17 Şubat 2017 Cuma

Çatı şilte

Tip 4ile kaplanan çatılar , ısı yalıtımıyla yakıt sarfiyatını önemli ölçüde azaltır. Uygulamaya, çatı döşemesinin en uç noktasından başlanmalı ve geriye doğru, çatı alanı giriş holü yönünde devam edilerek sonlandırılmalıdır. Top mAlan Kaplar İzocam Yerli olarak temin edilen, inorganik hammaddelerin. Her türlü ahşap ve metal çatıya kolaylıkla uyum sağlar.


Hafif olduğundan, çatıya çıkarılması ve kesilerek uygulanması çok kolaydır. ZOCAM Çatı Şiltesi Tip 4Folyolu, ile kaplanan çatılar , ısı yalıtımıyla yakıt sarfiyatını önemli ölçüde azaltır. Açık gözenekli elyaf yapısı ile ses yalıtımı, yanmaz özellikteki camyünü sayesinde ise yangın güvenliği sağlar Kalınlık cm. Tekzen Çatı Şiltesi 10CM 1. Kullanım Alanları Şilteler , kullanılmayan çatı arası ısı yalıtımında, döşemeye serilmek sureti ile uygulanır.


Camyünü çatı şiltesi hafif olduğundan, çatıya çıkartılması ve kesilerek uygulanması çok kolaydır. Alüminyum Folyolu Çatı Şiltesi. Bu ürünü ilk yorumlayan siz olun.


Bir yüzü alüminyum folyo kaplı çatı şiltesidir. Rulo shrink ambalajlarda piyasaya sunulur. Bu amaçla üretilen ve bir yüzü alüminyum kaplı olan izocam mertek arası şiltesi en uygun malzemedir. Ses Yalıtım Şiltesi : Darbe titreşim indirgeyen, ses izolasyon, şap altı, duvar, tavan, çatı , halı altı uygulanabilir ses yalıtım şilteleri fiyatları için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Plakalar ise değişebilir.


Cam yünü ebatları, camyünü şilte , ode cam yünü, ode starflex,ursa cam yünü ürünleri. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve teknik özelliklerde, değişik kaplama malzemeleri ile şilte , levha, boru ve dökme şeklinde üretilebilmektedir. Isı yalıtım, ses yalıtımı ve akustik düzenleme ile birlikte yangın güvenliğide sağlamaktadır.


Çatı şilte

Dünya üzerinde en çok kullanılan ve en ekonomik ısı yalıtım malzemesidir. Our customer support team is here to answer your questions. A sınıfı yanmaz mantolama malzemeleri dir. Kullanılmayan çatı arası ısı yalıtımında, döşemeye serilmek suretiyle uygulanır. Rockflex Rabitz Telli Şilte mm göz açıklığında mm kalınlığında rabitz teline, mm galvaniz telle dikilen bakalitsiz taş yünü şiltelerdir.


Marka: Earthwool Earthwool, çatı yalıtımı için özel olarak dizayn edilmiş maksimum ısı yalıtım performansı sağlayan, yangın dayanımı yüksek hafif çatı şiltesidir. Esnek yapısı ve minimum tozumasıyla uygulaması kolaydır. Wooler PRO serisi çatı uygulamalarında ısı, ses ve su yalıtımı maksadıyla üretilmiş taş yünü şiltedir. Detayları ve Özellikleri.


Hafif, yanmaz, kaplamasız camyünü şiltedir. Elyaflanmış camyünü liflerinin tutuşmaz reçine ile birleştirilmesiyle üretilmiş doğal, mineral ve inorganik kökenli bir mamüldür. Yapılarda ve tesisatlarda ısı kayıp ve kazançlarının sınırlandırılması için yapılan işleme ısı yalıtımı denir. Sadece Mağazada 5TL.


Temin Edilemiyor Kiremit Formlu Yan Mahya. Knauf Earthwool Çatı Şiltesi 0özel yapısı sayesinde, az tozuma yapar ve bu sayede çok daha az kaşındırır. Esnek lif yapısı sayesinde kolay monte edilir. Yapının ömrü boyunca ses ve ısı yalıtımı sağlar. Higroskopik ( nem tutucu ) ve kapiler ( nem emici ) değildir.


Sıcak ve rutubete maruz kalması halinde dahi, şilte boyutlarında bir değişme gözlenmemektedir. Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemiyle yapılan alışverişlerde hem ürün, hem de ödeme güvence altına alınır. ENDÜSTRİYEL YAPI LEVHASI. Cidden bir işe yarıyor mu.


Taş Yünü Çatı Şiltesi Ürün Tanımı:Çıplak, bir veya çift yüzü alüminyum folyo kaplı çatı şiltesidir. Aşık aralıklarına bağlı olarak çeşitli yoğunluklarda serme yönetimiile uygulanır. Yalıtım yapılmamış çatı aralarında kışın dış sıcaklık -ºC iken ısı kaybı (tavanda) 1ºC civarında olacaktır. AKPER Çatı Şiltesi ile yalıtım yapılmış olan çatı aralarında ise dış sıcaklık -ºC iken kayıp sadece ºC olacaktır.


IPB 0Knauf Mineral Plus Yün Çatı Şiltesi , mineral yün esaslı, esnek, tozuma miktarı en düşük ara bölme yalıtım levhasıdır. Ayrıca, yangına tepki sınıflandırmasında da Asınıfındadır. ALÜMİNYUM FOLYOLU CAM YÜNÜ ŞİLTE. Uygulamalar : - Çatı döşemesi üzerinde uygulama yapmadan önce,döşeme sağlamlığı ve uygunluğu kontrol edilmelidir. Earthwool 0Çatı Şiltesi , paketinden çıkarılarak tamamen açılmalıdır.


Terrawool Taşyünü Çatı Şiltesi ile daha güvenli. Parke Altı Şilte Şap Altı Şilte , zemin ses yalıtımı alt kata giden titreşim sesleri ve gürültüyü engeller. Zeminde şap altı, parke altı kullanılabilen ürünümüz duvarda alçıpan arası uygulaması, içten yalıtım, çatı uygulamaları, halı altı, parke altı.


Mustafa Nurullahoğlu Yapı Malzemleri Tic.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar