4 Nisan 2016 Pazartesi

Kale otomatik kapı kilidi

Kilit tipi silindirli gömme kilitler olarak geçmektedir. Ekstra indirimli fiyat. Apartmanınız için otomatik kapı kilidi ya da elektrikli kapı kilidi satın alarak apartman güvenliğinizi geliştirebilirsiniz.


Aynı zamanda iç kapılarınızın türüne göre çeşitli kapı kilidi modelleri mevcuttur. Elektronik kapı sistemleri yaşamınızı çok kolaylaştıracak. Ancak mandal kısmı kapalı olduğunda sadece otomatik olarak açılabilme özelliğine sahip olabilecektir. Bu sayfamızdan en uygun fiyatlarla ve süpriz kampanyalarla sipariş verebilirsiniz.


Bu kilit sayesinde kapınız her kapandığında kilitlenecektir. Kapıyı çekip çıktığınızda kapı otomatik olarak kilitlenir. Bir daha anahtar çıkarıp açmak zorunda kalmazsınız. Sevkiyat süresi 1-iş günü.


Kale otomatik kapı kilidi

TL ve ücretsiz kargo ile n11. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Binlerce satıcının ürünlerini otomatik olarak izliyoruz.


Aradığınız ürün hangi satıcıda ne kadara satılıyor bir arada listeliyoruz. Tek parça olarak imal edilen çelik kapıların dikdörtgen yapısı üzerinde tokmak, menteşe, kapı kilidi , fitiller, kapı dürbünü gibi farklı dekorasyonlarda göze hitap edecek şekilde tasarlanmaktadır. Bu alanda kale kapı modelleri kalite olarak eşdeğer olsa da bu aksesuarları ile farklı estetik görünümlere sahip olmaktadır.


Orta göbek kısmı bilyalıdır. Bu sebep den kol rahat hareket etmektedir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Emniyet Kilidi arasında inceleme yap indirim ve fırsatları kaçırma. Yale Şifreli Prinç Asma Kilit mm.


Son derece basit bir mekanizma ile üretilen bu ürünler, otomatik düğmeler aracılığıyla kontrol edilebiliyor. Yeni nesil Akıllı Anahtar ile eli dolu anahtar arama derdi son buluyor. Desi Alarmlı Monoblok Kilit. Geniş servis ağı ve deneyimli teknik personelimiz ile başta İstanbul geneli ve çevre illere satış ve satış sonrası hizmet vermekteyiz. Oda Kapısı Gömme Kilitler.


ID anahtarla açma, adet LRalkalin pil ile yıl çalışma, otomatik kilitleme sensörü, metalik sarı ve metalik gümüş renk seçeneği. Acil durumlarda içerden kapı koluna dokunulduğunda hızla ve kolaylıkla açabilen otomatik kilitlemeli kilit, bloke mandalı ile kapı kapandığında. KALE 1ODA KİLİDİ OVAL UÇLU KROM KAPLI.


Bu görüş ile yola çıkan firmamız günden güne hızlı büyüme katederek yoluna devam etmiştir. Mevcut kilit sisteminizde kapınızı kilitleme yapmak zorunda iken bu sistemde kapınızı çektiğiniz anda otomatik kilitleme sistemi sayesinde tam kilitleme sağlamaktadır. Otomatik Mandrenler Matkap Ucu Setleri Sds Max Elmas Uçlar. Misafirlerinizin otel kartlı kapı kilit sistemleri,Otel doorbell sistemleri,Şifreli dolap kilitleri ,Enerji energy saver tasarruf rölesi uygun fiyatlar. Biraz baktım nette şimdi ama bu babanızın bahsettiği dom kilidi bulamadım, kalenin sitesinde de yok, anahtarcılara sormak lazım artık.


Kale otomatik kapı kilidi

Altta bulunan çelik takviyesi ürünün kalitesini diğer kale modellerine göre bir tık daha. Erteleme kampanyalarında, ödemeler banka tarafından otomatik olarak ertelenir. Sağlamlığı ve kalitesi ile dikkatleri üzerine toplayan otel kapı kilit sistemleri kilitleri , kullanıma sunulmadan önce defalarca test edilmiştir. Böylece olası tüm sorunlar ortadan kaldırılmıştır. Kullanılan kartları oldukça hızlı okuyarak, kolay geçiş imkanı sunmaktadır.


Kapı Otomatiği Yağ Kaçırıyor! OTOMATİK BARİYER FİYATLARI. Kale 2RAV Çelik kapı kilidi. Pendik bölgesinde her türlü akıllı cihaz veya kapı kilitlerinin çözüm ortağı olan ANAHTARCIM KADİR olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.


Karşılaştır (0) 7TL. Değerlendirme(ler) MONOBLOK ÇELİK KAPI GÖMME KİLİDİ -1BNE SİLİNDİRLİ. Dokunmatik şifre panel görüntüsü cam kapılar ile tam bir bütünlük sağlamaktadır.


YDG Yale cam kapı kilidi camdan cama, cam metal veya cam ahşap uygulamalarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Yale YDG-3marka kartlı ve şifreli kilit sisteminin uygulaması ile ilgili bizden teknik servis hizmeti alabilirsiniz. Emniyet kilidi seti, yasadışı olarak kapının açılmasını önlemek için tutma kuvveti olarak 6lbs(2KG) sağlıyor.


Kale otomatik kapı kilidi

Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Firma web sayfamız üzerinden almak istediğiniz anahtar, anahtar kabı, garaj bariyer otomatik kapı ve otomasyon uzaktan kumandaları ile kartlı geçiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar