4 Nisan 2016 Pazartesi

Kale kilit çelik kapı

Kale kilit çelik kapı

Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Lütfen komut dosyalarını etkinleştirin ve bu sayfayı yeniden yükleyin. Bu şekilde üst düzey güvenlik sağlanıyor. Anahtar kısmında ise özel silindir gövdesi bulunmaktadır.


Türkiye’nin kilit ihracatının 60’sını gerçekleştirmekte ve ülkeye ihracat yapmaktadır. KALE 3ELEKTRİKLİ KAPI KİLİT KARŞILIĞI SERBEST GEÇİŞ FAİL SAFE. Bır kapı Mottura kilit ve kilit sistemi kullanıyorsa gozunuz kapalı alın. Her hirsiz direkt kilitle, barelle ugrasmaz. Insaatlarda tugla soktukleri levyeyi kapi ile kasa arasina dayar sonucta kilit sisteminin dilleri kasadan.


Bunlar, çelik kapı kilidi, demir kapı kilidi, pimapen kapı kilidi, pvc kapı kilidi olarak çeşitlendirilebilir. Tüm bu ürünleri web sitemizde bulabilirsiniz. Mağazalarımızdan yapacağınız alışverişler aynı zamanda bütçe dostu olacaktır. Nur-Al Hırdavat Fivestar Döküm Buzdolabı Kilidi mm. Kahşap çelik kapı modelinin aksesuarları, kilit sistemleri, teknik özellikleri ve kaplama seçenekleri ile ilgili bilgiler verilmektedir.


Kapılarımız hem estetik hem de güvenlik bakımından kusursuzdur. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Yarışma Şartnamesi. Aynı gün teslim Aynı gün montaj. Bilgi Toplumu Hizmetleri.


Mul-T Lock Antalya Bayii ve Yetkili Servis. Yale Kasa Antalya Yetkili Bayii. Fırsatlardan anında yararlanın. Eski ürününüzün yerine yapılamaz, sadece yeni kapılarda ve eskiden de merkezi sistem kilit kullanılan kapılarda kullanılabilir. Not:Servis ücreti ürün fiyatına dahil değildir.


Monoblok Kilit zırhlı kilit sistemi. Kasaya geçme adet sabit kilit. Dış mekan kapısı olan kale çelik kapı modellerinde kapı modeline göre kilitler değiştiği için bu kapıların değişen modellerinde komple kilit yapısıda değişir.


Satış ve Servis hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Orijinalden alıntı: last_legant çelik kapıda çok noktadan kilit sistemi olan kapıları tavsiye ediyolar. Alıntıları Göster Teşekkürler taşkafa, Feza ile görüşebilirim bugün sanırım. Skip to navigation Skip to content.


Kale kilit çelik kapı

Günümüzde barel ( kapı göbeği), kilit , çelik kapı ve iç oda kapıları kilitleri, vida, oto emniyet kilidi ve kapı aksesuarları gibi bir çok. Anka çelik kapıları kale kilit teknolojisiyle üretilmiş kusursuz teknik ve tasarımı ile bütünleşen çok özellikli kilit sistemlerini kullanarak sizleri daha da güvende olduğunuzu hissettirecek. Tek anahtarla adet mili kilitleyen kapı kilit sistemi bu bilyalı kilitler için adet anahtar ve adet anahtarlı tek kilit pimi hareket ettiren Multi Merkezi kale kilit Bu çelik kapı kilit siteminde Delinmeye mukavim sertleştirilmiş çelik zırhlı barellerin koruduğu çelik kapılardır.


Parmak İzi Giriş Sistemlidir. Kasa iç yüzeyinde ve pervazlarda ahşap kaplama mevcuttur. Kapı kasası ahşap kaplamalıdır. Kale yüksek güvenlikli göbekler ( kilitler ) başta olmak üzere, manyetik kilitler , çelik kapı kilit kasası, iç kapı gömme kilitleri, alarmlı silindir göbeklerin montajını yapmaktayız. Hırsızlar belirli bir sürede açamadıkları kapıyla daha fazla uğraşmak istemeyeceklerdir çünkü kaybettikleri her dakika yakalanma risklerini arttırır , işte bu yazının da temel amacı bu caydırıcılık , Artık hemen hemen her evde çelik kapı var.


Bu kilit barel çeşidi şu an Her kale kapı ve ayarındaki uzun ölçü barellerin en sık kullanıldığı kilitlerdir. Sadece bir kapı denilip geçilsede, bir evin dış kapısı o eve ait ilk izlenimi verir. Kataloğu görmek için tıklayın. Kapıyı çekip çıktığınızda kapı otomatik olarak kilitlenir.


Bir daha anahtar çıkarıp açmak zorunda kalmazsınız. Hırsızların kapıları açma yolları şekilde olmaktadır 1- kapı kilit göbeklerini kırıcı aletlerle kırarak kapı açma işlemini gerçekleştirirler 2- kapı arasına levye sokarak kanırtma esnetme yoluyla kilit dillerini kırarak kapıları açarlar bu yoların ikisinede kale çelik takviyeli barel sistemi 1kesin çözümdür. Günümüzde ise pek çok marka adı altında çelik kapı imalatı yapılabilirken genelde bu kapılarda tercih edilen kilit markaları başta Kale marka olup İto, Daf gibi bilinen ve piyasaya girmiş markalar tercih edilir. Kale Kilit ile çelik kapı modelleri. Yüksek güvenlik sonanımları ve montaj uygulamaları ile Kale tüketicilerin birebir tercihi olmaktadır.


Kale çelik kapı standart bir yapıdan oluşan yüksek güvenlikli çelik gövdeye sahiptir. En çok silindirli kilit , iç kapı kilidi ve çelik kapı kilitleri üretiyoruz. Dokunmatik şifre panel görüntüsü cam kapılar ile tam bir bütünlük sağlamaktadır. Silindirli kilitler ahşap.


Ahşap, laminat, cam, alüminyum gibi birçok kaplama ile zengin ürün gamı bulunmaktadır. Peşin Fiyatına Taksit, Kapınıza Teslim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar