12 Nisan 2017 Çarşamba

3M boya koruma fiyatları

Ortamdaki oksijenle reaksiyona girerek kürlenir ve seramik yüzey oluşturur. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. High Power Garaj Olgun Otomotiv. Günümüzde nano teknoloji yardımı ile yapılan bu koruma , cila ve diğer yöntemlere göre çok daha etkilidir. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır.


Araç kaplama folyolarından cam filmlerine ve iç aksam boya koruma filmlerine kadar, 3M Otomotiv ürünleriyle taşıtınızı kişiselleştirin ve gerekli korumayı sağlayın. Cila ya da boya koruma hiç bir şekilde aracınızın boyasına zarar vermez, pasta gibi boya üzerindeki vernik katmanının alınması değil tam tersi boya üzerine katman ilave edilmesidir. Hediyeli ) 60TL ve ücretsiz kargo ile n11. Araç boya koruma filmi fiyatları filmin ve aracın markasına ve uygulandığı bölüme göre değişebiliyor. Tüm poliüretan kaplama filmi 9-bin liraya kadar çıkabiliyor.


M kaput koruma filmi fiyatları için 3M Car Care Center. Film ve şeffaf kaplamaya sene garanti verdi. Seyhan Sonax ve Beyazevler Sonax ile görüştüm telefonda.


Buharla antibakteriyel detaylı iç temizlik, pasta cila, seramik kaplama ve klasik boya koruma uygulamalarımızın fiyat listesidir. M YIL GARANTİLİ BOYA KORUMA UYGULAMASI ARAÇ İÇİ SÜPÜRME BUHARLA STERİLİZASYON. Ben her yıl veya aracı sıfır aldıysam ayda bir düzenli olarak 3M boya koruma yaptırırım. Araçlarım hep ilk günkü gibi durmuştur.


Kılcal veya ince çizikler boya koruma yapıldığı dönemlerde zaten gideriliyor. Hikari Diamond fiyatı yani seramik oto kaplama fiyatları veya araç boya kaplama fiyatları için bir diğer marka 3M. Anasayfa Hakkımızda Markalar Banka Hesaplarımız İletişim.


M seramik kaplama fiyatıyla ilgili seramik kaplama seti fiyat. Eğer yanlış yaparsa pasta falan kurtaramaz boyayı. Ya zımparayla verniğin ırzına geçilir(iyi para alırlar kurtarmak için) ya da öyle kalır aracınız. Yapılan işçiliğe ve verilen emeğe göre en uygun fiyatı aldığınıza emin olabilirsiniz.


M , Mequiars, Menzerna) ürünleridir. Diğer garantileri verebilmek için zaten bu. TÜMÜNÜ GÖSTER Oto Koruma Ürün Grubu.


3M boya koruma fiyatları

M ESY CAR CARE BOYA KORUMA - SERAMİK KORUMA - ELMAS KAPLAMA - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Cam filmi bursa, güvenlik filmi bursa, dekorasyon filmi bursa, dekoratif filmler bursa, araç filmi bursa, araç kaplama cam filmi bursa, kaput filmi bursa, boya koruma filmi, cam filmi, 3m kardeşler cam filmi bursa, 3m kardeşler cam filmleri, 3m kardeşler bina cam filmleri, 3m kardeşler bursa, bursa cam filmi, cam filmi mat oto cam filmi. Derinlemesine vaya Yüzeysel.


Meguiar’s Mirror Glaze cila ve boya koruyucuları, profesyonel kullanım için tasarlanıyordu ve daha çok otomobil üreticileri, kaporta boya atölyeleri, ve profesyonel detaylı temizlik yapanlar tarafından tercih ediliyordu. Ancak 3M gözlükler, 3M maskelerle uyumlu olacak şekilde üretilmiştir. Boya Koruma Fiyat Listesi. Temizlik ve Diğer Uygulama Fiyatları.


Dış yıkama, reçine temizliği ve kılcal çiziklerin ortadan kaldırılmasından sonra hareler giderilir. Yüzeye uygulanan cila ve koruma işlemleri ile, aracın dış tehlikelere karşı korunması sağlanır. Bu film özellikle estetik gereksinimi olan hassas bölgelerin yüzey koruması için tasarlanmıştır. Folyonuza boya koruma yaptırmanız, folyonuzun daha uzun süre canlı bir renk tonunda kalmasını ve dış etkenlerden azami ölçüde korunmasını sağlayacaktır. Binek Otomobillerde sunulan bu özel fiyata 4XSUV araçlar için sınıf farkıyla 3TL özel fiyatta kampanya süresince ön talebe açılarak randevulanabilecektir.


Aldım artık kış girmeden boya koruma için ucuz bir şeyler arıyordum buldum. Araç bakım ve detailing ürünleri alışveriş sitesi. M Paint Coating Protection Seramik Kaplama 90ml. Cam Su Kaydırıcı Uygulaması. Ozon ile Kabin İçi Sterilizasyon Hizmeti.


3M boya koruma fiyatları

Biz bu korumaların uzun süreli olacağını garanti ediyoruz. Sadece bir ürün ya da hizmet satışı değil aracınızın değerini sürekli korumayı planlıyoruz. Aman kaput filmi diye reklam malzemesi şeffaf folyoyu yapıştırtma aracına. Sökerken boyayı bitirirsin.


Sana tavsiyem 3M kaput filmidir. Görüntüsü de mide bulandırır. Maket bıçağının sivri metal ucu ile (bıçak değil) çok zor deldik. Geçen gün şerit ayırıcı direğe çarptım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar