11 Nisan 2016 Pazartesi

Galvanizli tel

GALVANİZLİ TEL İMALATI YAPIYORUZ! En uygun tel çit fiyatları burada. Firmamız yeni tesisine taşınarak galvaniz hattı ile üretime devam etmektedir.


Cevresi 2metre olan tarlamin etrafini 1. Sektörünün en büyük firmalarından biri olan GÜNEY ÇELİK Adana Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesisimizde çeşitli sektörlerde kullanılmak üzere sıcak daldırma galvanizli tel üretimi yapmaktadır. Normal ya da yüksek çinko kaplama. KERSE Çivi Sanayi - Yenibosna Merkez Mh. YabanSavar,Elektrikli Çit Teli. Bahçe 2m yüksekliğinde 2. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Benzer malzeme olarak tel örgü kesildiğinde kolay dağılıp,deforme olurken kaynaklı tel de sadece hasarlı olan değiştirilir. Fazla alımlarda ayrıca indirim uygulanmaktadır. Dünyadaki ve ülkemizdeki sektörde gelişmeleri ve değişimleri yakından takip edip, sizlerin verdiği destekle yurdun her bir köşesine hizmet vermektedir.


Galvanizli tel

Bu daldırma işlemi sayesinde çelik telin yüzeyi korunmuş olur. Panel tel çit, Kaynaklı hasır tel , Örgü tel çit ve Gabion tel gibi, isteğe özel tel ürünleri ile uluslararası kalite standartlarında üretim yapmaktadır. Ersa Tel , kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı, bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir. Fırça teli Sandık bağlama teli Hortum Kablo bağlama teli Kiremit teli Bıulaşık teli için 0. Baklava gözenekli helezon çit teli olarakda bilinmektedir.


Pvc kaplama, sıcak daldırma galvaniz tel üzerine 0. Arma Metal, panel çit, dikenli tel , ferforje, jiletli tel , krom ve alüminyum korkuluk gibi birçok ürünün fiyat listesi bulunmaktadır. Galvaniz Kaplı örgülü fens teli mağırlık tablosu. Kiremit Teli -Diki ş Teli -Bağ Teli -Çiçekçilik ve süs e şyalar ı. Yılına gelen BMS Grup BMS Tel , BMS Çelik Hasır, Boğaç Profil, Zontur , BMS Demir Çelik ve BMS Birleşik Metal Sanayi firmaları ile ticari faaliyetleri göstermek ve her geçen gün sektörde daha da ilerilere gitmektedir.


Galvanizli tel

Ayrıntılı bilgi PVC Kaplı Tel Örgü. Mamulümüz pürüzsüz bir kaplama ve homojen oluşu nedeni ile özellikle tel örme sektöründe tercih edilmektedir. Bu tel yüksek mukavemet gücü ve korozyona karşı dayanıklılığı ile çit teli , dikenli tel , kümes teli gibi dış şartlarda ve dayanıklılık gerektiren alanlarda rahatlıkla kullanılmaktadır.


Genellikle boru direk ve beton direk ile uygulaması yapılmaktadır. Bir çok sektör ve özellikle çevre güvenlik uygulamalarında kullanılan PVC kaplı tel , dikenli tel , kafes tel , jiletli tel ve benzeri ürünlerin hammadde üründür. Adres : Alınteri Bulvarı Gül Koop. Dikenli tel galvanizli kaplama yöntemi ile saf çinko ile 4derece eriğinde sıcak daldırma galvaniz usulü konvansiyonel sarım sıcak daldırma galvaniz teldir. Kilo ile veya metre ile fiyatlandırılmaktadır.


Ceceli grubu bünyesinde faaliyete geçen ilk şirkettir. Firmamız galvanizli tel , altıgen örme çit teli , kümes teli , çivi, tel çivi, burgulu çivi, vidalı çivi, sarı ve galvanizli çivi, tavlı tel , metrelik ve kiloluk dikenli tel olmak üzere geniş üretim yelpazesine sahiptir. Byblos is a reponsive theme that looks great on desktop, tablet and mobile. Sıcak daldırma galvaniz tesisimiz son sistem elektronik cihazlarla desteklenmiş contini sistemde çalışan elektrikli tavıyla teldeki ısı dalgalanmalarını sıfıra indirmiş bir sistemdir.


Standart paketlerimizde çelik çember ve kaldırma halkası bulunmaktadır, fakat özel istekler değerlendirilebilir. Paketleme ile ilgili iç çap,dış çap,yükseklik gibi özellikler müşteri talebine göre üretilebilir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına alabilirsiniz. Montaj esnasında paslanmaz çelik veya galvanizli sac olarak uygulanan jiletli telin cm. Azim Tel Sanayi Kayseri Websitesine hoşgeldiniz.


Sitemizden firmamız hakkında bilgi edinebilir, ürünlerimizi inceleyip soru ve görüşleriniz için iletişim kısmını kullanarak bize Online mesaj gönderebilirsiniz! Beton Direk Üstü Dikenli Tel Uygulaması. NUHTEL başta sıcak daldırma galvanizli tel üretimi olmak üzere tel ve tel ürünleri üretimini yapmaktadır. Hedefi daima en yüksek standartlı, kaliteli ürünü üreterek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak olan NUHTEL, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini kaliteli hizmet ile karşılamayı ilke edinmiştir. Kolay montaj imkanı ve estetik görünüme sahiptir.


Paslanmaya karşı, kaliteli sıcak daldırma galvanizli telden imal edilmiştir. Baklava desenine sahip olan bu tel sistemleri kullanım alanı yaygın ve gemiştir. Halı saha, stadyum, basket sahası, tenis kortu.


Tel çit ve Panel Çit Sistemleri Dekoratif Çim Çit, Jiletli Tel , Tel Örgü, Ürünlerini Görmek İçin Tıklayınız. Kullanım alanlarına göre istenilen göz aralığında ve yüksekliklerde üretilmektedir. Yükseklik ve uzunluk limiti olmaksızın, istenilen ölçülerde örülmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar