13 Ekim 2016 Perşembe

Ağaç kütüğünden sehpa

Ağaç kütüğünden sehpa

Yenilenebilir özelliğe sahip olması ise masif sehpaların en güzel yanı. Ağaç kütüğünden sehpa yapımını ilk gördüğümde epey şaşırdım. Bu tür ilginç çalışmalar hem farklı geliyor bana, hem de evde ilginç dekorlar oluşturuyorlar.


Daha önce de ahşap kütükten mumluk yapımı paylaşmıştık. Görüntüsü ve ağaç kokusuyla şehrin içinde doğal hayatta yaşıyormuş hissi veriyor. Ağaç toplantı masaları, ağaç yemek masası, ağaç salon sehpaları üretimimiz için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.


Diğerleri için doğal ahşap masalar bölümüne tıklayabilirsiniz. Birbirinden şık ağaç sehpa , kütük sehpa , doğal sehpa ve masif sehpa modelleri ile evinize ve ofisinize şıklık katabilirsiniz. Ağaç Kütüğünden Sehpa Nasıl mı Olur? Bildiğiniz gibi sehpalar çok kullanışlı eşyalardır. Benim orta sehpam maalesef yok.


Ağaç kütüğünden sehpa

Ağaç sehpa , kütük sehpa ve ahşap sehpa modellerinin ayak kısımları ise lake, suntalam, ahşap ve metal gibi mobilyaya özgü malzemeler ile detay kazanarak farklı stiller elde ediliyor. Haydi Buyrun… Dekorasyonumuzda yenilik adına uygulayabileceğimiz çok farklı bir tasarım daha buldum ve hemen sizlerle paylaşmak istiyorum. Zigon sehpa ve orta sehpa çeşitlerinin birçoğunda mermer ve cam gibi yüzeyi parlak malzemeler ile ışıltılı bir görünüm elde edilmektedir. Kütüğü istediğiniz şekle soktuktan sonra (büyüklük, şekil ve yüzey olarak), bitirmek için kütüğü ağaç verniği ile vernikleyin. Kestane ağacı sehpa kütüğü ham şekli.


Kuaförler için istenilen ölçülerde ve bütçede çalışmalarımız mevcut. Ceviz ağaç sehpa , ceviz orta sehpa , ceviz kütük sehpa uygulamaları için doğru çözüm ortağınız HVS Ta. Ev dekorasyonu için tamamlayıcı bir mobilya. Mutfak, salon, yemek odası, ev, ofis, toplantı odası, kafe, bar, restoran ve otel gibi birçok yerde misafirlerinizi şık bir tasarım ile karşılamak isterseniz, doğal ağaçtan yapılmış, ahşap sehpa sizin için en iyi seçenektir. Diğer Orta Sehpa fiyatı Mobilya kategorisinde.


Matkap ucu ile ağacın merkezine bir delik açalım. Sehpa ayağı olarak kullanacağımız sert ağaç dalı veya küçük kütüğü ( biz ağaç dalı kullandık ) zımpara yapalım. Bu tasarım şeklide ile odanızın havasına zenginlik katabilirsiniz.


Tam ölçüleri tutturmak istiyorsanız kütük sehpa almayın bu ürünlerin özelliği doğal ve ağaç malzemeden olması ortamınıza fark katmasıdır. Ham ağaç mobilya koleksiyonumuzun parçalarından olan ağaç sehpa noürün sayfasını incelemektesiniz. V ayaklı tasarımsal doğal ağaç masa.


Ev ve diğer mekanlarınız için uygulanabilir. Cafe sedir modelleri istenilen ölçülere üretilir. KÜTÜK MASA, KÜTÜK SEHPA , KÜTÜK BANK ürünlerinde belirtilen fiyat yalnızca ahşap tablanın fiyatıdır. Dikdörtgen biçimde hazırladığımız sehpa ya da masa kasasına tutkal yardımıyla yapıştırıyoruz.


Mağazalarda bir servet değerinde olan kütük sehpamızı, işte böyle kolayca hazırlıyoruz. Sepetinizde Adet ürün bulunuyor. Diğer birçok mobilyada olduğu gibi sehpa modellerinde de ürünlerin fiyatlarına etki eden başlıca faktörler, ağacın cinsi, kullanılan diğer malzemeler, işçilik, tasarım ve işlevselliktir.


Ağaç kütüğünden sehpa

El yapımı sehpa modelleri. Salon dekorasyonu için ağaç kütüğünden sahpa yapabilirsiniz. Ağaç sehpaların o kadar güzel sehpa modelleri var ki bakmaya doyamazsınız. Ticari olarak pek karlı olmadığı için de ağaçları kütük halinde kurutmuyor, kereste haline getirip öyle kurumaya bırakıyorlarmış. Bu üründe kargo Ücretsizdir.


El becerisi ile kütükten şık tasarımlar ortaya çıkarılabilir. Evde sehpa yapımı gerekli malzemeleri sağladıktan sonra oldukça kolaydır. Ceviz ağacından evlerde yemek masası, sehpa , ofislerde de çalışma masası, kitaplık veya konsol olarak tercih edilebilirsiniz. Siz de eğer doğal tasarım ürünleri evinizde görmek istiyorsanız kütük ağaç masalardan beğenmekle işe başlayabilirsiniz. TL 1TL (6) iyimi 96.


Doğal Ağaç Masif Dekoratif Sehpa ( Ağaç Ayak ). Evinde farklı dekorasyon malzemeleri kullanmayı sevenler varsa bu ağaç kütüğünden yapılmış sehpa da bir seçenek olabilir. Doğal malzemeler dekor konusunda diğerlerini unutturacak bir güzelliğe sahip bana göre. Mandalina ağacından yapılan özel tasarım ahşap kök sehpa eşsiz bir dekordur.


Akran kütük modelleri ile benzerlik göstermemektedir. Yüzeyi camdır, orta sehpadır. Ana Sayfa Masa Ve Sehpalar Mandalina Ağacı Kök Sehpa. Kütük Epoksi Nehir Sehpa 9.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar