ancak bir evin girişi dekoratif anlamda o evin en önemli yerlerinden biri sayılabilir. Antre mobilyaları giriş dekorasyonu. Girişin ve koridor dekorasyonu ile odalara bağlantı noktalarının doğru düzenlenmiş olması hem diğer odaların dekorasyonunu tamamlar hem de evinize ferahlık katar. Bazı dairelerde maalesef antre ya da giriş dediğimiz bölüm bulunmaz. Bunun sebebi yüksek ihtimalle antrenin görselliği yerine işlevi ile öne çıkması.


Tasarıma uygun bir model ve renk. Evinizin tarzına en uygun Koridor Hol mobilyasını web sitemizden ve showroomlarımızdan satın alabilirsiniz. Bu antre , koridorlar evin giriş olmasından dolayı dekorasyon bazında oldukça önemlidir. Bu nedenle ev girişlerimizi olabildiğince iyi ve doğru bir şekilde dekore edip modern bir görünüme kavuşturmalıyız. Bu yazımızda harika antre dekorasyon örneklerini ve fikirlerini sizlerle paylaşıyoruz.


Tabii ki iş sadece dekorasyonda bitiyor. There is no author description yet. Giriş dekorasyonu yaparken mutlaka evinize ve tarzınıza uygun düzenlemeler, değişimler yapmalısınız.


KORİDOR VE ANTRE DEKORASYONU. Ev dekorasyonu sahip olunan alan nispetinde bazen kolay bazen yoğun araştırmalar sonucu gerçekleştirilmektedir. Geniş bir giriş ve odalardan oluşan evin dekorasyonu da daha dar olan evlere nispeten farklı olmaktadır. Bu mobilya uygulamalarının ev girişi dekorasyon albenisi açısından oldukça yüksek bir seviye kazandırdığı gerçeğini unutmamalıyız. Bu bakımdan bu mekanın dekorasyonu , evin diğer bölümleri ile ilgili de ilk izlenimi verir.


Doğru mobilya, aksesuar ve renk seçimiyle, etkileyici, şık ve sıcak bir karşılama mekanı yaratabilirsiniz. Giriş holünüzün evinizin bütünüyle uyumlu olması önemlidir. Evinizin dekorasyonu bu küçük alan olmadan bitirilemeyeceği için giriş yolu dekoru fikirlerini galerimizde daha detaylı paylaşıyoruz. Antreler evin bazen en sıkıcı, bazen de en eğlenceli bölümü olabilirler. Bugün gerçekten misafirperver ve ilham verici olan giriş ve antre dekorasyonlarını göreceksiniz.


Evin dış kapısından diğer odalara bağlanan ve ilk girişte herkesin bir ön izlenim yaptığı kısım antredir. Vestiyer, antre dekorasyon fikirleri, ayakkabılık, antre halısı, antre aydınlatması, dresuar, ayna, antre seramikleri, gergi tavan, kendin yap antre dekoru, şık antre dekoru. Sokaktan evin diğer odalarına bağlanan kısma yan giriş kısmına antre denir. Pekâlâ, belki evinizdeki gerçek ilk izlenim ön kapıdır. Hoş Geldiniz tablonuzu, klasik ve dünyevi bir ton oluşturan antik bir halıyla yükseltin.


Giriş antre dekorasyonu

Bir mekanda etkili ilk atmosfer, giriş bölümünde antre dekorasyonu ile sağlanır. Antreler , evimizin giriş bölümünü temsil eden önemli bölümlerinden biridir. Misafirlerinizi daha şık ve samimi antre dekorasyonu ile karşılamak sizin elinizde!


Bu iki üründe koridorlarınıza sıcak ve hoş bir hava katacaktır. Efendim evin ilk giriş kısmı olan antre dekorasyonunun ne kadar önemli olduğundan daha önceleri sıklıkla bahsettim. Etkileyici bir ev girişi , sarrafın vitrinine benzer. Ne kadar al beni var ise evin geri kalan kısmı o kadar merak edilir, konuklara, komşulara acayip cazip gelir.


Bahsettiğimiz her bir mobilya parçasını küçük bir antreye sığdırmaya çalışırsanız zevkli bir ilk izlenimden çok kalabalık, sıkıştıran ve daraltıcı bir giriş yaratmış olursunuz. Etiketler: antre dekorasyon fikirleri, evimizin girişi antre. Sonbahar Kış Dekorasyon Renkleri. Evlerin giriş kısımları yani antreler dekorasyon açısından oldukça önemlidir. Dostlarınızı ve sizi karşılayan bu ilk alan, evin havasını yansıttığından dolayı iyi dekore edilmelidir.


Evin iç mekanına giriş yapıldığı anda ev sahiplerini karşılayan alana antre denilmektedir. Evlerin en önemli bölümü olan antre , misafirlerin karşılandığı ilk yerdir. En kaliteli antre mobilyaları modelleri Evidea. Bu yüzden bize göre evin girişi çok önem taşıyor.


Giriş antre dekorasyonu

Tüm Ev Dekorasyon Ürünleri. Hol hakkında ilham alabileceğin yüzlerce fikir. Birbirinden güzel evler, harika projeler ve dekorasyon ile ilgili ilham verici yüzlerce fikir. Misafirlerimizin kapıdan ilk girdiğinde hoş ve ferah bir ortamla karşılaşmalarını istemez miyiz? Antreler genel olarak odalara göre daha karanlık olduğu için sıcak renkler kullanırsanız daha geniş ve ferah olacaktır.


Beyaz ve bej renkleri giriş holünüzü daha aydınlık yapacaktır. Eğer geniş bir antreniz varsa sarı ve kırmzı gibi canlı renkler kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar