28 Nisan 2017 Cuma

Garajistanbul

Bu bölümde gösterilecek bir kayıt yoktur. Standart mekanlara nazaran konser dışında tiyatro, standup ve yarışmalara da ev sahipliği yapıyor. Dekoru, barı ayrı ayrı hoş, güzel dekore edilmiş. Galatasaray‘da 6mmekanı olan bir kültür kurumudur. Kurulduğu günden bugüne kültür, sanat, eğlence sektörüne hizmet etmiş, farklı disiplinlere ve içeriklere programında yer vermiştir.


Garajistanbul

Her Müşterinin mükemmeli beklemeye hakkı olduğunu biliyoruz. Mükemmel hizmet için, Müşteri memnuniyetini ve Güven ilkelerini daima ön planda tutmaya devam etmekteyiz. Eski bir garajdan dönüştürülerek elde edilen bu son derece geniş mekan, açıldığı günden bu yana, konserlerden sergilere, dans performanslarından edebiyat okumalarına çok çeşitli sanat etkinliğine ev sahipliği yaptı. Sanatçı menajerliği ve yönetimi konusunda, Türkiye’ nin en güçlüfirmalardanbiri olan GNL Entertainment’ın profesyonelliği, Revolution in. Namus Oyunları, Vakt-imaj ve şimdi de Politik Oyunlar.


SERVİS HİZMETLERİMİZ Mekanik Servis: Araçlarınızın bakım ve onarımları, orjinal parçalar kullanılarak uzman teknisyenler tarafından yapılmaktadır. GARAJİSTANBUL ‘UN İstanpoli projesi kapsamında beş uluslararası sanatçı ‘İstanbul için, İstanbullulara ve İstanbul’a dair’ oyunlar sahneleyecek. Garaj Kaymakam Reşat Bey Sok. Oyunlardan ilki İstanbul Portreleri adını taşıyor. Belçikalı tiyatro yönetmeni Michael Laub, bu oyunda sahneye çıkacak profesyonel ve amatör oyuncular arıyor.


Garajistanbul

Arkadaşlarla haftasonundaki Pentagram konserine gitmeyi düşünüyoruz daha önce gitmedik bu mekana. Konser için nasıl bir yer elverişli mi ? Bu defa plaklar, CD’ler, kasetler, tişörtler rock ve metal ağırlıklı. Future Generation, yeni bir çağa atlıyor! Geçtiğimiz yıllar içinde bir çok etkinlikte, festivalde ya da partide karşılaştık seninle.


Beyoğlu’da İstiklal Caddesinde bulunan garajistanbul başta müzik olmak üzere, pekçok sanat dalında performans sergilenen bir performans mekanı haline geldi. Mimari ve teknik anlamda da kendini geliştirmeye devam ediyor. Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Sitemize erişerek çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.


Lee Scratch Perry (konser) Reggae’nin yaşayan efsanesi, bu akşam garajistanbul sahnesinde. Yılbaşı Programı, garajistanbul Yılbaşı Programı. Kasım ayı itibariyle eğlence sektörünün güçlü şirketlerinden GNL Entertainment ve Revolution in Entertainment ile yoluna devam etmektedir.


Beyoğlu’nun en hit konser ve etkinlik alanlarından garajistanbul ’da eğlence kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz sezonda Puggy’den Evgeny Grinko’ya birçok değer ismi sahnesine konuk alan garajistanbul ’a bu sezonda da yolumuz çok sık düşeceğe benziyor. Tatil bitti ve uzunca bir süre ara vermemek üzere iş başı yapacağımız o karanlık gün geldi. Neyse ki hüznümüzü bir nebze hafifletecek konserler var takvimimizde. An old garage was converted into a large and modern venue, hosting concerts, exhibitions, dance performances, book readings and other artistic activities.


Son yılların gözde müzik türü folk metal’in gözde isimlerinden Arkona, geçtiğimiz yıl çıkardıkları “Yav” albümünün ikinci tanıtım turnesi kapsamında Ekim gecesi saat: 20. Europe and within Turkey. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali’nde hem seyirci hem de eleştirmenler tarafından büyük beğeniyle karşılanan ve festivalin en güçlü işleri arasında gösterilen “Oda ve Adam” Kasım Pazar günü. Sanat Tutkunlarına: Tanımanız Gereken Türk Ressamlar KÜLTÜR-SANAT JAG STYLE.


Bir Tutam New York: Leziz Gezi Notları SEYAHAT. Stockholm Tasarım Mağazaları ve Hediye Önerileri SEYAHAT. TomTom Mahallesi, Yeni Çarşı Ca Kaymakam Reşat Bey Sok.


Indie’nin geleceği GENGAHR, Türkiye’de ilk kez! Romanya Rehberi: Bükreş ve Transilvanya’dan Gezi Notları SEYAHAT. Vice: Dick Cheney ve Yakın Tarihin Kara Komedisi SİNEMA.


Alkışa Değer Oyunlarla: ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları KÜLTÜR-SANAT. Uydu Haritası garajistanbul Haritasını incelemektesiniz. Katmanlar bölümünden Uydu veya Hibrid harita seçimi de yapabilmektesiniz. Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz.


Bir başarı projesine dönüştü, bir dönüşüm projesi oldu. Sivil toplum örgütü anlayışıyla, işletme modeliyle, finans yönetimiyle, iletişim anlayışıyla, pazarlama gücüyle, satış yöntemleriyle bir sanat yönetim modeli oluşturdu garajistanbul. Grupla röportajdan ziyade bol kahkahalı bir muhabbet gerçekleştirmeden hemen önce grubun çılgın konserini izlemiş ve bu enerjinin sebebini ilk elden öğrenmeliyim demiştim.


Uzun yıllardır ülkemize gelmesi beklenen Joris Voorn, Şubat Cuma gecesi FG 93. Red garajistanbul sahnesinde sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar