1 Şubat 2017 Çarşamba

Oda aynaları

Dekoratif kullanımı ile ortama farklı bir hava katan duvar aynaları arasında çerçeveli aynalar , parçalı aynalar , kırılmaz aynalar , boy aynaları , varaklı aynalar ve dekoratif aynalar bulunuyor. Genellikle gardırop kapakları aynalı tasarlanıyor. Ben boy anlarını tavsiye ediyorum. Yatak odanızı yeniden dekore etmek istiyorsanız ve farklı bir aksesuar arıyorsanız aynaları kullanabilirsiniz.


Oda aynaları

Hangi Aynayı Nerede Kullanmalı? Kıyafetlerimizi giydikten sonra aynaya bakma ihtiyacı hissederiz. Bu yüzden giyinme odası , yatak odası ve antre gibi bölümlerde boy aynası modellerini tercih edebilirsiniz. MİMARA DANIŞ KAMPANYALAR.


Akit Mobilya adıyla çalışmalarına devam eden firmamız, yatak odası aynaları , yatak odası aynaları yapan firmalar, ayna imalatçısı alanlarında sizlere yardımcı olmaktadır. Evlerin birçok noktasında kullanılan aynalar , gerek büyük boy gerekse küçük boy olarak birçok yerde kendine yer bulmaktadır. Aradığınız en ucuz boy aynaları ve daha fazlası hakkında bilgi alabilirsiniz.


Bilindiği gibi aynaların en çarpıcı özellikleri odaya ışık ve ferahlık katmalarıdır. Oturma odanızda kullanacağınız duvar aynası modelleri sayesinde, odanızın daha geniş göründüğünü fark edeceksiniz. Her tarza ve bütçeye uygun onlarca ayna modelini incelemek için IKEA. Küçük mekanları daha büyük ve ferah gösteren ayna modellerine hep birlikte göz atalım isterseniz.


Doğal ve sade yemek odası dekorasyonu sevenlerin düşünebileceği hoş alternatif bir model. Ayna boyutunu da oda koşullarına uygun seçmemiz gerekmektedir. Sizlerde eğer salonlarınızda ayna kullanmaya karar verdiyseniz birbirinden şatafatlı ve modern tarzda olup çeşitli çerçeve modelleri ile ön plana çıkan aynaları fotoğraflarla beraber inceleyelim.


Dekoratif aynalar salon dekorasyonu için vazgeçilmez aksesuarlar şüphesiz, salonun tarzına uygun bir dekoratif ayna ile çarpıcı bir etki bırakabilirsiniz. Aynalar dekorasyon tarihi boyunca her tarz evin duvarlarını süslemiş, bir çok farklı alanda hem dekorasyon hemde fonksiyon amaçlı kullanılmıştır. Yemek odası olarak küçük bir alan ayırmak zorundaysanız, duvarda büyük bir ayna ile yemek odanızı geniş gösterebilirsiniz. Duvarda geniş bir pencere görüntüsü çizen aynanın çerçevesi, masa ve sandalyelerin ahşabıyla uyumlu olduğunda görüntü daha da güzelleşecektir.


Takımın genelinde yer alan baklava desenli ayna ve takımın kimliğine uygun tasarlanan kulp, sarı fitil uygulamaları ile görsel zenginlik üst seviyelere taşınmış olup, aynı zamanda takımın kimliğine katkı sağlamıştır. VIRSERUM çerçeve 1t 1t Sepete Ekle. Ayaklı boy aynaları hafif eğimleri sayesinde biraz alan avantajı.


Oda aynaları

Ancak iyi düşünmek gerek. Aşağıda anlatacağım Fenk Shui kurallarına dikkat etmek gerek. Aynaları evde nereye koyarsanız koyun illaki bir estetik katacaktır ve enerji verecektir.


Duvar dekorasyonunda kullanılan ürünlerden biri olan aynalar , çerçevesine ve kesimine bağlı olarak farklı şekillere sahip oluyor. Ayna evde sadece banyoda değil antrede, salonda ve yatak odasında da sıklıkla yer alır. Yatak odasına ayna yerleştirirken tuvalet masasının üzeri ilk akla gelen yerdir.


Kıyafet denenen, makyaj yapılan mekan çoğunlukla yatak odası olduğu için aynaların da burada olması mantıklı. Elbette aynalar her zaman bağımsız aksesuarlar olmuyor. Yatak odası aksesuarları arasında aslında en işlevsel olanlardan biri aynadır.


Aynalar Tablolar Sehpalar Portmantolar Dresuarlar Sandalyeler. BEBEKGENÇ ODASI Genç Odası Ayna kategorisinde adet ürün bulunmuştur. ALMİLA CASTLE GENÇ ODASI ŞİFONYER AYNASI. Evinizin aynaya mı ihtiyacı var, doğru adrestesiniz, tüm tasarım modelleri ve dizayn çeşitliliği ile modern aynalar engince mobilyada sizleri bekliyor. Resimleri tam boy görebilmek amaçlı lütfen üstlerine tıklayın.


Klasik aynalardan uzak şekilli oval aynalar veya kare kavis figürleri ile tasarım yapılmış çeşitli türden aynalar inceleyebilirsiniz. Boy aynaları değilde aynalı dolaplar tercih edebilirsiniz ki birçok yatak odalarında görülebilmektedir. Sorgu Odası Aynası , yüksek yansıtıcılık ve düşük ışık geçirgenliği özelliği ile Gözetleme, Güvenlik ve İdari uygulamalar için ideal bir çözüm sunar.


Gümüş reflekte özellikli sert kaplamalı Sorgu Odası Aynası çizilmelere karşı dayanıklıdır, her türlü kenar işleme, delik, temper, bombe,lamine gibi işlemler uygulanabilir. Evlina Home Metal Çerçeveli Büyük Ayna Şeffaf. Woodenbend Omo Beyaz Ayna.


Oda aynaları

Yatak Odası Takımları Gardırop Uyku Grubu. Banyo, koridor, yatak odası gibi evlerin her mekanında kullanılmakla beraber özellikle küçük ölçülerdeki mekanların daha geniş ve ferah görünmesini sağlamaktadır. Ayna modelleri, ev dekorasyonunun olmazsa olmazı ve her evin vazgeçilmez parçalarıdır.


Aynaları kullanarak yaratacağınız sahte pencereler için aynı zamanda tabloları da kullanabilirsiniz. Duvarlarda büyük çerçevelere yer vererek duvarlardaki boşlukları kırabilirsiniz. Hatta metalik gümüş renk çerçeveli tablolar, “penceresiz oda nasıl aydınlatılır” sorusu için harika bir yanıt. Yatak odalarının vazgeçilmezi haline gelen dolaplı boy aynaları ise hanımların kurtarıcısı haline gelmiştir.


Kısa olan derinliği sayesinde çok yer kaplamamasına rağmen içerisine bolca küpe, kolye gibi aksesuarlar, makyaj malzemeleri ve parfümler barındıracak kadar da geniş bir iç hacmi vardır. Banyoların en lüzumlu gereci olan aynaların son yıllarda çıkan modelleri be bu yılki en moda aynaları nasıllarmış bakalım. Yine altın varaklı ayna modelleride bu sene beğenilenler arasındalar. Ayrıca aynalar odaları büyük gösterme özelliğine sahip olmalarından dolayı yatak odalarınız daha ferah bir ortama kavuşacaktır. Makyaj masalarınızı seçerken saklama alanı na sahip olanları seçmeniz sizin yararınıza olacaktır.


Doğa manzaralı balkonun, oda içi kahve ve çay yapma olanaklarının ve ücretsiz Wi-Fi’nin keyfini çıkarın. Diğer hizmetler arasında, ağr bir valiz ile seyahat etmek zorunda kalmadan en iyi görünümünüze sahip olmanız için mercekli bir ayna ve saç kurutma makinesi bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar