15 Şubat 2017 Çarşamba

Akustik ses yalıtımı fiyatları

Tekzen markasının güvenirliliği ve kalitesi ile ihtiyacınıza yönelik en uygun ses yalıtım ürünlerinden herhangi birini seçebilirsiniz. Bu üründe kullanılan çeşitli malzemeler içinde akustik piramit sünger, akustik yumurta sünger gibi çeşitli modeller içinden size en uygun olan ürünü tercih edebilirsiniz. Sünger ve kauçukların kendinden yapışkanlı modelleri bulunmaktadır. Zamanımızdaki en büyük dertlerinden biri olan ses yalıtım sorununa çözüm sağlayan firmamız tavan, duvar, iki duvar arası kapı, zemin izolasyonuyla ses geçişini minimuma indiren ses izolasyon süngerleri, kauçuk ses bariyerleri, darbe titreşim şilteleri ve fabrika ses izolasyonunu sağlayan materyallerin üretimini yapmaktadır.


Ses emen sünger, sesi yutan süngerler, ses kesici süngerler, ses emici süngerler, ses kesen sünger,soğurucu akustik sünger,duvar ses yalıtımı ,tavan ses yalıtımı ,zemin ses yalıtımı , ses izolasyonu,yankı izolasyonu, ses geçirmeyen sünger,darbe kontrolü,tireşim kontrolü,gürültü kontrolü. Duvar ve tavanlarda rahatlıkla ve kolayca uygulanabilirler. Yani her alan için aynı fiyatı vermek mümkün değildir. Epdm ağır ses yalıtım bariyeri , katlar arası tavan, ortak komşu duvar, zemin, akustik sessiz kabin, ses yalıtımlı kapı vb. Bursa ses yalıtımı ve izolasyonu firması olarak, bursa ses yalıtım malzemeleri, akustik projelendirme ve çözüm hizmetleri üretiyoruz.


Akustik mimarlık kaplama malzemeleri ltd. Ayrıca kentleşmenin plansızca devam ettiği bölgeler için de akustik yalıtım oldukça önemlidir. Taşyünü, taşyünü ses yalıtımı , akustik taşyünü ve taşyünü fiyatları ile ilgili detaylı bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz.


Ses yalıtımında önemli olan doğru malzeme seçimidir. Bu mekanlarda ses yalıtımı ve akustik düzenleme malzemeleri olarak akustik ses yalıtım süngerleri ve akustik kumaş kaplı ses yalıtım panelleri kullanılmaktadır. Tek başına bile yüksek ölçüde ses keser. Dekoratif olarak kumaş kaplı paneller ile sağlanabilmektedir. Kumaş panellerde renk ve model seçenekleri mevcuttur.


Fiyat listesi için tıklayınız. Piramit, yumurta, labirent, special ve düz rulo sünger fiyatı için Tekno Foam ses yalıtımı firması ile görüşünüz. Duvar ses yalıtımı ve tavan ses yalıtımı konusunda gösterdiği performanslı çalışmaları. Yapılacak ses izolasyonu için farklı ses yalıtım malzemeleri gerelebilir. Süngerpan, epdm ses bariyeri, bariyerli sünger vb.


Antalya ses yalıtımı , akustik sünger, ses yalıtımı , akustik kumaş panel kaplama, bondex süngerpan, ağır ses bariyeri, piramit sünger, yanmaz sünger, bariyerli sünger, ses yalıtım süngeri, evapan, akustik ses yalıtım malzemeleri, ses izolasyonu malzemesi fiyatları üretimi ve toptan satış firması. ANKA SES olarak tek gayemiz müşteri memnuniyeti ve sağlıklı yaşam için sessiz. Yalıtım için kullanılan malzemeler arasında yanmaz akustik ses emici ve ses yutucu süngerler, akustik kumaş kaplı paneller, akustik ses emici paneller, antibakteriyel yanmaz süngerler, akustik köpükler, piramit köpük, yumurta köpük gibi çeşitli malzemeler sayılabilir.


Bize ulaşırsanız ses izolasyonu fiyatları konusunda anlaşmaya varırsınız. En iyi performans gösteren polyamid (PA) ipliğine sahip karo halılarda renk solması olmadığı gibi, yoğun kullanılan bölgeler ile az yoğun kullanılan bölgeler arasında renk farklılıkları görülmüyor. Yaptırmak istediğiniz ses yalıtım uygulamasına göre özel fiyatlandırma yapmamız için mail atabilir, telefonla arayabilir hatta. Ses izolasyonu olarak bir çok alanda kullanılmaktdır.


Akustik ses yalıtımı fiyatları

Yapılan ses izolasyonu uygulamalarında duvar veya tavan gibi yüzeylerde kullanılarak ses geçiş kaybı sağlar. Onun haricinde akustik ses yalıtımı sağlamak isterseniz akustik sünger, kumaş kaplı akustik panel, heraklite ahşap yünü levha, zeminde akustik rulo halı, karo halı kullanabilirsiniz. Titreşimli sesleri engelleyebilmek için zeminde parke ve şap altında mantarlı kauçuk şilte ve kauçuk levha kullanılır. Ofis, toplantı, restaurant cafe, hastane çağrı merkezi, ses kayıt odası, stüdyo, reji, radyo, evde sinema salonu vb. Yanmaz süngerler akustik ses yalıtımı sağlamak adına bir çok mekanda kullanım alanına sahiptirler.


Stüdyo, müzik odası gibi ortamlarda akustik düzenleme, makine daireleri, jeneratör, hidrofor gibi makinelerde ses izolasyonu ve yalıtım sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Teknik Sünger ses yalıtım sistemleri olarak firmamız ses yalıtımı hizmeti akustik izolasyon akustik panel hizmeti ürün satışı uygulama ve proje hizmeti vermektedir. Toplantı odaları ofis seminer ve sinema konferans salonları , ev sinema salonu ses yalıtımı (home cinema ses yalıtımı ), atış poligonu ses yalıtımı , stüdyo. Hava oluşumlu yüksek seviyeli seslerin engellenmesi için duvar, tavan ve zeminlerde ses geçişini engelleyen malzemeler kullanılmalıdır.


Ses Yalıtım hizmet vermeye hazır. Zemin ses yalıtımı fiyatları. Konferans salonu ses yalıtımı hassas bilgilerin daha verimli olması için yapılan uygulamalardır. Burada hacim akustiğine dikkat etmek açısından özel akustik malzemeler kullanılır.


Bu akustiği ses yalıtım malzemeleriyle sağlayabilirsiniz. Bondex süngerpan, rebonded bondex olarakta bilinmektedir. TEKNO SÜNGER SES YALITIM MALZEMELERİ ÜRETİCİSİ, UYGULAMA VE TOPTAN TÜRKİYE GENELİ SATIŞ FİRMASI.


Akustik ses yalıtımı fiyatları

Kullanım amacına göre akustik sünger önerimi yapılır. Süngerler ile ses yalıtımı uygulamaları firmamız tarafından da yapılmaktadır. Açık gözenekli yapıya sahip akustik süngerler, hacim akustiği düzenlemelerinde ses yutucu ürünler olarak karşımıza çıkar. Profesyonellerin yaptığı benzer odalar var.


Esnek ve hafif yapısı sayesinde kolay uygulanır. Profil ve piramit gibi farklı kesit yapıları sayesinde artırılmış ses yutuculuk değerlerine sahiptir. Kendinden yapışkanlı tipleri ile kolay uygulama sağlar.


X50X4CM AKUSTİK SES YALITIM SÜNGERİ YUMURTA TİP 60DNS GÜRÜLTÜ EMİCİ SÖNÜMLEYİCİ YANMAZ SÜNGER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar